КАКВИ СМО ИДИОТИ - МИ МОРА ДА ПРОПАДНЕМО !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od ukupne površine teritorije Kosova i Metohije, 10.886 kvadratnih kilometara, Srbija ima tapiju, na osnovu katastarskih knjiga, na tačno 58,79 % tog prostora. U svim civilizovanim zemljama katasterske knjige i propisi o vlasništvu nad nepokretnostima su ” sveto pismo” . Ali na prostoru južne srpske pokrajine od dolaska međunarodne vojne i civilne misije polovinom juna 1999. godine, albanski separatisti bezvlašćem i bezakonjem uzurpiraju sve srpsko, uz zatvaranje očiju svih predstavnika navodno civilizovanog sveta koji se sjatio na Kosmet.

Od ukupno 1`090`410 hektara zemljišta na Kosovu i Metohiju u srpskom državnom, društvenom, i privatnom vlasništvu (kao i u vlasništvu Srpske pravoslavne crkve) nalazi se tačno 641`071 hektar. To su zvanični podaci iz katastara zemljišta za ukupno 1`299 katastarskih opština na Kosovu i Metohiji. Katastar zemljišta na Kosovu i Metohiji bio je jedina evidencija o nekretninama. Na svakoj, od ukupno 2`575`448 katastarskih parcela na Kosovu i Metohiji ubeležena je tačna površina, njen vlasnik, njen korisnik…

Uzurpirali su, prema zvaničnim podacima HABITAT- a i 28`000 srpskih kuća i stanova i drigih objekata........... Bukvalnom pljačkom Albanci su uzurpirali 130 objekata JP PTT Srbija, 338`183 hektara zemljišta ”Srbijašume”, imovinu JP “Železnica Srbije” čija je vrednost procenjena na 206,6 miliona eura, imovinu ”Telekoma” Srbije čija je vrednost procenjena na 78 miliona eura…. Svim manastirima na Kosovu i Metohije albanski separatisti su zauzeli stotine hektara zemljišta a samo od manastira Visoki Dečani uzurpirano je više od 650 hektara.

Srbija danas nema nikakve koristi od lignita na centralnom Kosmetu, čije rezerve se procenjuju na 14,7 milijardi tona. Srbi koriste tek nešto manje od 5 % od 51 miliona procenjenih tona rezervi olova i cinka na Kosovu i Metohiji, pošto danas rade dva rudnika ”Trepče” na severu Kosova i Metohije. Vrednost rezervi lignita na Kosmetu sada iznosi više od 330 milijardi dolara.

Teško je proceniti koliko vredi sva srpska uzurpirana imovina na Kosovu i Metohiji – sigurno se radi o više stotina milijardi dolara. Ali ni Srbija ni preostali Srbi na Kosovu i Metohiji od ovoga ne mogu da imaju bilo kakve koristi.
http://www.slobodanjovanovic.org/2011/07/21/zoran-vlaskovic-srbija-ima-tapiju-na-588-zemlje-kim/?lang=lat

ti sestro slatka nisi sva svoja...ili ovde namerno iznosis neistine ili si glupa ko noc...treceg nema...

Ti "sestro slatka" treba da shvatis da i ako ima takvih po kolektivnim centrima a da ja ne znam, zive isto kao mi. Vecina vas je prodala sve Siptarima i imate ihaha vise.

Ima i onih koji su se obogatili prodajom svega dole sto su imali,ali ima i siromasnih veruj mi,koji su pobegli sa stvarima u rukama.

Pa znam , nemam sta da ti verujem, to sam i napisala. Ali oni nisu bar nista prodali Siptarima.

A ovi jesu, jos i kukaju, i primaju pomoc od drzave koja im nije potrebna, pa i to im je malo, pa jos to NAMA prodaju! Nama koji ih "izdravamo".

Poslednja izmena:
Ti "sestro slatka" treba da shvatis da i ako ima takvih po kolektivnim centrima a da ja ne znam, zive isto kao mi. Vecina vas je prodala sve Siptarima i imate ihaha vise.

Pa znam , nemam sta da ti verujem, to sam i napisala. Ali oni nisu bar nista prodali Siptarima.

A ovi jesu, jos i kukaju, i primaju pomoc od drzave koja im nije potrebna, pa i to im je malo, pa jos to NAMA prodaju!
Мислим да тебе најстрашније погађа што нико ко је тамо продао( а изгледа и не само тамо) није с тобом поделио кинту.
Због тако завидних и злобних Србија пропада!

Ma nisu oni destruktivni, sta pises ti, nego imaju I KORISTE sve povlastice!

