Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.269
Управо.Ali su tamnopute.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Управо.Ali su tamnopute.![]()
Nisi svestan, koliko su Šveđanke podmukle i pokvarene. Imam gore rođaka i neke poznanike. Vrte oko malog prsta. Ako nećeš po njenom, odmah te ucenjuje i prijavljuje policiji i raznim centrima za socijalni rad. Užas!I podmuklije.
Samo siptarke, ukropkinje i ruSSkinje valjajuNisi svestan, koliko su Šveđanke podmukle i pokvarene. Imam gore rođaka i neke poznanike. Vrte oko malog prsta. Ako nećeš po njenom, odmah te ucenjuje i prijavljuje policiji i raznim centrima za socijalni rad. Užas!
WtfNisi svestan, koliko su Šveđanke podmukle i pokvarene. Imam gore rođaka i neke poznanike. Vrte oko malog prsta. Ako nećeš po njenom, odmah te ucenjuje i prijavljuje policiji i raznim centrima za socijalni rad. Užas!
Zašto tako, dušo moja? Šta sam ti uradio? Gde ti je pristup?
Nisam nešto striktan, ali volim takodje malo tamnoputije. Mogu i skroz tamnopute. Ni azijke ne odbijam.![]()
ne obavezmo potpuno ograničitiDefinisati znači ograničiti.
Daklr samo (belo)ruSSija i ukropijaBijele, europske kršćanke.
Poslušne.
![]()
Bjelorusija da, Ukrajina i Rusija načelno ne.Daklr samo (belo)ruSSija i ukropija
Pravoslavne cirilicke komunjarrke ... fujBjelorusija da, Ukrajina i Rusija načelno ne.
Reci ti što hoćeš, ali Bjelorusi su još jedini hiperčisti slaveni.Pravoslavne cirilicke komunjarrke ... fuj
Исто што и ти само светлији тен увек. Али мора да буде паметна и богата духом. Не треба ми нека лабилна депресивка ко што се једном десило.Da li volite brinete, smeđe, plave...
Da su svetlog tena ili tamnije.
Da su belkinje, crnkinje, žuta rasa...
Crne,smeđe,plave,zelene oči.
Šta sve od ovoga volite i u kojoj kombinaciji?
Ja najviše volim smeđokose, sa crnim ili braon očima. Blago tamnopute, ali bele rase. Naravno mogu i ostale da prođu, u zavisnosti od nijansi koje meni odgovaraju.
Uzalud cisti geni kad im je kultura centralnoazijska, ne-evropska.Reci ti što hoćeš, ali Bjelorusi su još jedini hiperčisti slaveni.
Nebitno.Uzalud cisti geni kad im je kultura centralnoazijska, ne-evropska.
Istocne komunjarre je nemoguce preodgojiti. Pleme im takvo.Nebitno.
Još jedna odlika dobrih žena je mogućnost preodgoja, dok kod genetike to ne ide tek tako.