Kako znate da niste papučar?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ali to je genijalna sposobnost isključivanja moždanih funkcija dok ti žensko nešto govori.
Mislim, ja prepoznajem taj momenat kad se ugasi.. A i dalje sam fascinirana kako to postižete. 🙂
Znas ono kad zaspis sa ukljucenim televizorom na pinku

Smenjuju se filmovi turske serije ma sportski program zadruga zvezde granda ma program samo pici sa tematikom.

I probudis se ujutru tv i daljeradi, prica nesto, jutarnji program. Tako i zene.

Meni se čini da vi uradite sve da od muškarčine napravite papučara, a onda ga (za)mrzite što je takav :rotf:

Ja ne, nikako.

Imala sam baš odavno mnogo dobrog momka, zgodnog.. Ali.. Nikada mi se nije ni u čemu usprotivio. Nije da sam pokušavala da ga isprovociram, prosto nikada nije imao nikakvu inicijativu. Rođeni papučić. I samo sam jednog dana, posle godine zabavljanja shvatila da me davi ta monotonija, kao da se zabavljam sa sobom.
Nije to to.

Ja ne, nikako.

Imala sam baš odavno mnogo dobrog momka, zgodnog.. Ali.. Nikada mi se nije ni u čemu usprotivio. Nije da sam pokušavala da ga isprovociram, prosto nikada nije imao nikakvu inicijativu. Rođeni papučić. I samo sam jednog dana, posle godine zabavljanja shvatila da me davi ta monotonija, kao da se zabavljam sa sobom.
Nije to to.
Ja bih se vrlo rado zabavljala sa muškom verzijom sebe ....

Ja ne, nikako.

Nije to to.
Kazem ja. Koliko god da je decko divan u jednom trenutku zeni zafali spanska serija momenat.

A sto ne mozemo lepo svako svoju sobu svako svoje sudje ko cimeri. Ionako to spavanje zajedno ni nema nekog znacaja osim seksa. Zaspis i nemas pojma sta se desilo cele noci. A ovako, svako lepo podesi temperaturu za spavanje i plus bude romanticnije. Jedno vece ona pozove tebe kod nje u sobu, napravi atmosferu, drugo ti nju, cak i osvezavajuce.

A sto ne mozemo lepo svako svoju sobu svako svoje sudje ko cimeri. Ionako to spavanje zajedno ni nema nekog znacaja osim seksa. Zaspis i nemas pojma sta se desilo cele noci. A ovako, svako lepo podesi temperaturu za spavanje i plus bude romanticnije. Jedno vece ona pozove tebe kod nje u sobu, napravi atmosferu, drugo ti nju, cak i osvezavajuce.
Ja zamišljam takvu varijantu sa dve kolibe. Tunel između..
Bravo Napokon, konačno se oko nečega slažemo.

Prvo da utvrdimo šta je to papučar :mrgreen:
Otprilike.. to je muškarac koji pokušava da se nametne djevojkama na taj način što će sve da uradi što mu one kažu.
Da li ste papučar ako uradite nekoliko kućnih poslova ili možda ako nemate svoje ja, nemate svoje mišljenje u odnosu sa partnerkom?

Papučar
San svake cice.
Čisti, pere, pegla, pruža oralno zadovoljstvo kad god joj se prohte.
Isuviše je uredan i koristi ulje za kosu.
Ima lepe ruke.
Deluje smotano, no izgled vara.

Ili ste možda mišljenja da je bolje biti i papučar nego biti sam?

Da li je papučar izmišlejni "mit" ili se radi samo o muškarcima koji iz ljubavi sve dopuštaju i ne mogu reći ne?

Dakle, da li ste tipični papučar ili ste ipak "muškarčina"? :D
zsto sto idem bos

A ne znam za tebe BB.. Ali obično muškarce muči..
Da ako kaže da voli, da će biti manji muškarac.
Ako je pažljiv i ima razumevanja, da će da ispadne mekan.
I da, najviše ih muči da ako priznaju da su pogrešili može da im padne cigla na glavu.
Nznm. Ja mislim da stvari treba da budu jednostavne.

Ako volis, kazes, ako ti se mazi, pogledas levo desno niko ne gleda usunjas se ispod njegove ruke, kao op evo stigo ja, a pogresis shvatis izvinis se kazes.

Komplikujemo nekad u odnosima.

Nznm. Ja mislim da stvari treba da budu jednostavne.

Ako volis, kazes, ako ti se mazi, pogledas levo desno niko ne gleda usunjas se ispod njegove ruke, kao op evo stigo ja, a pogresis shvatis izvinis se kazes.

Komplikujemo nekad u odnosima.

Istina, komplikujemo bez potrebe.

Ali, kada ja kao žensko kažem da volim i op ušunjam se da se mazim i kažem izvini pogrešno sam shvatila, to se nekako ne računa.

Istina, komplikujemo bez potrebe.

Ali, kada ja kao žensko kažem da volim i op ušunjam se da se mazim i kažem izvini pogrešno sam shvatila, to se nekako ne računa.
A to samo kad tvrdimo pazar.
Mada ima veze i sa cirkulacijom, krvotokom

prodje nas ljutnja cim se poveca dotok krvi u predelu prepona, zaboravimo i ko je kriv i oko cega smo se zakacili.

Back