- Poruka
- 98.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako najlakse prepoznati manipulatora/ku? Dajte neki primer...i da li ste nekada imali posla sa takvim ljudima?![]()
Kad ti odmah poslije upoznavanja kaze da nije upoznao bolju osobu u zivotu !Kako najlakse prepoznati manipulatora/ku? Dajte neki primer...i da li ste nekada imali posla sa takvim ljudima?![]()
Kako najlakse prepoznati manipulatora/ku? Dajte neki primer...i da li ste nekada imali posla sa takvim ljudima?![]()

Nikad se ni za sta ne izvinjavaju, sarmiraju kompletno drustvo u kom se nalaze. Ako su sposobni manipulatori, retko ih ko provali. Naivna osoba ne moze, oseca samo da tone sa tom osobom u vezi. Jesam, skoro sve su bile manipulatorke, samo sto ja to otkrijem za par dana i udarim kontru. Znam kako da ih srondam.

samo manipulatori uspešno prepoznaju manipulatore u startu
ovi drugi koji nemaju takve tendencije, obično kad se opeku![]()

bravo saki, ovo je istina zivasamo manipulatori uspešno prepoznaju manipulatore u startu

A sta su konkretno radile? I kako ih srondas, daj neki savet![]()

Od kud ti to. Znaci ja sam manipulator samo zato sto nisam glup?
)))jao ima ih razlicitih tipova, grrrrrrrrrrrrozno, meni su oni kao pauci, znaci nesto najodvratnije i ajstasnije
tip manipulatori koji mnogo prica, maze-laze, pokusava da te pridobije, i sl, lako se primeti.
ali oni odmereni, koji se "nikad ne mesaju", koji samo "daju predloge"....iza pletu mreze samo tako ma grrrrrrrrrrozota...![]()

samo manipulatori uspešno prepoznaju manipulatore u startu

jao ima ih razlicitih tipova, grrrrrrrrrrrrozno, meni su oni kao pauci, znaci nesto najodvratnije i ajstasnije
tip manipulatori koji mnogo prica, maze-laze, pokusava da te pridobije, i sl, lako se primeti.
ali oni odmereni, koji se "nikad ne mesaju", koji samo "daju predloge"....iza pletu mreze samo tako ma grrrrrrrrrrozota...![]()

jok more, glup si što se ne razvijaš u tom pravcu)))
A ovisi o situaciji. Obicno je najjace oruzje da joj radis sve sto ona tebi radi i tu puknu ko nista. Tu sam ih sve sjebbo.
jesi me prepoznala?![]()

Samo gledas kako se ponasaju prema onima od kojih znaju da nemaju koristi
To moze biti bilo ko, od konobara, do prodavca itd
Samo gledas kako se ponasaju prema onima od kojih znaju da nemaju koristi
To moze biti bilo ko, od konobara, do prodavca itd
pa ponasa se normalno...kulturno