KAKVE DEVOJKE VOLE MUSKARCI???

• Začetnik teme Začetnik teme MACKICA__
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Petar_Pan:
Ono bas martine i starke mi ne deluju nesto ebozovno... vise tinejdzerski.... Cipelice cizmice to vec da... a patike posebno.... :-) Jer mi nekako te patike na devojkama bas dobro stoje... a i devojka u patikama obicno nije neka uobrazena istripovasna... a bogami i u nekom sportskom fazonu... bolje fizicki gradjene...
Mada odelo ne cini cocveka... :wink:

PS Bas smo sinoc odlucili da ne odemo u jedan lokal jer tamo izlaze ribe u martinama... :lol:
Aleksej_BASO:
Vala bas, ni ja ne bih.. :lol:

Potpisujem :o

kupina:
svi bi oni kao prirodne, a svima oci ispadaju na onim namontiranim...ih ko ih ne zna skupo bih platio, pitanje je, mackice, sta ti hoces ;) to je ona prica o "sta zene zele"
Greshish kupinice....mnogo greshish....sishla ti sva krv u mozaq:lol:
Namontirane su meni odbojne..bar vetjina,jer se pod namontirane misli oponashanje "poznatih"koji/je nemaju ni grama uqusa.To je za klinqe..ili previshe nesigurne u svoje kvalitete.

Ma bolja kao ukusnija, znam da je ova masna kao zdravija itd...(takav mi ukus). Hteo sam da kazem da mi je ukus bitniji od "kvaliteta" hrane, slicno kao i kod devojke. Samo neka je sto "ukusnija", tj privlacnija. Ako je sminka ulepsa uvek cu joj reci da se nasminka, sta fali?

Back