Kakve žene preferirate?

Da li volite brinete, smeđe, plave...
Da su svetlog tena ili tamnije.
Da su belkinje, crnkinje, žuta rasa...
Crne,smeđe,plave,zelene oči.
Šta sve od ovoga volite i u kojoj kombinaciji?
Ja najviše volim smeđokose, sa crnim ili braon očima. Blago tamnopute, ali bele rase. Naravno mogu i ostale da prođu, u zavisnosti od nijansi koje meni odgovaraju.
Sve jedno, rupa je rupa.

Ja najviše volim smeđokose, sa crnim ili braon očima. Blago tamnopute, ali bele rase. Naravno mogu i ostale da prođu, u zavisnosti od nijansi koje meni odgovaraju.
Plave, guzz@te i $y$@t€. Bile dve u kraju radile , ali ih nema više. Milfare.

jennifer lopez bathing suit GIF

Ovakve.

tamno plave (prirodno) i svetlo smedje
normalnog, da bude broznana kad pocrni
belkinje
plave
eto napisah, al bio sam sa totalnim suprotnostima, tako da nema pravila, ovo je ajd stereotip onoga sto volim a i sadasnja se uklapa

Poslednja izmena:
Ja bih voleo riđu sa plavim očima, plave oči su nešto najlepše na planeti kod žena, pa plave pa posle plavih, mogu i brinete.
Najviše volim nežnu, glatku kožu.
Mogu i mišići, butine, stomak, listovi, ali umereno. Ali obožavam obline, guza, butkice, grudi. Volim i uski struk a može i tiba. Može i debeljuca. Nisam ljubitelj visokih i mršavih. Može i crnkinja i kineskinja, japanka. Ali prvo iz irske i škotske pa švedske pa ruskinje, pa španije, italije, francuske. Kosa duga ali može i kratka. Valjda sam sve rekao i naveo. Hehe a da, boja kože bela ako je riđa, a ako je plava može bronza pa sve ostalo.

Back