Kako znati?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A to realni, jel to u smislu realistic fensi legura ili nije nacrtan na blokcetu?
sad reci jel ja imam K ili dildo? 😁

IMG_20240227_112556.jpg

Treba bežat od žena koje imaju buttplugove.

Imao sam neku Francuskinju Lily koja je trazila da se paca spolovilo u toplu čokoladu pre orala. Ajde to i nekako, čudno, ali ajde i nekako. No kad sam video kakav arsenal buttplugova ima, saplašio sam se i utekao glavom bez obzira.
Šta ti je Francuska. A ja mu ga premazujem eurokremom 😊

Inače takvog sam mišljenja da nije nista strašno da devojka ima po neku igračku. Neku dobijes na poklon kao foru. Neku kupiš iz radoznalosti da vidiš/ osetiš i to.

Ako žena u svojoj kući drži realni dildo, da li to znači da voli K i sex?

Ako je tačno, eto načina da proverite da li voli keks, samo nekako saznajte da li poseduje dildo.

Mislim da je to to.
јел то важи и за оне у браку ?

ако моја жена нема дилдо она не воли секс?

или не важи за оне у браку већ само за разведене и оне које су самице ?

Al to nije fer. Zenama se daje plus kad imaju seks igracku i jos su hot, a muskarci ispadnu perv.
Ako neka hoce da mi dokaze da nije tako i da nisu sve iste moze da mi kupi seks robota na poklon, ne bunim se. PS, Ne mora da ima vene.

Ako žena u svojoj kući drži realni dildo, da li to znači da voli K i sex?

Ako je tačno, eto načina da proverite da li voli keks, samo nekako saznajte da li poseduje dildo.

Mislim da je to to.
то значи само једно

недостатак редовног секса и редовног сталног партнера, који је ту проед ње или на изволте.

САМО ТО .

зато има тајвештачки *****. да у недостатку редовног кад јој дође а она нема тад никог, да се изнабија на дилду.

чињеница.

а воли секс као и она у браку или дужој вези . само што та има на извоте и редовно.

Back