Pa dobro. Stvar ukusa. I ja mrzim kelj i povraćam na škembiće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro. Stvar ukusa. I ja mrzim kelj i povraćam na škembiće.
Kejt Vilous? Koja je to?Оћу ону Кејт Вилоус из ЦСИ ЛАС ВЕГАС !!
Она што је заменила Грисома у серији и постала шеф одељења. Плавуша.....маторка. Право име јој је Марџ Хелдерберг.Kejt Vilous? Koja je to?
Sad mi je jasno.Она што је заменила Грисома у серији и постала шеф одељења. Плавуша.....маторка. Право име јој је Марџ Хелдерберг.
Opa vidi nju. Pa gde si ti jbte.Nista se nisi promenio![]()
,,,zashto,,,
Zato što je normalno dosadno,,,zashto,,,![]()
Previše si gledo Emmanuelle.Sve na stranu, ali su meni najimpresivnije, tokom druge polovine 20.veka, bile Francuskinje. Imale su pravu onu iskru ženstvenosti, kako u stavu, tako i u fizičkom izgledu. Pravo žensko. To se vremenom izgubilo, kroz globalizaciju i "modernizaciju" (unazađenost) , društva.
Uobičajeno je dosadno, normalno je poželjnoZato što je normalno dosadno
Промакло ми да говориш о култури, а не о раси.
U ovim godinama na ovu krizu samo daj šta daš. Ta nećemo valjda cepidlačiti oko pišekakva su vremena doshla,,, kao u onom vicu,,,
,,,daj shta dash samo _zhena da je _,,,
Navratih da te castim reakcijom i pozdravimКубанка из Шпаније српског порекла...
Знам једну![]()
a licanke?Ne iz CG, Hercegovine, Hr, Zlovenije...
младе, лепе и згоднеDa li volite brinete, smeđe, plave...
Da su svetlog tena ili tamnije.
Da su belkinje, crnkinje, žuta rasa...
Crne,smeđe,plave,zelene oči.
Šta sve od ovoga volite i u kojoj kombinaciji?
Ja najviše volim smeđokose, sa crnim ili braon očima. Blago tamnopute, ali bele rase. Naravno mogu i ostale da prođu, u zavisnosti od nijansi koje meni odgovaraju.