Pa dobro. Stvar ukusa. I ja mrzim kelj i povraćam na škembiće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro. Stvar ukusa. I ja mrzim kelj i povraćam na škembiće.
Kejt Vilous? Koja je to?Оћу ону Кејт Вилоус из ЦСИ ЛАС ВЕГАС !!
Она што је заменила Грисома у серији и постала шеф одељења. Плавуша.....маторка. Право име јој је Марџ Хелдерберг.Kejt Vilous? Koja je to?
Sad mi je jasno.Она што је заменила Грисома у серији и постала шеф одељења. Плавуша.....маторка. Право име јој је Марџ Хелдерберг.
Opa vidi nju. Pa gde si ti jbte.Nista se nisi promenio
 niko nije savrshen,,,
 niko nije savrshen,,,
,,,zashto,,,

Zato što je normalno dosadno,,,zashto,,,
Previše si gledo Emmanuelle.Sve na stranu, ali su meni najimpresivnije, tokom druge polovine 20.veka, bile Francuskinje. Imale su pravu onu iskru ženstvenosti, kako u stavu, tako i u fizičkom izgledu. Pravo žensko. To se vremenom izgubilo, kroz globalizaciju i "modernizaciju" (unazađenost) , društva.
Uobičajeno je dosadno, normalno je poželjnoZato što je normalno dosadno
 ako me razumete
  ako me razumeteПромакло ми да говориш о култури, а не о раси.

U ovim godinama na ovu krizu samo daj šta daš. Ta nećemo valjda cepidlačiti oko pišekakva su vremena doshla,,, kao u onom vicu,,,
,,,daj shta dash samo _zhena da je _,,,

Navratih da te castim reakcijom i pozdravimКубанка из Шпаније српског порекла...
Знам једну

a licanke?Ne iz CG, Hercegovine, Hr, Zlovenije...
младе, лепе и згоднеDa li volite brinete, smeđe, plave...
Da su svetlog tena ili tamnije.
Da su belkinje, crnkinje, žuta rasa...
Crne,smeđe,plave,zelene oči.
Šta sve od ovoga volite i u kojoj kombinaciji?
Ja najviše volim smeđokose, sa crnim ili braon očima. Blago tamnopute, ali bele rase. Naravno mogu i ostale da prođu, u zavisnosti od nijansi koje meni odgovaraju.