Meni se čini da vi uradite sve da od muškarčine napravite papučara, a onda ga (za)mrzite što je takav
Pazi na neki nacin , to su dva pristupa...
Jedan je borba koja je test......znaci zamisli provokaciju , klasicna , jednom ili dva puta sam je na sebi osetio......razgovor ide ovako...prevario si me sa njom, nisam jesi , nisam, jesi nisam, jesi znam da jesi , nisam , sto se smejes, to mi je refleks kad me neko nepravedno optuzuje, znaci lazes prevario si me sa njom, nisam...
A drugi je , ja stvarno zelim da ugodim sebi i to onom delu koji je neseksualna zenska osoba......
A onda seksualna predistorija i seksualna osoba u meni onda smatra takvog muskarca da je nevredan, mekan, slomljen, procitan, i narocito ono predvidiv...ili nekad i bez inicijative i hrabrosti da uradi nesto svoje za oboje..
Prvi deo ovog tumacenja je seljacka priroda, mozda i porodicno nasledje...
Ja sam stvarno imao partnerke koje uzivaju da se svadjaju i prepiru , bez obzira sta je razlog.....Tacno vidis to....Ne mora da bude o emocijama i seksu, ali je tu najlakse poceti...
Trenje je ono sto im treba...ebiga, trenje im je isto sto i zakljucak, tebi je stalo do mene cim trpis nase svadje i ne posaljes me u tri pi materine...