Borg
Domaćin
- Poruka
- 4.366
eh, kakve ribe propushtate, nemate ni pojma :razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nit one znaju kakve tipove propustaju... :razz: :wink:Borg_Queen:eh, kakve ribe propushtate, nemate ni pojma :razz:
Petar_Pan:Ono bas martine i starke mi ne deluju nesto ebozovno... vise tinejdzerski.... Cipelice cizmice to vec da... a patike posebno.... :-) Jer mi nekako te patike na devojkama bas dobro stoje... a i devojka u patikama obicno nije neka uobrazena istripovasna... a bogami i u nekom sportskom fazonu... bolje fizicki gradjene...
Mada odelo ne cini cocveka... :wink:
PS Bas smo sinoc odlucili da ne odemo u jedan lokal jer tamo izlaze ribe u martinama...![]()
Aleksej_BASO:Vala bas, ni ja ne bih..![]()
Banshee:svako svome.
ali isto tako poznajem dosta muskaraca koji vole zene u starkama i martinkama i meni dovoljno.
mislim da ne znas.Aleksej_BASO:UH tacno znam na kakve tipove mislis! :shock: :shock: :shock:
Banshee:mislim da ne znas.
ali mislim da imas neke stereotipe na umu
sa druge strane nisu ni oni losi![]()
kupina:svi bi oni kao prirodne, a svima oci ispadaju na onim namontiranim...ih ko ih ne zna skupo bih platio, pitanje je, mackice, sta ti hocesto je ona prica o "sta zene zele"
Greshish kupinice....mnogo greshish....sishla ti sva krv u mozaqkupina:svi bi oni kao prirodne, a svima oci ispadaju na onim namontiranim...ih ko ih ne zna skupo bih platio, pitanje je, mackice, sta ti hocesto je ona prica o "sta zene zele"
kupina:svi bi oni kao prirodne, a svima oci ispadaju na onim namontiranim...ih ko ih ne zna skupo bih platio, pitanje je, mackice, sta ti hocesto je ona prica o "sta zene zele"
Banshee:off topic:
al odvali sada.
pa bolje su domace supe.
ti ocigledno nikad nisi jeo pravu supu kad ti je koncentrat bolji :shock:
Enfroz2891.:Pa domatje supe su i uqusnije i kvalitetnije.