Kako znate da niste papučar?

Neno

Elita
Moderator
Poruka
17.343
Prvo da utvrdimo šta je to papučar :mrgreen:
Otprilike.. to je muškarac koji pokušava da se nametne djevojkama na taj način što će sve da uradi što mu one kažu.
Da li ste papučar ako uradite nekoliko kućnih poslova ili možda ako nemate svoje ja, nemate svoje mišljenje u odnosu sa partnerkom?

Papučar
San svake cice.
Čisti, pere, pegla, pruža oralno zadovoljstvo kad god joj se prohte.
Isuviše je uredan i koristi ulje za kosu.
Ima lepe ruke.
Deluje smotano, no izgled vara.

Ili ste možda mišljenja da je bolje biti i papučar nego biti sam?

Da li je papučar izmišlejni "mit" ili se radi samo o muškarcima koji iz ljubavi sve dopuštaju i ne mogu reći ne?

Dakle, da li ste tipični papučar ili ste ipak "muškarčina"? :D

Otprilike.. to je muškarac koji pokušava da se nametne djevojkama na taj način što će sve da uradi što mu one kažu.
Da li ste papučar ako uradite nekoliko kućnih poslova ili možda ako nemate svoje ja, nemate svoje mišljenje u odnosu sa partnerkom?

Papučar
San svake cice.
Ima lepe ruke.

Da li je papučar izmišlejni "mit" ili se radi samo o muškarcima koji iz ljubavi sve dopuštaju i ne mogu reći ne?

Muškarčina! :andjeo:

Pa to je ponekad parcijalna borba za nadležnosti, nema veze sa papučarenjem.
Više zauzimanje pozicija u vezi. Osim ako pokazuje potpuno nepoštovanje prema tebi.. Onda beži.
Parcijalna borba nadleznosti.

Volim kako vi zene to prefinjeno, deo po deo kompletirate slagalicu.

NOT THIS TIME, GET DOWN ON YOUR KNEES PRAY FOR MARCY!
(zvuk pucketanja bica)

Kako je nastao izraz papučić / papučar

Od najstarijih vremena upraznjavane su magijske radnje koje su imale za cilj da mladoženji, odnosno, nevesti obezbede nadmoć u braku.

Najpopularniji običaj je zgaziti, prilikom venčanja, mladoženji, odnosno mladi na nogu.

Ko prvi iskoristi priliku i to učini, držaće onog drugog "pod papučom" do kraja bračnog života.

Iz ženskog ugla gledanja naravno da muškarac može da bude papučar, ali to nikako ne podrazumeva:

1. Dobrog i vernog muškarca, koji zna da se javi na telefon.
2. Onog kojem nije problem da prizna da je zaljubljen i zauzet.
3. Muškarca kojeg nije sramota da kupi cveće ili npr. tampone.
4. Onog koji bi zbog devojke ustao usred noći, ako joj nešto treba.
5. Onog koji razume reč kompromis.
6. Onog koji otvara vrata, pridržava kaput i primiče stolicu.
7. Onog koji zna da kaže čarobnu reč "oprosti", kada pogreši.
8. Onog koji je evoluirao od doba da je ženi mesto u kuhinji i jednako je koristi i ne boji se veš mašine.
9. Onog koji svađe ne rešava uvredama ili silom.
10. Onog kojem je i dalje stalo do prijatelja, ali voli da ostane i kod kuće sa devojkom. I još mnogo toga.

Sve suprotno nabrojano, čini da muškarac bude papučar.

Humoristička tumačenja izraza papučić / papučar

Papučić ili papučar je muškarac koji ima svoju glavu ali, sve odluke donosi glavom svoje partnerke - devojke ili žene.

A: Batice, 'oćeš sa nama na pivo večeras?
B: Važi, samo da pitam ženu da l' mi se ide!

Malo dete koje majka tera da pere sudove, briše prašinu, usisava, prostire veš... I današnji najokorjeli alfa mužjaci su bili mali kevini papučari. Neki se, hvala Bogu, odreknu toga oko 13-14 godine a neki evoluiraju u odrasle papuče koje čekaju na polici da ih zgrabi buduća dominantna ženka.

Osoba koja zbog svog decka/devojke kašira celo svoje društvo ne birajući vreme i mesto. Sve za ljubav!

