Sweet_Jane
Domaćin
- Poruka
- 4.540
Hmmm, to mi je prvo palo na pamet, vidim ja cudan engleski....Ocean_state:Ma ja se malo poigrao sa mastom.
Ako se malo bolje zagledas u 2 text shvatices.

A i ne znam ko bi se osim tebe setio basiste.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm, to mi je prvo palo na pamet, vidim ja cudan engleski....Ocean_state:Ma ja se malo poigrao sa mastom.
Ako se malo bolje zagledas u 2 text shvatices.
saki8050:eh,prochitala sam,nisam sve skontala ali ajd...strava je!
sienna:ne kapiram koja je fora biti metalac??? meni se cini da oni sebe samo prave glupljem . koja je sad fora da nosis crno, i da slusas tu "muziku" (ako se tako moze nazvati..)....
some people i'll never undertsand...![]()
pogresno ti se cinisienna:ne kapiram koja je fora biti metalac??? meni se cini da oni sebe samo prave glupljem . koja je sad fora da nosis crno, i da slusas tu "muziku" (ako se tako moze nazvati..)....
Ti si metalac?saki8050:pa ja sam metalac(koji voli Tokio Hotelto mogu samo ja defekt),ali se ne oblachim tako...
saki8050:nisam,ja sam sandra,a to sam napisala ne znam ni ja shto,ne volim rech metalka...![]()
Pa i logicno je da ne volis kad su zenskom rodu, ni ja ne volim kad je u muskom rodu. . .saki8050:pa da si vratila stranicu skontala bi,ne volim metalka,nego METALAC,kao shto ne volem bosanka,nego bosanac...
Ne, ne, ne. . . :no: Vid' kad mi neko kaze vidis onog metlca to me bas i ne zanima puno i uvek ce biti ajde pricaj dalje pricu, ali kad cujem vidis onu metalku tamo e onda cu da se okrenem pa da vidim. O tome se radisaki8050:hmmm.ti volish da se nazivash metalka?mislim ne kontam,ja sam zhensko,a volim da se nazivam metalac...
Ista stvar kod mene. Sta cu se okrecem za metlacom. Metalke :smajlikojibalavi:. . .:Ne, ne, ne. . . :no: Vid' kad mi neko kaze vidis onog metlca to me bas i ne zanima puno i uvek ce biti ajde pricaj dalje pricu, ali kad cujem vidis onu metalku tamo e onda cu da se okrenem pa da vidim. O tome se radi![]()
a inache ja sam bash definisana......)ni sama ne znam shta sam,ali metal slusham,prema tome...valjda sam to...pa ja sam metalac,ali se ne oblachim tako...(
sienna:ne kapiram koja je fora biti metalac??? meni se cini da oni sebe samo prave glupljem . koja je sad fora da nosis crno, i da slusas tu "muziku" (ako se tako moze nazvati..)....