Kakve ste srece

Meni se nude od 35 na gore, a najvise ima ovih 40 plus, a to je meni stara baba. Ako ja imam 38 onda je za mene neka oko 25 do 28, sta ce mi druga mama, pa nisam ja edipovac.

I koja je to fora da te matore uspaljenice traze mladje, kako ih nije sram uopste dolaziti sa takvim idejama i ponudama?

Kakve su kod vas sanse za one koje ste zasluzili ili imate istu nesrecu kao ja?

xaxaxaxxaxxa
ti ako imas 38 mozes samo da sanjas ove od 25...
evo da ti objasnim max ti je i to ako te bas sreca usrere 10 godina manje znaci riba od 28
sanse za to sau ti male,normalne sanse su ti za 5 godina manje do pet preko...ono vise ne racunam jer tu nije do tvog sarmaXD

Meni se nude od 35 na gore, a najvise ima ovih 40 plus, a to je meni stara baba. Ako ja imam 38 onda je za mene neka oko 25 do 28, sta ce mi druga mama, pa nisam ja edipovac.

I koja je to fora da te matore uspaljenice traze mladje, kako ih nije sram uopste dolaziti sa takvim idejama i ponudama?

To je nesreca nase X-generacije........SINKEEEEEE:zcepanje:

sinnke, apsolutno te razumem...i slazem se s tobom...a ove zavidne, mogu da ga ljube...ako dopustimo... :lol:

nikakve :sad2:, nece me nijedna...:(
ti da cutis ti imas djevojku:))ovi svi ostali imaju izmisljene devojke ili izmisljene drugare ko jaXD

odlicne sam srece...evo ne mogu da postignem sve :malav:
ona na primer ima 20 mladjanih te ne zna gde da udara...tezak je teret biti tako savrsen i imati moc da ugasis jedan zivot na krstarici:rotf:
Istina, momak bez keša ženi izgleda ko hrpa treša
znas kako istina je da lovatori mogu da pronadju ribu koju oce...
al mene bi da sam musko iz gvoje price brate posle 20 fukse smorilo da se se torbam samo tako jer su samnom samo zbog kesa a ne jer sam zgodan ili zanimljiv tj ne zbog cele pojave i karaktera...tako da mislim da i to sa fuksama vremenom postane isprazno...al opet mozda i gresimmm.ima onih koji bi torbali i kengura do meseca i nazad:rotf:Al vecini su kad tad potrebne i neke dublje emocije...

Poslednja izmena:

ebiga sinke, znači i ja sam matora za tebe..

ja neam problem s ovim 40+, pogotovo ako su usčuvane

Što sam stariji i ružniji sve mu je lakše doći do ženske .
Ne znam u čemu je fora .
Što se tiče godina , 40 godina za ženu nije ništa .
Većina forumašica su blizu četrdesetoj ili su iznad a
uglavnom izgledaju kao avioni . Ove mladje moraju baš
dobro da se isprse da bi im parirale .

meni sve neprijatno da napisem, al koliko sam dugo ovde na forumu nisam ni svesna
al si ti sinnke omatorio :(

U ti si dosta stara. Imala si oko 41 42 kad sam ja dosao tu. Proslo je dosta vremena. Ma ti dobro izgledas, sta te briga. Mada ja opet ne bi jer mi je to staro, ali za tebe nema zime, tebe svi zele.

- - - - - - - - - -

u najboljim godinama je bio kada je počeo da zavodi ovde mlade forumašice.. a vidi ga sad.. mator čovek..

Mator sam ja moj ******, sta sad zato sto necu strae zene znaci automatski sam mator. Malo sutra, to sto se vi vredjate to je vas problem. Ja imam pravo i zasluzujem da imam dosta mladju od sebe, jer se nisam zapustio.

- - - - - - - - - -

xaxaxaxxaxxa
evo da ti objasnim max ti je i to ako te bas sreca usrere 10 godina manje znaci riba od 28
sanse za to sau ti male,normalne sanse su ti za 5 godina manje do pet preko...ono vise ne racunam jer tu nije do tvog sarmaXD

Imam 38 ali zato izgledam kao da imam 28, prema tome mogao bi ja i neku od 23, samo sto necu da preterujem.

Imam 38 ali zato izgledam kao da imam 28, prema tome mogao bi ja i neku od 23, samo sto necu da preterujem.
Kako preterujes kad kazes da tebi sleduju 25-28, a 23 ti je mnogo mlado?:confused::dontunderstand:

A tvoje godiste ti matoro previse?:confused:

Ispade da ti nista ne valja i da si veliki probirac.;)

Probirac naidje na otirac.:deda:

- - - - - - - - - -

xaxaxaxxaxxa

Moze on naci neke mlade, samo zavisi za koji period, nesto duze sumnjicav sam i to dosta zavisi i od materijalnog stanja muskarca.

sinke, kad si bio mlađi, nisi bio tako nadrkan.. :)

Zanimljivo. Jednom sam Sinisi u razgovoru polusaljivo rekla (parafraza, po sjecanju, mozda i s upotrebom "kad si bio mladji") - Sinki, ti si nekad bio inteligentniji decko.
I ako me dobro sluzi sjecanje, cini mi se da je to bilo bas onom prilikom kad smo ostavili mobitele u autu, dalje.

Je li ovo neka prijetnja ili sta?

Back