A
Aleksej_BASO
Gost
NIje tacno MENI ne treba da kaze ne a drugima treba! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... inače, krljaš joj kolena ?!? :shock:Aleksej_BASO:NIje tacno MENI ne treba da kaze ne a drugima treba!![]()
Yap.... bi trebalo...Aleksej_BASO:NIje tacno MENI ne treba da kaze ne a drugima treba!![]()
Zavisi za šta moraš biti konkretnijaMACKICA__:PRIRODNE ILI MAKSIMALNO DOTERANE I NAFURANE?????
E imaš neku čudnu tetovažu na desnoj ruci :shock:livija:ma to samo izgleda strashno.... do pojasa sasvim normalno
bilo vezivanja.... dabme da jeste... koja je inache svrha konopca???
latica:jao majko plave helanke...jos da je plavusa..i novosadjanka..i eto ti sinonima za glupost![]()
jao majko plave helanke...jos da je plavusa..i novosadjanka..i eto ti sinonima za glupost
MACKICA__:PRIRODNE ILI MAKSIMALNO DOTERANE I NAFURANE?????
haklberi:Prirodno, prirodne brate. I što gluplje, takodje prirodno.
moze_bolje:haha, pa bas to, pogodila si, iako si htela da napravis ironiju. O ns i govorim, a plavuse su bas za tu kombinaciju. E sada da li su glupe, pa jbg kako koja...
sve je dzaba ako nije "dobra pichka"
plave helanke? :shock:moze_bolje:Oko oblacenja, Trenutno mi je najbolje da vidim one helanke do kolena, po mogucstvu plave, i pored toga posto je sve hladnije, super deluju i svetle plitke farke sa belim kajisem onim znete veca tiba da viri. Njam njam
Banshee:plave helanke? :shock:
beli....koji...a jel onaj sa vestackim dijamantima? :shock:
a nema veze sto je hladno?
zasu
koji mozgovi.