Kako znati?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Treba bežat od žena koje imaju buttplugove.

Imao sam neku Francuskinju Lily koja je trazila da se paca spolovilo u toplu čokoladu pre orala. Ajde to i nekako, čudno, ali ajde i nekako. No kad sam video kakav arsenal buttplugova ima, saplašio sam se i utekao glavom bez obzira.

1709027787857.png

Not to be rude,but od probirača nema iebača!
pa ona i nije aktivni iebač
ona je ta koja bira

ovde kad pročitam šta sve ljudi pišu
pa ispada da ako odbiješ bilo koga ko hoće da ti mune ruku pod suknju i pipa ti gaćice bez obzira da li ti se sviđa ili ne dobićeš kaznu karmičke prirode što nisi odmah pristala i nećeš imati jebača 40 dana.
:lol:

Citiraću sebe.

"Ako žena u kući ima dildo to može i da znači da niko neće da je je*e, tako da i nije baš u 100% situacija pohvalno :D"

To može da znači. Ajmo polako, možda ti danas nije dan.
Da polako je moja omiljena reč. Hvala ti na podešavanju brzine od jutros.
znači da žena koja ima dildo nema ljubavnika iz čega se izvodi zaključak da ta
žena
ne izgleda sexi jer bi u suprotnom imala ljubavnika u ormanu
a dildo bi bio i dalje u izlogu radnje
ovako je poredak pobrkan ali šta ćeš život nije bajka

pa ona i nije aktivni iebač
ona je ta koja bira
Znači:
-iebačica
-(pro)biračica
ovde kad pročitam šta sve ljudi pišu
pa ispada da ako odbiješ bilo koga ko hoće da ti mune ruku pod suknju i pipa ti gaćice bez obzira da li ti se sviđa ili ne dobićeš kaznu karmičke prirode što nisi odmah pristala i nećeš imati jebača 40 dana.
:lol:
Bukvalno moj životni moto,svaku koja mi nije dala sam najgore opričao i predstavio kao prvorazrednu kurvetinu kojoj racku viri iz očiju,dok sam svaku onu koja mi je dala predstavio kao sveticu koja je vrv još nevina iako sam potrošio kilo Nutele mažući joj sise.

Da polako je moja omiljena reč. Hvala ti na podešavanju brzine od jutros.
znači da žena koja ima dildo nema ljubavnika iz čega se izvodi zaključak da ta
žena
ne izgleda sexi jer bi u suprotnom imala ljubavnika u ormanu
a dildo bi bio i dalje u izlogu radnje
ovako je poredak pobrkan ali šta ćeš život nije bajka

Napisao sam da može da znači, što ne znači nužno da je to, ali svakako ne treba isključivati kao moguć razlog. To što neko ko dobro izgleda veruje da je moguće naći seks u prodavnici ujutru je druga priča.

Rekoh polako pokušavajući da objasnim da nisam rekao da ako ima dildo da je niko neće i to je jedini razlog, plus dodajući "šalu na stranu" u narednoj rečenici, koju nisi citirala, naravno.

A ako ćemo razgovarati na ovaj način, može i tako, ti bar znaš da ja nemam problem sa bilo kakvim načinom razgovora. :)

Jbte meni je to standard. Ako ne izvuce iz fijoke i pokaze s cime raspolaze, skapiram da nema uzb namere i da me je dovukla da mi pokazuje slike kad je bila u Rimu. Kulturno ispijem kafu drzeci solju s dva prsta i odem uz brzo rukovanje.

Back