Какве мушкараце (не) поштујете?

~sweet girl~

Šmederling
VIP
Poruka
4.297
Muškarci često padaju na žene zbog kojih se osećaju cenjenim i muževnim.

Да би се осјећао поштованим, жена треба да га поштује. А то заслужи због неких особина које он има, а њој су важне и услов за поштовање.
Шта је вама важно да бисте неког мушкарца поштовале?
Какве мушкарце не поштујете?

Sensei:

ovo je sa moje tacke gledista totalna dezinformacija.
Ne znam sta je Sensei hteo tacno da kaze ovim.
padam na one koje su mi izazovne a ako hocu da se osecam cenjenim onda sam nekakva licnost, a muzevnim ako se ne osecam, sta cu onda da jurim zenske? Neko je muzevan zato sto je takav.

Sensei:

ovo je sa moje tacke gledista totalna dezinformacija.
Ne znam sta je Sensei hteo tacno da kaze ovim.
padam na one koje su mi izazovne a ako hocu da se osecam cenjenim onda sam nekakva licnost, a muzevnim ako se ne osecam, sta cu onda da jurim zenske? Neko je muzevan zato sto je takav.
Контам шта хоћеш да кажеш.
Би ли био са женом која те не поштује?

zasto bi ona bila samnom ako me ne postuje?
ja cu da se snadjem sa time vrlo brzo.

Да ли би био радо у друштву пријатељеве жене која те не поштује?
Или рођакове жене, или радне колегице, или форумашице или непознате коју тек упознајеш или...? Не би, зар не?

Нека жена те не поштује, и видиш то по понашању.
Би ли хтио са њом комуникацију? Има ли шансу да је зготивиш кад шаље негативне стрелице ка теби?

Или рођакове жене, или радне колегице, или форумашице или непознате коју тек упознајеш или...? Не би, зар не?

Нека жена те не поштује, и видиш то по понашању.
Би ли хтио са њом комуникацију? Има ли шансу да је зготивиш кад шаље негативне стрелице ка теби?
to su vec mnogo bolja pitanja... moze da se raspravlja

Uzecu primer iz svog zivota, malo drugaciji ali u sustini slican.

Kod komsinice se doselila devojka iz unutrasnjosti - dosla je da studira u Beograd (stan do stana).
Ja sam joj se svideo i ona je smatrala da moze da me obrlati nekako.
Pokusavala je na razne nacine dok meni nije bilo jasno da ona zeli nekakvu vezu.
Ja nisam bio zainteresovan za nju, i vrlo pazljivo joj objasnio da nisam zainteresovan. To je tesko kad su emocije u pitanju.
Onda je ona okrenula drugi list i pokusavala je kroz razne smicalice, ogovaranja i slicno da me nekako okrene.
Ja sam malo nezgodan lik kad osetim nekakav pritisak, i umem da budem i vrlo neprijatan.
Esencijalno, ona nije postovala mene ni ono sto sam joj rekao. Tako se i zavrsilo a da nikad nije ni pocelo,
digla je ruke od mene (verovatno nasla bolju priliku). I konacno se zivot vratio u normalu. Trajalo je to mesecima.

Ali ovo nije tema o meni, nego kako i zasto zene postuju neke muskarce, odnosno ne postuju neke druge.

Poslednja izmena:
zasto bi ona bila samnom ako me ne postuje?
ja cu da se snadjem sa time vrlo brzo.

Pa zato sto moze da te kontrolise i manipulise zato bila bi sa tobom.Zena bogatasa pa moze biti sa njim i da ga nepostuje i ponizava cak i ima ljubavnike jer to sto on ima pare ne znaci da ga zena postuje jer on je moguce medikritet ili debil koji je taj novac naslijedio uvijek imao sve na gotovo nista stvorio itd,logicno da ce zena da ga muze glumeci kako ga voli a odredjuje mu onda sta radi tokom dana.I shavatas li sada zasto bi zena bila sa likom kojeg ne postuje a opet ako mislis da to sto je neki muskarac super zgodan i imucan da ce to natjerati zenu da ga postuje i bude mu lojalna pa logicno da nece.Zena postuje muskarca koji je sposoban imao super tesko odrastanje i bez pomoci drzave,majke ili tate sve je napravio i stvorio u zivotu nebitno kako izgleda itd.Zena cijeni oziljke na licu muskarca,koji je sve borbom u zivotu dobio i teskim radom i uspio da pobijedi logicno ako je sve to prosao a i dalje gubtnik nece ga cijeniti a nece ga ni poznavati