A ima i onih koji ne koriste, i njima svakla cast.

ne mogu da verujem svojim ocima. ova kolicina neistine je ovde retko vidjena

primer - u kraljevu devojka od 19 godina samovoljom referenta ne moze da dobije radnu knjizicu.

zivi od 1999, skolu zavrsila, ima adresu, licnu kartu i zdravstveno. ali radna knjizica jok.

stvar je prijavljena u ministrastvu, dosla je vanredna inspekcija i ocekujemo da ce stvar doci u normalu

to su beneficije.

pre dve godine otpusteno u mninistarstvu trgovie 600 zaposlenih, skoro svi iseljeni prinudno sa kosmeta. posle par mesaeci primljeno 800 drugih. da, nevidjene beneficije

ovaj forum priblizavanjem izbora postaje vrklo kontaminirano mesto, cinjenice nisu vazne, samo bacanje rezimskih go vana po svim ostalima

sta?? postoje srbi izbegli s kosmeta, prodali dole i zemlju i kucu, ovde zive ko bogovi, privilegovani su u nalazenju posla, a primaju i neke dodatke. .ma idi bre. ne zezaj me, zive 10x bolje od mene. ja sam sizif za razliku od njih.

ПА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА ДА СЕ ТАКО СПРДАТЕ СА НЕСРЕЋОМ ПРОГНАНИХ ЛИЦА

ne mogu da verujem svojim ocima. ova kolicina neistine je ovde retko vidjena

primer - u kraljevu devojka od 19 godina samovoljom referenta ne moze da dobije radnu knjizicu.

zivi od 1999, skolu zavrsila, ima adresu, licnu kartu i zdravstveno. ali radna knjizica jok.

stvar je prijavljena u ministrastvu, dosla je vanredna inspekcija i ocekujemo da ce stvar doci u normalu

to su beneficije.

pre dve godine otpusteno u mninistarstvu trgovie 600 zaposlenih, skoro svi iseljeni prinudno sa kosmeta. posle par mesaeci primljeno 800 drugih. da, nevidjene beneficije

ovaj forum priblizavanjem izbora postaje vrklo kontaminirano mesto, cinjenice nisu vazne, samo bacanje rezimskih go vana po svim ostalima

E pa kod nas je cela trzisna inspekcija sastavljena od Kosovara, oni je "drze". Kako gde, ali uglavnom to su ljudi koji su potplatili da dobiju zaposlenje i koji nisu iz kolektivnih centara.

Ma sve inspekcije, ne samo trzisna.

Није ваша ствар ко је шта продао и да ли је неко нешто продао .Јел ви знате уопште колико је људу ПРОТЕРАНО са Космета и живи у колективним центрима нема леба да једе .СРАМ ВАС БИЛО уместо да питате зашто су ПРОТЕРАНИ ви их осуђујете што су дошли што их Шиптари нису све побили.То је типична Ђинђићева демагогија и он је тако оптуживао ПРОГНАНЕ да су окупирали Србију.

СРАМ ВАС БИЛО!

A njih treba kriviti? Svako ima pravo da raspolaže sa svojom imovinom kako hoće.

Pa znas kako, burazeru, cemu onda zalbe? S jedne strane drndamo Crnogorce zato sto su zemlju (i jos jednom - zemlju) prodavali Rusima i jos malo nece imati nista svoje, a kada nasi ljudi to urade, onda nema veze - to je ipak i dalje nase :lol:

Elem, da skratim pricu, kako i zasto su ljudi prodavali zemlju Siptarima u drugoj polovini 20. veka, necu da ulazim o tome moze nasiroko, ali svi koji su to ucinili prodavali su time i teritoriju, a ni ti ne sporis da ih je bilo (jer svako moze da raspolaze svojom imovinom, je l`), a ja cu dodati - ohoho ih je bilo i svi to dobro znamo. Oni sto kukaju i napadaju one koji to glasno i jasno kazu, sasvim sigurno peru savest zbog negdasnje prodaje svoje ili svojih oceva i dedova. Prema tome, ne mozes onda da kukas sada, pa sta ako su im prodali, to ce biti nase vekovno :lol: Primecujes li sizofreniju u takvim tvrdnjama?

Jos cu samo reci da u jednom selu u srpskom delu imam prijatelja koji poseduje imovinu vrednu izmedju 1,5 i dva miliona evra (tacnije, njegov cale on i jos dva brata), to mi je sam rekao i ne pada mu na pamet da to proda Siptarima, ni njemu ni ostalima, ni onda, ni sada, pa eto, pametnom dovoljno.

Да, иронијом против еурупејаца, наје валда да би неки евроталибан збиља мислио како 99% Срба с Космета вози ферарије!!!:hahaha:

Ајде ви лепо се договрите ко сам, јесам ли Паприка, Јагуар, Дроид или неко трећи, па се јавите кад се договорите ко сам и шта сам.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back