Kako znati?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tako je.
No, ima žena koje su ceo život prinuđene da osećaju mali. kad su se udale nisu znale za bolje. i da budu verne, nađu u seks šopu Srećni ljudi neki realan veliki i ponekad stave čisto da osete kako je to 🤣

nije uvek bitno ko, već i da ih želja mine. Krastavci su previše tvrdi i nekako hladni. U savremenom dobu ima boljih tehničkih rešenja.
Još ako ga čuva u optimalnim uslivima na temperaturi od 36 stepeni i zažmuri...raspali maštu...eto sreće...😂

tako je.
No, ima žena koje su ceo život prinuđene da osećaju mali. kad su se udale nisu znale za bolje. i da budu verne, nađu u seks šopu Srećni ljudi neki realan veliki i ponekad stave čisto da osete kako je to 🤣

nije uvek bitno ko, već i da ih želja mine. Krastavci su previše tvrdi i nekako hladni. U savremenom dobu ima boljih tehničkih rešenja.

Lično nisam primetio toliku želju kod žena za "ulaskom veće mase", ali slažem se da ima i toga. Sve treba poštovati. Verujem da se svaki problem (odnosno izazov), može rešiti ako se želi. Mala alatka ali velike ideje 😉

Ako žena u kući ima dildo to može i da znači da niko neće da je je*e, tako da i nije baš u 100% situacija pohvalno :D

Šalu na stranu, prvi put kad budeš sa nekom ti prilično znaš da li voli da se je*e ili ne, ne trebaju ti nikakvi signali pre.

To što se neguje narativ da žensko može da nađe koga god i kad god ako joj dođe, to bi bilo ok da ih nema gomila koje mesecima nisu kontaktirane od strane bilo koga.
pa dobro to je njihov problem i iskreno nije mi blizak.
ali šta sad da radim, uvek je svet bio pun usamljenih ljudi sa pomagalima ili bez njih.
samo ako žena ima dildo u kući to zaista ne znači da je niko neće evo veruj mi na reč.

Treba bežat od žena koje imaju buttplugove.

Imao sam neku Francuskinju Lily koja je trazila da se paca spolovilo u toplu čokoladu pre orala. Ajde to i nekako, čudno, ali ajde i nekako. No kad sam video kakav arsenal buttplugova ima, saplašio sam se i utekao glavom bez obzira.

uvek ima ko da iebe.
nego je možda izbirljiva.

Pa dobro i romi koji nose đubre su tu, mogu i oni... Mislim danas ko ne može da nađe seks... Stvarno... Ali činjenica ima ih kojima niko nije prišao mesecima.

pa dobro to je njihov problem i iskreno nije mi blizak.
ali šta sad da radim, uvek je svet bio pun usamljenih ljudi sa pomagalima ili bez njih.
samo ako žena ima dildo u kući to zaista ne znači da je niko neće evo veruj mi na reč.

Ko je rekao da znači jedino da je niko neće?

Back