Kako posle ovog

Po mraku se šipka za koju se drži ne vidi,
A leti levo , desno
Screenshot_20241020-190341.jpg
Screenshot_20241020-190351.jpg

Za one koji nemaju FB, ovo čudo se leluja na vetru tamo vamo 😁

Po mraku se ona šipka za koju se drži ne vidi,
A leti levo , desno
Pogledajte prilog 1629148Pogledajte prilog 1629149
Za one koji nemaju FB, ovo čudo se leluja na vetru tamo vamo 😁
Nemam Fejs,ali sam uspeo da otvorim.Duva vetar i nosi tu spodobu u sve strane.Kada bi bilo nocu,a da ima neka svetlost da osvetli to.Bogami bi bilo bezanije.Ovaj stub nakojem stoji i preko dana kada se onako ljulja se ne vidi dobro,a kamoli nocu.To je u sumrak najbolji prizor.

Svasta jezivo sam video u zivotu, ali najjezivije mi je bilo 1999. Mirna, topla majska noć. Mi poviše Peći, u šumama. Izašli nas trojica saboraca na neki mali proplanak, gledamo u nebo i pokušavamo da razaznamo šta je satelit a šta obična zvezda. Relativno lako se razaznaje posle mnogo noći posmatranja. Poručnik (komandir) nam se ubrzo priključio.

I odjednom jedno od svetala, za koje smo već ustanovili da je satelit, kreće da se uvećava, da raste, kao da se približava.
I postepeno menja boju u nešto crvenkasto, ali ne samo to: kako se povećava, kapiramo da to nije jedno nego tri svetla. I odjednom se udaljava i vraća na staru "poziciju" sa starom jačinom i bojom. Nije prošlo 5 sekundi, čuje se zvuk F16 aviona (jedini oni su se spuštali nisko). A onda kreće sipanje raketama na samo par stotina metara od nas.

Ko to preživi, ovo strašilo mu dođe ko drugar za pivo :D

:pop: Од момента шока може да се деси инфаркт,изгуби контрола над возилом или неко на месту сувозача се онесвести и случајно "падне",ко вози да се успаничи.
Оваква будалаштине су пре свега високо ризичне и иако није код нас далеко их било а при том,имамо цео један део наше земље који верује у анимизам и могу да помисле ово https://www.381info.com/magazin/leg...jpoznatija-stanovnica-istocne-srbije-i-banata не видевши добро јер је мрак.

Nemoj sad po mrklom mraku da kačiš neke strašne stvari :sad2:
Одговарам на тему што је ризично,замисли сад неко вози и од оног што си окачила помисли да види ово,изгуби контролу над возилом у сред ноћи на путу од страха?
Pogledaću ujutru . Pozvaću par komšinica , da ne gledam sama :lol:
Ал' друго је кад се неко налази на путу или вози сам,зато језиве ствари не треба постављати (какви су то чудни људи ка треба да им се црта очигледно).

Back