Rani simptomi: zaboravljanje tuđih rođendana, kašnjenja pod izgovorom da si se zadržao sa svojom ljubavi, ne odgovaranje na poruke jer sav kredit ide zna se na koga.

Poodmaklo stanje (zabrinjavajuće): uspešno eskiviranje svakog gledanja utakmice sa ekipom/šopinga sa drugaricama, izlaska u grad, "pokeraških večeri" i ostalih događanja koje si redovno upražnjavao sa ljudima koji ti nekada behu prijatelji

Lik koga po ceo dan zaezamo da je derpe jer sve udovoljava svojoj devojci, a većina misli da je face jer je svako veče samo kući uz društvo Desanke Šakić, a on svako veče ima seks.

To je jedini lik iz društva koji ima ribu.

Neko ko je bio kul lik dok nije našao ženu svog života.

Šta je loše ako ja pomažem ženi da opere sudove? Pomaže i ona meni da opeglam veš!

Osoba koja smatra da je ispunila svrhu svog postojanja time što je našla dominantnu ženku spremnu da spava sa njim i istovremeno mu bude i majka.
- Mico, jel mogu da se vidim sa ortakom?
- Ajde, ali da si se nacrtao kući do deset i javi mi gde ste.

Osoba koja na momačko veče povede DEVOJKU!

Muškarac koji je toliko svoj u vezi, da sedi dok piša.

Naglo se razboljevaju kad ih zovu ortaci.

Ustaju od stola u ponoć i vode duge razgovore (ne sa majstorom oko napukle cevi).

Momak koji pokušava da se nametne devojkama na taj način što će sve da uradi što mu one kažu.

Lik koji stavi svoju devojku ispred ortaka, a zatim je stavi i ispred sebe.

Papučar
San svake cice.
Ima lepe ruke.

Šta je papučar?
Papučar je izmišljena kategorija muškaraca, i oni postoje samo u glavama ljubomorne rodbine i dokonog komšiluka.
Zašto ne pomoći ženi ( partenerki), zašto ne podeliti poslove i zajedno ne učestvovati oko podizanja dece?

Muškarac koji se plaši etikete 'papučar' je kompleksaš.
I čuj opisa papučara: uredan, koristi ulje za kosu, oralno zadovoljovava kada se njoj prohte..Svašta!
Posmatrači koji 'prepoznaju' papučara su dokone tračare.

Kako je nastao izraz papučić / papučar

Od najstarijih vremena upraznjavane su magijske radnje koje su imale za cilj da mladoženji, odnosno, nevesti obezbede nadmoć u braku.

Najpopularniji običaj je zgaziti, prilikom venčanja, mladoženji, odnosno mladi na nogu.

Ko prvi iskoristi priliku i to učini, držaće onog drugog "pod papučom" do kraja bračnog života.

Iz ženskog ugla gledanja naravno da muškarac može da bude papučar, ali to nikako ne podrazumeva:

1. Dobrog i vernog muškarca, koji zna da se javi na telefon.
8. Onog koji je evoluirao od doba da je ženi mesto u kuhinji i jednako je koristi i ne boji se veš mašine.
10. Onog kojem je i dalje stalo do prijatelja, ali voli da ostane i kod kuće sa devojkom. I još mnogo toga.

Sve suprotno nabrojano, čini da muškarac bude papučar.

Humoristička tumačenja izraza papučić / papučar

Papučić ili papučar je muškarac koji ima svoju glavu ali, sve odluke donosi glavom svoje partnerke - devojke ili žene.

A: Batice, 'oćeš sa nama na pivo večeras?
B: Važi, samo da pitam ženu da l' mi se ide!

Malo dete koje majka tera da pere sudove, briše prašinu, usisava, prostire veš... I današnji najokorjeli alfa mužjaci su bili mali kevini papučari. Neki se, hvala Bogu, odreknu toga oko 13-14 godine a neki evoluiraju u odrasle papuče koje čekaju na polici da ih zgrabi buduća dominantna ženka.

Osoba koja zbog svog decka/devojke kašira celo svoje društvo ne birajući vreme i mesto. Sve za ljubav!

