gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
možda i jesam, al s razlogomJa mislim da si ti prestroga prema sebi. Tako mi se čini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možda i jesam, al s razlogomJa mislim da si ti prestroga prema sebi. Tako mi se čini.
A koji je to razlog?možda i jesam, al s razlogom
ono kao lep je osećaj zaljubljenosti? one nesanice i noći pune maštanja, isčekivanja, nadanjaPa ne znam, nekako. Pamtim samo lepe dane.![]()
Ma beeeži, posle dijeta batoi onda je kao lepo biti zaljubljen
ma beeeži
A znaš šta je meni pomoglo? Pošto je noć kritična, ja kad legnem zamislim da on leži pored mene i da smo zajedno i uspavam se. Zamislim da me voli i da je sve OK. Probaj.ono kao lep je osećaj zaljubljenosti? one nesanice i noći pune maštanja, isčekivanja, nadanja
oni leptirići u stomaku kad ugledaš predmet obožavanja i glupa nespretnost koja se javlja tada, nemogućnost da se normalno ponašaš ili izražavaš
ono preispitivanje sebe i povremeni osećaj mržnje prema sebi jer obožavaš nekoga ko nikada neće biti tvoj
hm pa neka fala : )
Mozes ti tako da izmastas i da si kraljica Elizabeta,samo sto ode zivot mesto da ga zivisA znaš šta je meni pomoglo? Pošto je noć kritična, ja kad legnem zamislim da on leži pored mene i da smo zajedno i uspavam se. Zamislim da me voli i da je sve OK. Probaj.![]()
Ma da, al ja se kur.čim, naći ću drugi, BOLJI... Mladost, ludost. A tako je i bilo. Nego me nervira što je zbog ku.r.ca, koji jednu svoju obavezu nije pomerio zbog mene. LuđkanjaNije otisla za posao zbog frajera,jao
Pa živi se život, najnormalnije. Ne stvarno, ja kad sam to otkrila u svakoj situaciji zamislim šta želim da je tako i smirim se. Sad, svako ima svoje načine. Ja ne mogu da iščupam srce i da ga stavim u fioku.Mozes ti tako da izmastas i da si kraljica Elizabeta,samo sto ode zivot mesto da ga zivis
radila sam to jednom dok nisam shvatila da čekam skoro godinu dana tog nekog da zaista bude tu pored meneA znaš šta je meni pomoglo? Pošto je noć kritična, ja kad legnem zamislim da on leži pored mene i da smo zajedno i uspavam se. Zamislim da me voli i da je sve OK. Probaj.![]()
.. kad se zaljubite?
ostajete isti, postanete ludji, gluplji, možda pametniji, proračunatiji, opušteni ili previše stisnuti, realni ili vam je sve bajka, strpljivi ili srljate, srećni ste ili uplašeni, ovo ili ono, ovakvi ili onakvi...
ja sam uglavnom budala i sve sjebem, avi?
Problem je sto to nije srce,a svakako treba da se iscupa.Pa živi se život, najnormalnije. Ne stvarno, ja kad sam to otkrila u svakoj situaciji zamislim šta želim da je tako i smirim se. Sad, svako ima svoje načine. Ja ne mogu da iščupam srce i da ga stavim u fioku.
Problem je sto to nije srce,a svakako treba da se iscupa
Ma daj bre, osobo, pa ljubav je najveći pokretač, bio i biće. Šta god ti mislila o tome. Treba iskoristiti tu energiju a ne posr.ati se na to. Žene, žene. Tako vam je lakše. Ljubav iziskuje hrabrost, bogami.Kopas sebi jamu,a ti izvoli![]()
.. kad se zaljubite?
ostajete isti, postanete ludji, gluplji, možda pametniji, proračunatiji, opušteni ili previše stisnuti, realni ili vam je sve bajka, strpljivi ili srljate, srećni ste ili uplašeni, ovo ili ono, ovakvi ili onakvi...
ja sam uglavnom budala i sve sjebem, avi?
Ali nikad sebi neću da oprostim što sam zbog jednog ku.rca izgubila posao.![]()
Pa bioJel bar bio čemu?
Ne mislim na posao.![]()
Pa bio
Kako ne... Nisam ni ja tol'ko luda.![]()
Ljubav da,to nije ljubav.Ma daj bre, osobo, pa ljubav je najveći pokretač, bio i biće. Šta god ti mislila o tome. Treba iskoristiti tu energiju a ne posr.ati se na to. Žene, žene. Tako vam je lakše. Ljubav iziskuje hrabrost, bogami.
Šta je ljubav?Ljubav da,to nije ljubav.