Kako znate da niste papučar?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni se čini da vi uradite sve da od muškarčine napravite papučara, a onda ga (za)mrzite što je takav :rotf:
Pazi na neki nacin , to su dva pristupa...
Jedan je borba koja je test......znaci zamisli provokaciju , klasicna , jednom ili dva puta sam je na sebi osetio......razgovor ide ovako...prevario si me sa njom, nisam jesi , nisam, jesi nisam, jesi znam da jesi , nisam , sto se smejes, to mi je refleks kad me neko nepravedno optuzuje, znaci lazes prevario si me sa njom, nisam...

A drugi je , ja stvarno zelim da ugodim sebi i to onom delu koji je neseksualna zenska osoba......
A onda seksualna predistorija i seksualna osoba u meni onda smatra takvog muskarca da je nevredan, mekan, slomljen, procitan, i narocito ono predvidiv...ili nekad i bez inicijative i hrabrosti da uradi nesto svoje za oboje..

Prvi deo ovog tumacenja je seljacka priroda, mozda i porodicno nasledje...
Ja sam stvarno imao partnerke koje uzivaju da se svadjaju i prepiru , bez obzira sta je razlog.....Tacno vidis to....Ne mora da bude o emocijama i seksu, ali je tu najlakse poceti...
Trenje je ono sto im treba...ebiga, trenje im je isto sto i zakljucak, tebi je stalo do mene cim trpis nase svadje i ne posaljes me u tri pi materine...

No no no...ne ubacuj svoje vrednosne sudove u tudje zelje...

Ok, u pravu si..Ali to je bio komentar na

san svake cice

Ja nikad ne bi poželela,, otirač"muškarca..

Ali isto si trebao da opomeneš i postavljača da ne generalizuje sve cice...

Ili možda neko kao ja ne spada u cice , ali onda nisam smela ni da komentarišem 🤔

Znaš kako narod kaže
Svaka reč ima rep..

A drugi je , ja stvarno zelim da ugodim sebi i to onom delu koji je neseksualna zenska osoba......
A onda seksualna predistorija i seksualna osoba u meni onda smatra takvog muskarca da je nevredan, mekan, slomljen, procitan, i narocito ono predvidiv...ili nekad i bez inicijative i hrabrosti da uradi nesto svoje za oboje..
Ne verujem da ti mislis da je ono sto ja cuvam mudrost.....

Mudrost treba da nam pomogne, a ne odmogne
Često mudro zboriš a dal tako postupaš.. samo ti znaš

Mudrost treba da nam pomogne, a ne odmogne
Često mudro zboriš a dal tako postupaš.. samo ti znaš
U Srbiji odmaze....
Kad komsije, poznanici i nepoznanci vide da se ponasas drugacije, oni mrze, istinski i intezivno...
Sta ima ti da se razlikujes mamu ti ebem...Sta sad si ti pametan a mi glupi.....Vidi budale, radi drugacije nego sto je normalno...

Izuzetno retko ces naici na osobu koja to gleda u maniru SFRJ tj daj da vidim mozda je pametno mozda nije, necu da razmisljam nisam ja pametan za to nego vreme pokaze...bolje na njemu nego na meni...

Ali konkretno govoreci , to nije mudrost...to je pametnost, ako cemo precizno ...
Mudrost je hendlovanje budala....to znaci ovo je nemudrost sto ja radim....prkosim budalama i glupacima, teram svoje, cackam mecku i slicno...to nije mudrost...
Pametnost mozda...i bila bi mudrost kad bi bio u drustvu pametnih i okruzenju pametnih...to bi bilo mudro onda raditi...

Ja volim prodavce papucarke...znaci obozavam kad mi je prodavacica nasmesena kako god da hoce, ja dodjem ona pita jel ovo ili ovo , ja kazem verovatno ovo , hoces pakovanje jedno min ili vise, ne pita da li je logicno ili nije, ne pametuje za garnislu ti treba 3 pakovanja, nego pita koliko ti komada treba, pa ce ona da deli sa 20 po pakovanju...
I uvek kupim podosta kod nje, naravno ono sto mi treba.... a njena koleginica, zna znanje, nije da ne zna, ali stalno joj ispod casti da radi sa nama koji nemamo pojma sta je selna a sta sajbna a sta nitna.

