KAKVE DEVOJKE VOLE MUSKARCI???

• Začetnik teme Začetnik teme MACKICA__
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa to je stvar uqusa.....
@Borg Queen,ne pre penzionerskog doma.....nego lepo ko u "Dechko,ajde oladi"spotu,kad se nadjemo tamo iza 60 i neqe....
@BASO,to shto se tebi sviDZaju napucane sponzorushe ne znachi da je sa svima taqo...a u tvom konkretnom sluchaju onda nemash prava da se zalish,nego lepo nabavi kesh i svi sretni.:D

_MALLA_:
Nije stvar u odevanju. Ne mozes da procenis devojku po tome da li nosi patike ili stikle.

O da kako da ne...

Vec sam navodio (neke devojke se secaju) paralelu izmedju martina i brijanja mace ;) Znaci zakljucak je bio da kada riuba nosi npr. martine ne brije se.

Drugim recima ako ne vodi briigu o spoljasnjem izgledu ako je obucena totalno ne sexy i bzvz, sta da ocekujem tek iznutra??? TJ kada skinem odecu...

Enfroz2891.:
Pa to je stvar uqusa.....
@Borg Queen,ne pre penzionerskog doma.....nego lepo ko u "Dechko,ajde oladi"spotu,kad se nadjemo tamo iza 60 i neqe....
@BASO,to shto se tebi sviDZaju napucane sponzorushe ne znachi da je sa svima taqo...a u tvom konkretnom sluchaju onda nemash prava da se zalish,nego lepo nabavi kesh i svi sretni.:D

Ne radi se o sponozruasama! Imas jako izkrivljen pogled na svet ako mislis da se samo sponozruse doteruju!

Ima normalnih devojaka koje vole da se lepo obuku istaknu atribute i obuju stikle. I nasminkaju se! Narocito ako znaju da to uzbudjuje njenog partnera.

Nije cak ni stvar o stiklama, ima devojke koje mogu da obuku i patike (samo ne strake) i da vidis da je to opet DAMA!

Daa da ali mora prvo da prestane da nosi martine! :lol: Ali ne zbog njih nego zbog uzrocno posledicnih veza! :P

Razumes?

@banshi, jesam tebi obajsnjavao tu teoriju ili mislim pre da je bia devilsh? Vrlo je povezano jedno sa drugim, mada ne izgleda tako! :)

Devilishgirl:
ti bash nishta ne kapirash..
a ne znam shta znachi 'namontirano', da li je to isto shto i 'skockano', ukusno upakovano, sredjeno..

Ej bre... Dodjite kod mene u JKP PUT istrebovacu vam znas kako dobre cipele GLAVA BOLI!!!! Imaju i BRUKS!!!

Pa uzivajte do mile voolje, ja ih nosim na poslu, i izdrzljive su a i tople, kvalitetne.... :lol: :lol:

i josh da napomenem... nije bitno kako devojka izgleda niti shta nosi... i ta ostala sr.... bitno je kakva je ona kao osoba... koji su joj kvaliteti a koje su joj mane...

ja kao prvo nemam nameru da tu devojku uramim i da drzim kao sliku na zidu... ako mogu da biram radije bih imao devojku koja ima shta da kaze nego devojku koja ima shta da pokaze (mislim na fizichke "atribute")...

over and out

DayLight:
i josh da napomenem... nije bitno kako devojka izgleda niti shta nosi... i ta ostala sr.... bitno je kakva je ona kao osoba... koji su joj kvaliteti a koje su joj mane...

ja kao prvo nemam nameru da tu devojku uramim i da drzim kao sliku na zidu... ako mogu da biram radije bih imao devojku koja ima shta da kaze nego devojku koja ima shta da pokaze (mislim na fizichke "atribute")...

over and out
Ucinilo mi se da je Nevena presla na tamnu stranu... hehehehe... mada... tamna strana i nije toliko tamna...

Back