- Poruka
- 54.468
Svi drugi odnosi treba da budu uslovljeni dvosmerno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
manje vise ovako.. kad se zaljubite?
ostajete isti, postanete ludji, gluplji, možda pametniji, proračunatiji, opušteni ili previše stisnuti, realni ili vam je sve bajka, strpljivi ili srljate, srećni ste ili uplašeni, ovo ili ono, ovakvi ili onakvi...
ja sam uglavnom budala i sve sjebem, avi?
Šta je ljubav?
Ne ostajem isti, obično se opustim i ugojim se, nabaci se koje kilo viška, jer ne vodim računa o liniji pošto držim da me je žensko prihvatilo i mogu da smatram siguricom njeno vaginče i to malo emocija ako ih ispolji onako reda radi... kad se zaljubite?
ostajete isti, postanete ludji, gluplji, možda pametniji, proračunatiji, opušteni ili previše stisnuti, realni ili vam je sve bajka, strpljivi ili srljate, srećni ste ili uplašeni, ovo ili ono, ovakvi ili onakvi...
Pa nisam tad mogla, trebale mi pare za nešto drugo, hitnije. Dok sam opet skupila, one otišle... Tužna je to ljubav bila, često ih se setim i dan danas...pa sto ih ne kupi?
zato postoje karticePa nisam tad mogla, trebale mi pare za nešto drugo, hitnije. Dok sam opet skupila, one otišle... Tužna je to ljubav bila, često ih se setim i dan danas...![]()
Uf, bre, to je tek tužna ljubav. I tužna priča, dakako.zato postoje kartice![]()
.. kad se zaljubite?
ti kad mi odgovoriš na temu toeto, rasprava zaključenaČini mi se dosta gluplja
Ne znam zašto, da li ispoljavanje inteligencije dolazi sa opuštanjem, ili zaljubljivanjem upravlja limbički sistem koga ne zanima šta misli viši mozak, ili je neki društveni konstrukt da gluplji i smotaniji = seksiji, evo ne znam
Pa onaj stariji deo mozga koji upravlja emoušnsima i ponašanjem
Paaa saaad... Dobro, ne moram ja da ti kažem do kad je mlado.dozvoli..kod mene je sve mlado i zategnuto
nemoj ti tu meni.... staro..![]()
isti ,,budalu nece ljubav.. kad se zaljubite?
Problem je sto to nije srce,a svakako treba da se iscupa.
Covek ima nezadovoljenu potrebu.Mastarija mu pomaze da je olaksa i to je korisno.Sve dok mastarija ne pocne da kontrolise njega,umesto on nju,onda pocinje da mu ozbiljno steti.
Treba more vremena i rada da objasnis sebi da te tvoj rodjeni mozak samo zajeb.ava.
Ne samo sto nije slatko,nego je vrlo opasno.Jer na kraju covek sam sebe sabotira da zadovolji nezadovoljenu potrebu u realnosti,sto je u stvari cilj.