goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Samo ipak ne možete da ih vrtite do kraja...Neki se i otrezneihh bre goxy, lupash
Pre ili kasnije zavisi od iskustva i samopoštovanja dotičnog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ipak ne možete da ih vrtite do kraja...Neki se i otrezneihh bre goxy, lupash
Pre ili kasnije zavisi od iskustva i samopoštovanja dotičnog
Zovi se i Katarina pa da pocnemo
![]()

Šta se ovde dozvoljava...Ccc
Little girls :3

sad si me podsjetio na onu pjesmu od Zabranjenog pusenja-Piccolla storia di grande amore- ide ovako nekako
Svirala sam orgulje u sluzbi oca Ivana i sve sto sam znala to su Bah, Isus i Marija.
Zovem se Katarina i imam 17 godina...![]()

ja volim one zene koje mene hoce..........ne biram.......![]()

Znachi kakve- one prefinjene,zhenstvene,provokativne ali sa merom i ukusom ili ovo drugo (shto se u realnosti,mozhda ne u teoriji,kucanju,pisanju i govoru,ali u realnosti uglavnom dokazhe kao tachno) "napucane" a pod time vec znate na shta mislim?![]()

Teško žabu u vodu naĆeratiAmore mio, sta si mi ucinila, na grijeh me navela... poslala mi Amora, a njegova me strijela pogodila![]()

Gde s to vido...Stidljive
i to NE znaci neiskusne, nevine, mlade - nego jednostavno stidljive. I posle 100.000 km kurrca, ona ume da porumeni i spusti pogled.
Kako to zna da gori...
(Forum NIJE merilo ko je stidljiv, tu se cita izmedju redova. Ovde lajava, tamo smerna)
![]()

e onda morash da imash crnachki brale
Prevedi mi?![]()

Koje jedva da otvaraju usta i daju se..naravno da segzi izgledaju

Prevedi mi?![]()
Ne treba ti nikakav prevod samo cutanje.....

Aha,znaci ja nemam prava nista da kazem?![]()

Aha,znaci ja nemam prava nista da kazem?![]()