Какве мушкараце (не) поштујете?

Vidi zena Mesijeva fudbalera jako lijepa, mene pali licno a mislim i mnoge muskarce ona vjerovatno a i zena je logicno ima zelju prema mnogim muskarcima ali iz postovanja prema Lionelu Mesiju nece uraditi to nikada,iako Messi nije zgodan I pojava ali ima postovanje kao vanserijska jedinka koja je sve ostvarila.Mesiju bi lako bilo uvijek naci zenu jer on je Messi,ali ona time sto hoda po ulici i gala vecerama sa njim drzeci se za ruku onako ponosna na svog muza kojeg postuje svijet to je njoj veci uzitak nego najbolji seks svijeta sa najzgodnijim muskarcem svijeta,jer malo zena ima taj njen osjecaj

I sada ce ona to postovanje koje ima i tu poziciju pred kamerama i na ulici koju ima kao postovana zena Mesija da ugrozi zbog seksa sa nekim fudbalerom ili glumcem drugim

Muskarca kojeg postuju i kojim se ponose to nikada iako imaju zelju,pa vidi ti na nekim mjestima imas zelju da zijevas i izbacis stetne gasove a ne nekim mjestima koliko god imala nuzdu da to uradis neces uraditi iz postovanja prema mjestu na kojem si,ali u tolaetu kada si urarices to bez problema jer tome i sluzi tako je i sa muskarcem,ali malo muskaraca ima prirodno postovanje od zene.Zena Bezosa ne postuje njega sto ima pare jer ih je mogao naslijediti,dobiti ovako onako,al covjek je decenijama gradio svoju Imperiju od nule, postuje golgotu i muku koju je prosao do cilja a svi vide lika kada uspije ok ovo je primjer malo ekstreman ali ne mora musko biti milioner samo da je sposoban da obezbjedi da njegovoj zeni,sjutra djeci i roditeljima ama bas nista ne fali

On je lice sa oziljkom pricom avanturom zato ga cijeni a on nije ljepotan onako mali sitan sigurno da i ona masta o lijepim muskarcima ali iz postovanja nece to uraditi i izgubiti status

celebrities nisu model za nas obicne, ali skoro svi gledaju njih kao u model. U mom svetu se to ne racuna. Totalno me ne zanima ko je skim i zasto. Zanima me samo s kim sam ja i zasto.

Нека жена те не поштује, и видиш то по понашању.
Би ли хтио са њом комуникацију? Има ли шансу да је зготивиш кад шаље негативне стрелице ка теби?

Ovde malo nedostaje kontekst. A moja iskustva su, naravno, licna.

Pokusavam da se setim da li sam ikad bio u takvoj situaciji da je neka zena negativna prema meni (osim onog primera koji sam napisao). I ne mogu da se setim ijednog primera. Izgleda da spadam u onu grupu koju zene vole jer vise sam imao problema da se odbranim od nasrtljivih zena nego sto su zene bile negativne prema meni. Mogu doduse da budu nezainteresovane, da me ignorisu (recimo na poslu) ali to vise pripisujem tome da su zauzete pa izbacim antene da vidim koji je vajb u pitanju.

Ako bi i bila neka takva sa negativnim strelicama, mozda bi bila interesantna a ja radoznao da vidim zasto je tako (osim kad znam zasto je tako jer je posledica nekog mog stava. Kao u primeru ranije.)

Vidi zena Mesijeva fudbalera jako lijepa, mene pali licno a mislim i mnoge muskarce ona vjerovatno a i zena je logicno ima zelju prema mnogim muskarcima ali iz postovanja prema Lionelu Mesiju nece uraditi to nikada,iako Messi nije zgodan I pojava ali ima postovanje kao vanserijska jedinka koja je sve ostvarila.Mesiju bi lako bilo uvijek naci zenu jer on je Messi,ali ona time sto hoda po ulici i gala vecerama sa njim drzeci se za ruku onako ponosna na svog muza kojeg postuje svijet to je njoj veci uzitak nego najbolji seks svijeta sa najzgodnijim muskarcem svijeta,jer malo zena ima taj njen osjecaj

I sada ce ona to postovanje koje ima i tu poziciju pred kamerama i na ulici koju ima kao postovana zena Mesija da ugrozi zbog seksa sa nekim fudbalerom ili glumcem drugim
Zene poznatih su tu i "postuju ih" zarad njihovih para i slave.

ni sa jednom zenom nisam raskinuo neprijateljski
ali nismo ostali ni bliski, jer bliskosti je bilo dovoljno, cim vise nismo zajedno
(ovo moze da bude dobra tema)
Ma ne veze uopste kako se rastajemo jer iskren retko ko je,jedno pricaju,drugo misle,trece rade,umesto da se bore zajedno, stalno je neko rivalstvo i ocekivanje a nista se ne pruza

ne bih, jer nisam sponzorusa
nisam od juce
gledaj kako izgleda vecina tih bogatasa, a zene im lepotice
sta mislis, vole ih te lepotice?

ne znam, ne bavim se celebritijima nekako mi je uvek cudno kad ljudi kazu da znaju zasto je neko s nekim (i imaju neku svoju teoriju o tome, koja skoro 100% nije tacna), jednostavno mislim da je taj klise koji je postao neka vrsta kulturnog standarda nije dobar. A ponavlja se non stop.

Citiram: 'ja ne bih zbog para' a 'ona je zbog para'

Zapravo ne znamo. To je drugi svet. Oni mogu biti zajedno iz raznih razloga. Mozda neko nekog protezira. Mozda zeli da projektuje svoj uspesni image. Fudbaleri imaju jako lepe zene to sam primetio. Sigurno ima milion razloga koji su verovatniji od toga - e on ima para, a ona je sponzorusa/golddigger. Jel znamo sta se kod njih desava iza zatvorenih vrata? Nemamo pojma. Zato moramo da nadjemo neko logicno objasnjenje.

Jednom davno sam pricao sa drugaricom koja mi je pomogla puno u zivotu kad mi je bilo najteze (radila je kod nas u jednoj mentalnoj ustanovi tada) - otprilike ovako:

Nije mi jasan taj moj drugar, ima zensku, bla bla bla meni se to ne svidja, mislim da ona nije za njega...
rekla mi je: nikad neces znati zasto je neko s nekim, ljudi imaju mnogo razlicitih razloga zasto su s nekim. Osim toga to je tvoje misljenje, mozda se ona tebi ne svidja, ali njemu se svidja, a ti nemas nikakva prava da se mesas u to.

I to sam zapamtio za ostatak zivota. Trudim se da ne izbacujem teorije o drugim ljudima.

Zena moze biti sa bogatim politcarem ali ga nikada nece postovati jer ga i narod ne postuje znaju da nije trudom i radom dosao do novca vec prevarama to je razlika,zena ce ga koristiti biti sa njime a vjerovatno i varati zna da nije muskarac logicno
Ista je to prica..da bi bile sa nekim jer je poznat ili ima para ili i jedno i drugo...

Back