E sada koji si ti tip osobe i kakav si put imao to vec ne znam ali za svakoga su pravila ista samo ljudi hoce komoditet i lak put i plus da ima postovanje od zene,da ga slusa i mir u kuci i to je sve lijepo ali tako je to nemoguce dobiti a takodje nemoguce je to dobiti ako glumis sada odjednom nekog muskarcinu pijes pusis,bildujes ili si los prema zeni.Zena ne postuje ni sirovinu ni ulicara ni papucara ako nisu sposobni i radom sve stvorili,lagace ih manipulisati uvijek

Poslednja izmena:
Zena ako vara muskarca ona je tu kao valuta izvrsice transakciju a da ne devalvira odnosno izgubi vrijednost,zena ako vara muskarca kojeg ne postuje,muskarca bez oziljka na licu ako vara ona ne devalvira odnosno ne gubi vrijednost onda se neko cudi pa ovaj je bogat,zgodan i prevari ga.Ali ako zena prevari muskarca sa mnogo oziljaka na licu kojeg drugi muskarci mnogo postuju i cijene ona zna da devalvira odnosno gubi vrijednost ako ga prevari sa drugim likom,koliko god zena imala potrebu za seksom sa drugim muskarcem i zelju sve ce too kontrolisati i odoljeti zbog postovanja prema tom muskarcu jer zna da ako je zena heroja ili kralja u zivotu onda je ona heroina ili kraljica i nece taj status da izgubi seksom sa nekim drugim likom

To ti je kao da igras za Real Madrid pa predjes u Fk Morava,gubis vrijednosti a ako neko igra za neki osrednji klub onda igrac moze taj klub zamjeniti za milion nekih osrednjih klubova a koga ce da zamijeni ako igra za Real Madrid.Tako i zena muskarca kojeg ne postuje moze zamijeniti sa morem drugih muskarca

Broj zitovnih oziljaka na licu + sposobnost muskaraca da sam stvori dobar zivot od nule = Vrijednost muskarca

Ljepota + Vjernost = Vrijednost zene

Primjer postovanog muskarca a ne mora biti bogat kao Dzef Bezos ili Kristijano Ronaldo ali svaki muskarac koji je od nule sve stvorio i obezbjedio svojoj zeni lijep i ugodan zivot a ono bio siromasan kao mladji ne mora biti milioner nuzno ali da je sposoban i stvorio sve sam.Takodje primjer takvih ljudi su Bezos ili Ronaldo ili Djokovic al ovo su vec primjeri ljudi koje svi znamo imate i u obicnom zivotu takav tip muskaraca ne toliko bogatae ali sve obezbjedili za svoje bliznje,takve muskarce zena nikada nece prevariti.Jer zna da su postovani i pravi muskarci,zena nece to sa seksom nikada izgubiti taj status koji ima sa njima.Zene varaju gotovane,nespsobne likove,papucare ali i sirovine i mangupe bez ikakvih djela i rezultata u zivotu

Poslednja izmena:
Да би се осјећао поштованим, жена треба да га поштује. А то заслужи због неких особина које он има, а њој су важне и услов за поштовање.
prvo on mene mora da postuje da bi zasluzio moje postovanje..
ne znam da li se radi o ljubavnom odnosu izmedju dvoje u ovoj temi ... ili uopste ..

On ce te postovati ako si mu vjerna a ti ces njega postovati ako je sve od nule i sam stvorio u zivotu bez pomoci drugih i ako je prosao kroz sito i reseto da bi bio to sto jeste
Ko to kaze? To misli klasicna zena-skot.
Zar postovanje nije stvar vaspitanja? Ako se nadjes u drustvu gde ti jedna osoba ne prija - ispostujes i uljudno popijes kafu ,u ljubavnom odnosu ne vidim razlog veze ukoliko nema postovanja?
Potpuno se slazem.

za mene je postovanje deo vaspitanja i svako ga ima od mene, ukoliko se desi da je druga strana sklona laganju-izmisljanju-spletkarenju izgubice ga ali samim tim izgubicemo i kontakt.
evo navela sam gore -boldovano,vazi za bilo koji odnos.

Back