Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Coca-Cola:Kako da "nateram" decka da se zaljubi u mene?Pomagajte........
Pa ne mogu ti ja reci kako kad ne znam njega kao osobu.To sve zavisi od osobe do osobe.To bi ti trebalo da znas.Sto se mene tice neka sitnica , gest, dodir.....dodir to je to.Ako ne osetim toplinu u dodiru dzabe sve ostalo. :wink:Coca-Cola:pa zar ne vidite da sam stavila znake navoda "NATERATI",odnosno osvojiti,zavesti ....itd.pa gde su saveti?
Idi do nekog vraca da ti pomogneCoca-Cola:Kako da "nateram" decka da se zaljubi u mene?Pomagajte........
I ja sam slican slucaj.Nikada nisam imala hrabrosti da pridjem nekom decku.Zato sam pocela da ispitujem svoje drugove kakav "pristup" oni cene i svasta sam saznala... Ali cinjenica je da je sve to individualno i da su velike sanse,ma koliko lupala glavu i trazila pravo resenje,da ne potrefis ono sto bi njega osvojilo.No,to ne znaci da ne treba pokusati...Coca-Cola:JEDNOSTAVNI NIKAD NISAM "OSVAJALA" UVJEK SU MI MOMCI PRVI PRILAZILI...
nenushka:I ja sam slican slucaj.Nikada nisam imala hrabrosti da pridjem nekom decku.Zato sam pocela da ispitujem svoje drugove kakav "pristup" oni cene i svasta sam saznala... Ali cinjenica je da je sve to individualno i da su velike sanse,ma koliko lupala glavu i trazila pravo resenje,da ne potrefis ono sto bi njega osvojilo.No,to ne znaci da ne treba pokusati...Coca-Cola:JEDNOSTAVNI NIKAD NISAM "OSVAJALA" UVJEK SU MI MOMCI PRVI PRILAZILI...
Onda to treba imati na umu ...snake:nenushka:I ja sam slican slucaj.Nikada nisam imala hrabrosti da pridjem nekom decku.Zato sam pocela da ispitujem svoje drugove kakav "pristup" oni cene i svasta sam saznala... Ali cinjenica je da je sve to individualno i da su velike sanse,ma koliko lupala glavu i trazila pravo resenje,da ne potrefis ono sto bi njega osvojilo.No,to ne znaci da ne treba pokusati...Coca-Cola:JEDNOSTAVNI NIKAD NISAM "OSVAJALA" UVJEK SU MI MOMCI PRVI PRILAZILI...
Nemas pojma kako je lako da devojka zavede decka... ponekad je i osmeh dovoljan
Izađi napolje i pokušavaj, a ne gubi vreme ovde jer ovde nikad nećeš dobiti dobar savet (osim ovog naravno).Coca-Cola:Kako da "nateram" decka da se zaljubi u mene?Pomagajte........
E ja imam srecu da uvek osvojim decka koji mi se svidi,zaista,pa cu ti reci kako ih osvajam i nadam se da cu ti pomoci.Pokusaj da uprkos tome sto ti je stalo do njega,pokusaj da se ponasas kao i da nije,zatim daj mu neke simpaticne nadimke, ako ste bliski drugovi-ako niste pokusaj da se sprijateljis sa njim i pokazes mu da si cool drugarica-pricaj mu o deckicima koji su ti simpaticni,zatim na zurkama-na kojima je i on-igraj zavodljivo i u njegovoj blizini,kad-kad ga i pogledaj ili ga pozovi da igrate,a pokusaj da ga pitas kako bi odreagovao kada bi cuo da ti se svidja,i kroz smeh ga pitaj da li bi imala sanse,pokusaj,nista ne gubis,mislim ja sam uvek dobijala...i postoji jos hiljade detaljcica,to prepustam tebi...I da...nemoj da se predajes!!! :wink:Coca-Cola:Kako da "nateram" decka da se zaljubi u mene?Pomagajte........
Uuuuuu.....pa ti si neka opasna.......zesca riba a??????Probaj mene da osvojis. :wink: 8) koliko imas godina kad si tako iskusna??????dandak:E ja imam srecu da uvek osvojim decka koji mi se svidi,zaista,pa cu ti reci kako ih osvajam i nadam se da cu ti pomoci.Pokusaj da uprkos tome sto ti je stalo do njega,pokusaj da se ponasas kao i da nije,zatim daj mu neke simpaticne nadimke, ako ste bliski drugovi-ako niste pokusaj da se sprijateljis sa njim i pokazes mu da si cool drugarica-pricaj mu o deckicima koji su ti simpaticni,zatim na zurkama-na kojima je i on-igraj zavodljivo i u njegovoj blizini,kad-kad ga i pogledaj ili ga pozovi da igrate,a pokusaj da ga pitas kako bi odreagovao kada bi cuo da ti se svidja,i kroz smeh ga pitaj da li bi imala sanse,pokusaj,nista ne gubis,mislim ja sam uvek dobijala...i postoji jos hiljade detaljcica,to prepustam tebi...I da...nemoj da se predajes!!! :wink:Coca-Cola:Kako da "nateram" decka da se zaljubi u mene?Pomagajte........
dandak:E ja imam srecu da uvek osvojim decka koji mi se svidi,zaista,pa cu ti reci kako ih osvajam i nadam se da cu ti pomoci.Pokusaj da uprkos tome sto ti je stalo do njega,pokusaj da se ponasas kao i da nije,zatim daj mu neke simpaticne nadimke, ako ste bliski drugovi-ako niste pokusaj da se sprijateljis sa njim i pokazes mu da si cool drugarica-pricaj mu o deckicima koji su ti simpaticni,zatim na zurkama-na kojima je i on-igraj zavodljivo i u njegovoj blizini,kad-kad ga i pogledaj ili ga pozovi da igrate,a pokusaj da ga pitas kako bi odreagovao kada bi cuo da ti se svidja,i kroz smeh ga pitaj da li bi imala sanse,pokusaj,nista ne gubis,mislim ja sam uvek dobijala...i postoji jos hiljade detaljcica,to prepustam tebi...I da...nemoj da se predajes!!! :wink:Coca-Cola:Kako da "nateram" decka da se zaljubi u mene?Pomagajte........