Kakvi ste metalci?!

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uradila sam test...
yeah34.gif
0021.gif
0044.gif

rezultat:

You Are Death Metal!
Technical tey brutal. It's hard to find anyone thats good at playing you, but when you do, you truly shine and slay all other metal styles.

ne kapiram koja je fora biti metalac??? meni se cini da oni sebe samo prave glupljem . koja je sad fora da nosis crno, i da slusas tu "muziku" (ako se tako moze nazvati..)....
some people i'll never undertsand... :roll:

sienna:
ne kapiram koja je fora biti metalac??? meni se cini da oni sebe samo prave glupljem . koja je sad fora da nosis crno, i da slusas tu "muziku" (ako se tako moze nazvati..)....
pogresno ti se cini :roll:
btw,ako neko voli da se oblaci crno ne vidim u cemu je problem.
i to nije 'muzika' nego muzika.
btw 2,nisam metalac,ali volim da slusam i metal izmedju ostalog :neutral:

saki8050:
hmmm.ti volish da se nazivash metalka?mislim ne kontam,ja sam zhensko,a volim da se nazivam metalac...
Ne, ne, ne. . . :no: Vid' kad mi neko kaze vidis onog metlca to me bas i ne zanima puno i uvek ce biti ajde pricaj dalje pricu, ali kad cujem vidis onu metalku tamo e onda cu da se okrenem pa da vidim. O tome se radi :)

sienna:

jeste zaista... ta 'muzika' !!..pa kako to moze..ni ja ih ne razumem..odoh sad da slusam Death...a stvarno..ti metalci...cccc

You Are Thrash Metal!
You like to party. You like to get drunk. You like to thrash. You also like to put out some decent albums on the side...thats about it.

3319 other people got this result!
This quiz has been taken 32644 times.
10% of people had this result
YEEEAAAHHH!

Evo sta je moj brat:
You Are Power Metal!
You love Tolkien too much, but you produce epic beautifully melodic albums. EVERYONE hates you, but you still have a small cult following. That's quite a shame since you're such a great and skilled genre.

1929 other people got this result!
This quiz has been taken 32644 times.
6% of people had this result.

Back