Rani simptomi: zaboravljanje tuđih rođendana, kašnjenja pod izgovorom da si se zadržao sa svojom ljubavi, ne odgovaranje na poruke jer sav kredit ide zna se na koga.

Poodmaklo stanje (zabrinjavajuće): uspešno eskiviranje svakog gledanja utakmice sa ekipom/šopinga sa drugaricama, izlaska u grad, "pokeraških večeri" i ostalih događanja koje si redovno upražnjavao sa ljudima koji ti nekada behu prijatelji

Lik koga po ceo dan zaezamo da je derpe jer sve udovoljava svojoj devojci, a većina misli da je face jer je svako veče samo kući uz društvo Desanke Šakić, a on svako veče ima seks.

To je jedini lik iz društva koji ima ribu.

Neko ko je bio kul lik dok nije našao ženu svog života.

Šta je loše ako ja pomažem ženi da opere sudove? Pomaže i ona meni da opeglam veš!

Osoba koja smatra da je ispunila svrhu svog postojanja time što je našla dominantnu ženku spremnu da spava sa njim i istovremeno mu bude i majka.
- Mico, jel mogu da se vidim sa ortakom?
- Ajde, ali da si se nacrtao kući do deset i javi mi gde ste.

Osoba koja na momačko veče povede DEVOJKU!

Muškarac koji je toliko svoj u vezi, da sedi dok piša.

Naglo se razboljevaju kad ih zovu ortaci.

Ustaju od stola u ponoć i vode duge razgovore (ne sa majstorom oko napukle cevi).

Momak koji pokušava da se nametne devojkama na taj način što će sve da uradi što mu one kažu.

Lik koji stavi svoju devojku ispred ortaka, a zatim je stavi i ispred sebe.
(Nema decka)

Dobrog i vernog muškarca, koji zna da se javi na telefon.
I još jednom ovo al crvenim slovima.

Papučar
San svake cice.
Ima lepe ruke.

dobro, ti si našao provokativni spisak ali ima drugih osobina koje definišu pravog papučara (lepo je opevao Ajs Negrutin u onom video gore)

Poslednja izmena:
Parcijalna borba nadleznosti.

Volim kako vi zene to prefinjeno, deo po deo kompletirate slagalicu.

NOT THIS TIME, GET DOWN ON YOUR KNEES PRAY FOR MARCY!
(zvuk pucketanja bica)

Pa nije baš tako. Imate izbora uvek, kao i mi.
Ako hoćeš mekano, naći ćeš. Ne možeš da očekuješ od neke koja zna ko je i šta je da odjednom bude samo nešto tvoje, mora da zadrži i nešto svoje.
A uvek ima onih drugih. Pa biraj.

Pa nije baš tako. Imate izbora uvek, kao i mi.
Ako hoćeš mekano, naći ćeš. Ne možeš da očekuješ od neke koja zna ko je i šta je da odjednom bude samo nešto tvoje, mora da zadrži i nešto svoje.
A uvek ima onih drugih. Pa biraj.
Ma ja nemam vremena zeno da se nadmudrujem.

Neki u ovoj kuci moramo da donesemo deci hleb za sto.

Napisi ti meni spisak osobina kakav da budem, ja cu verovatno pogledati i klimnucu glavom i otici na posao.

Bre nije vam ovo holivud nego Srbija.

Ma ja nemam vremena zeno da se nadmudrujem.

Neki u ovoj kuci moramo da donesemo deci hleb za sto.

Napisi ti meni spisak osobina kakav da budem, ja cu verovatno pogledati i klimnucu glavom i otici na posao.

Bre nije vam ovo holivud nego Srbija.

E ali to je genijalna sposobnost isključivanja moždanih funkcija dok ti žensko nešto govori.
Mislim, ja prepoznajem taj momenat kad se ugasi.. A i dalje sam fascinirana kako to postižete. 🙂

E moram nesto, setio sam se.

Bivsa, roditelji neke budze, plus intelektualne budze, kao moji ocekuju da nadjem nekog u rangu bivseg znas on je diplomirani veterinar on je divan on voli zivotinje on fakultet on knjiga on bauliguraid.
(A 16godina veze nemaju klince)

Reko pozdravis mamu tatu, diplomu nemam al dete napravim odma samo mi dajte sliku deteta.

Valjda sam ja pros, jednostavan, plitak.

Back