КАКВИ СМО ИДИОТИ - МИ МОРА ДА ПРОПАДНЕМО !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nisam s Kosova.

to te ne sprecava da prodas zemlju i kupis tri stana i uzivas

ili nemas nista. ali onda ti srbi sa kosova nisu krivi za tvoju inace jadnu sudbinu.

zali se upravi vodovoda, jer za 12 godina ove vlasti nisi se obogatila, apodrzavas ih bezpogovorno

ovde kao na titaniku, rezim tone, a orkestar rezimaca pljuju po srbima.

Pa nije ih se drzava odrekla. Za te pare kupili su ovde stanove njima i svojoj deci, zaposlili ih, primaju penzije i jos i pomoc i to prodaju. Meni je to neshvatljivo.

Mislim, dobrostojeci su vec.

СРАМ ТЕ БИЛО немам речи да те назовем именом којуе заслужујеш ти си компетентна да водиш дискусију ко је продао и ко је шта купио

Људи од 1999 године живе у колективним центрима ,пате се немају леба да једу

СРАМ ТЕ БИЛО !

Pa nije ih se drzava odrekla. Za te pare kupili su ovde stanove njima i svojoj deci, zaposlili ih, primaju penzije i jos i pomoc i to prodaju. Meni je to neshvatljivo.

Mislim, dobrostojeci su vec.
Па одрекла их се.
Закон је на Космету мање важио за Србе него за Албанце деценијама. Неки су имали среће да продају повољније, неки будзашто, неки су били срећни што су извукли живу главу.
А много шта се овако као то скупљање потписа дешава јер нема репресије за глупост.
Шиптари нешто такво адекватно не би смели да одраде Србима.
Ко је у Вијетнаму сарађиовао са Америма није се наживео.
Карађорђе је издајнике усмрћивао мучењем на точку, а ни Милош није био душевнији.
У америчкој револуцији сарадници Енглеза су обично убијани, а жене поливане врелим катраном и уваљане у перје.
По завршетку рата чак 1/3 белих Американаца одселила се у Канаду јер су били отворени или прикривени симпатизери Енглеза.
Не боји се свака шуша Бога, већ батина.

СРАМ ТЕ БИЛО немам речи да те назовем именом којуе заслужујеш ти си компетентна да водиш дискусију ко је продао и ко је шта купио

СРАМ ТЕ БИЛО !

Sto da me bude sram, to je realnost.

Ima onih po kolektivnim centrima za njih nista ne kazem, ali ima bogme mnogo onih koji nakupovase stanove ovde i zaposlise se s tim parama (primajuci 2 plate), i nije ih sramota da jos primaju i pomoc i to prodaju?

Bezi bre, zivi ovamo pa onda pricaj!

Nije to nikakav patriotizam ,, kako se ovde ironise.
To tamoje mala sredina. Unazad vise od 10 godina, ljudi vide, da ko god se tamo uclani u to udruzenje razboijnika, odma, prakticno preko noci postaje gazda , razvija privatn bizn is, ima love ko sasse sve mu ide kako treba, pa i preko toga. Dinkic ih kupuje prekjo fonda i preko kreditnih aranzmana. A ojni tam=o su narod prost skroz i ne vide dalje od svog novvcanika.

pravi kosovski srbin starosedeoc nema nista vise od obicnog srbina u uzoj srbiji...

oni koji imaju imanja, vinograde, avione kamione su kolonisti pridosli pri donosenju zakona o agrarnoj reformi i o tome sam vec pisala...

ne uporedjujte srbe kosovce koji su dole odvajkada sa agrarnim reformatoria koji su dosli pre sezdesetak godina a i nisu srbi...

СРАМ ТЕ БИЛО !

sta?? postoje srbi izbegli s kosmeta, prodali dole i zemlju i kucu, ovde zive ko bogovi, privilegovani su u nalazenju posla, a primaju i neke dodatke. .ma idi bre. ne zezaj me, zive 10x bolje od mene. ja sam sizif za razliku od njih.

pravi kosovski srbin starosedeoc nema nista vise od obicnog srbina u uzoj srbiji...

oni koji imaju imanja, vinograde, avione kamione su kolonisti pridosli pri donosenju zakona o agrarnoj reformi i o tome sam vec pisala...

ne uporedjujte srbe kosovce koji su dole odvajkada sa agrarnim reformatoria koji su dosli pre sezdesetak godina a i nisu srbi...
CEEEEEEDO CEEEEEEEEEEEEDO TI SI SUPERISKA BAS VOLIMO TE TI SI NAS BRAT
AURORO NE ZNAM DAL TAAMO MOZES DA GLEDAS B92 ALI AKO DA, POGLEDAJ DA VIDIS KAKO JE SUPER NAS BRAT T CEDOMIR

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back