Iskapa
Iskusan
- Poruka
- 5.002
Molim link u pp,unapred zahvalan.Koliko folouvam na IG, posvetila se gymu i desnicarenju. Postala je politicki aktivna, ide na neke skupove gdina Zemmoura.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim link u pp,unapred zahvalan.Koliko folouvam na IG, posvetila se gymu i desnicarenju. Postala je politicki aktivna, ide na neke skupove gdina Zemmoura.
Значи ако има обичан без вена онда не воли секс?nerealno je obična silikonska guma bez rada. a realni ima one vene kao, imitira kožicu, i boja, deluje kao pravi![]()
ma ne... može i običan. ali ne prati trendoveЗначи ако има обичан без вена онда не воли секс?
Šta ti je Francuska. A ja mu ga premazujem eurokremomTreba bežat od žena koje imaju buttplugove.
Imao sam neku Francuskinju Lily koja je trazila da se paca spolovilo u toplu čokoladu pre orala. Ajde to i nekako, čudno, ali ajde i nekako. No kad sam video kakav arsenal buttplugova ima, saplašio sam se i utekao glavom bez obzira.
Aha,znači 10 cm je ipak dovoljno
Сјеваћеш се кад окачи цеоAha,znači 10 cm je ipak dovoljno

To sipas mleko u to i kad ti dodju drugarice strckate to u espreso.nerealno je obična silikonska guma bez rada. a realni ima one vene kao, imitira kožicu, i boja, deluje kao pravi![]()
ma to sam skratila snimak da forumaši ne padnu u bedakAha,znači 10 cm je ipak dovoljno
Iju, zadrzi to za sebe. Uodvratnou.
E onda si to trebala skratiti jošma to sam skratila snimak da forumaši ne padnu u bedak![]()
ja imam pravogTi imaš dečka![]()
A-a, jos se nadam da se okanula satanizma.Molim link u pp,unapred zahvalan.
I buttplugove?Šta ti je Francuska. A ja mu ga premazujem eurokremom
Inače takvog sam mišljenja da nije nista strašno da devojka ima po neku igračku. Neku dobijes na poklon kao foru. Neku kupiš iz radoznalosti da vidiš/ osetiš i to.
Stidite se gospodineA-a, jos se nadam da se okanula satanizma.
Ako vidi tvoju manigu, ode mast u propast.
јел то важи и за оне у браку ?Ako žena u svojoj kući drži realni dildo, da li to znači da voli K i sex?
Ako je tačno, eto načina da proverite da li voli keks, samo nekako saznajte da li poseduje dildo.
Mislim da je to to.
Nisam ali ne kažem da nećuI buttplugove?

Brate trosi i graficka a svi se klince napajenjem.![]()
Trose puno baterija ali.....![]()
то значи само једноAko žena u svojoj kući drži realni dildo, da li to znači da voli K i sex?
Ako je tačno, eto načina da proverite da li voli keks, samo nekako saznajte da li poseduje dildo.
Mislim da je to to.
Dodatna oprema se doplacuje...po zelji kupca.....Ne svidja mi se kosa ni na jednoj. Jel idu bez kose pa mozes da upgrejdujes ili je zakljucana licenca?