E sad, da li je u ljubavi lose sto kod mene nije tako?
Sto ocekujem naizmenicni odnos a vise simetricni nego asimetricni...Jer morate priznati da se moze napraviti dualno asimetricni odnos....to je ono ona mene pazi i mazi sve od posla do jela i seksa...a ja nju pazim i mazim sve od emocije interesovanja, estetike , uredjenja i na kraju dece....

Ja volim prodavce papucarke...znaci obozavam kad mi je prodavacica nasmesena kako god da hoce, ja dodjem ona pita jel ovo ili ovo , ja kazem verovatno ovo , hoces pakovanje jedno min ili vise, ne pita da li je logicno ili nije, ne pametuje za garnislu ti treba 3 pakovanja, nego pita koliko ti komada treba, pa ce ona da deli sa 20 po pakovanju...
I uvek kupim podosta kod nje, naravno ono sto mi treba.... a njena koleginica, zna znanje, nije da ne zna, ali stalno joj ispod casti da radi sa nama koji nemamo pojma sta je selna a sta sajbna a sta nitna.

E sad, da li je u ljubavi lose sto kod mene nije tako?
Sto ocekujem naizmenicni odnos a vise simetricni nego asimetricni...Jer morate priznati da se moze napraviti dualno asimetricni odnos....to je ono ona mene pazi i mazi sve od posla do jela i seksa...a ja nju pazim i mazim sve od emocije interesovanja, estetike , uredjenja i na kraju dece....
Kakvog uredjenja??

A verujem, al kad budeš probala nećeš ni ti više hteti.. Al probaj, ima toga 😉
Probala, pobegao on od mene, meni nije smetalo.
Sad ozbiljno kažem, stvarno lik pobegao.
Slučajno se desilo da je nevezano za mene nekoliko meseci kasnije otišao da živi u Barseloni, pa me svi zaj.ebavaju kako je pobegao od mene u drugu državu 🤣🤣🤣
Dobro da nije bio astronaut j.ebote onda bi ispalo da je čovek pobegao od mene sa planete 😂😂😂😂

Probala, pobegao on od mene, meni nije smetalo.
Sad ozbiljno kažem, stvarno lik pobegao.
Slučajno se desilo da je nevezano za mene nekoliko meseci kasnije otišao da živi u Barseloni, pa me svi zaj.ebavaju kako je pobegao od mene u drugu državu 🤣🤣🤣
Dobro da nije bio astronaut j.ebote onda bi ispalo da je čovek pobegao od mene sa planete 😂😂😂😂

Au, pa šta si mu radila 😳

:rotf:

• Haha
Reactions: DUH
Kakvog uredjenja??
Pa imao sam partnerke koje usrecuje da raspored bude onako kako one zele ili da uredjenje odnosa bude onako kako one zele...
To su nekad sitnice koje bukvalno nista ne znace, a ja mislim da vuku korene iz njenog detinjstva, tj da su kopiranje nekog principa iz okruzenja iz detinjstva, a mogu da budu teske psihologije npr....osobe koje roditelji nisu previse ispostovali kao decu pa su se osecali odbacenim uglavnom biraju polovinu kreveta koja nije ka zidu.
Nasuprot mene kojem je svejedno, prakticnije je kad si blizi vratima, a opet lepo je biti i ususkan , tj nemam fobiju malih prostora, osim jednom u busu gde stvarno nisam mogao da stanem u prostor predvidjen za putnika a do prozora te sam zamolio drugu putnicu da ona bude do prozora i ona je cutke prihvatila a tada sam imao jaku psiholosku nelagodnost a i bolove u vratu da se zgrcim da bih ikako mogao da stanem u taj zamisljen prostor....najmanji prostor za putnika koji sam video, ali je bilo i te psiholoske nelagodnosti uz pomisao da cu 3h biti u takvoj poziciji, prilicno zastrasujuca....tako da znam za osecaj, jednom je dosta da osetis...

Back