lady mmm
Domaćin
- Poruka
- 3.295
Dok te kupam a ti cuti. Posle pricaj imas pravo.![]()
Ja ne znam cime izazivam ,ovakvu musku reakciju.............

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok te kupam a ti cuti. Posle pricaj imas pravo.![]()

Ne znajemo lejdika....mora da su gi neke mađije u pitanju....Ja ne znam cime izazivam ,ovakvu musku erekciju.............![]()

Ne znajemo lejdika....mora da su gi neke mađije u pitanju....![]()
![]()
![]()

ne bih rekla djoko,to je to,muskraci jednostavno vole kad zene ne mare za njih i kad ih odbijaju ,lose tretiraju i kuliraju...............kuliranje je majka,ah tako primenljivo...........![]()

Ovo je na ono da ti se kola operu ako se secas.Ja ne znam cime izazivam ,ovakvu musku reakciju.............![]()

Ovo je na ono da ti se kola operu ako se secas.![]()

Sta ti imas s mojim kolima?![]()
Pa ti kao da hoces da se svadjas zasto?

Ja ? ne zasto..........jako sam miroljubiva i tolerantna.........![]()

Pa ja sam imao najbolje namare a ti meni kola ,pa imam i ja kola necemo valjda da ih peremo zajedno. Kola u servis a mi na kafu .Ja ? ne zasto..........jako sam miroljubiva i tolerantna.........![]()
To je stav,finoća je za budaleSta vido?
Jebbo!

To je stav,finoća je za budale![]()
Sveže iskustvoIzgleda da si u pravu.
Samo još da stavim uši i počnem da njačem...
Nije za smeh,al tako lakše
ovakve
![]()

privlace me umetnice![]()
Provokativne, napucane, mnogo bezobrazne.... takve me strasno pale!Znachi kakve- one prefinjene,zhenstvene,provokativne ali sa merom i ukusom ili ovo drugo (shto se u realnosti,mozhda ne u teoriji,kucanju,pisanju i govoru,ali u realnosti uglavnom dokazhe kao tachno) "napucane" a pod time vec znate na shta mislim?![]()

jer ipak smo mi sisari..i to..
najstarija poza..

Poza je naravno prihvatljiva..........![]()

Umem djoko,itekako........![]()
....nije mi dobro....prihvati me.....da ne padnem....