Kako žene podnose kada ih muškarac ignoriše?

Posle nekoliko blogova , mogu da pokažem interesovanje za dotičnu , koje može biti u rasponu zanimljivosti, poštovanja , eventualnog druženja ali za nešto još treba i medjusobno svidjanje .
Kao što mi ništa ne znači ni njena atraktivnost ako nema svoje mišljenje i kulturu poštovanja i ophodjenja .
U krajnjem slučaju , ne znam ni zašto sam ovo napisao .

Kada vi dajete signale, a on ne reaguje ili kada vas "ispali"? Da li se bojite "ispale" kao i mi muškarci?

S obzirom da ste u odnosu na prosečnog muškarca u velikoj prednosti jer ste vi te koje biraju. Kako se osećate kad ispalite nekog, a vidite da ga je to baš skenjalo?
koliko slabo i lose iskustvo moze da nasteti coveku :O

Da li su zene svesne koliko zo muskarcu tesko pada i da li se i vi tako osecate, bez ozzira sto imate mnogo veci izbor?
Razmiljam nesto, bili na ovim protestima i drugarici prisla 4 lika, i kao smaraju je, drug prisao 10 devojaka od svih dobio korpu, nju smarao, njemu skenj.
Da li vi uopste znate taj osecaj?
Taj krenuo redom, pa kod koje upali.
Neznam čemu vodi to serijsko spopadanje, sem bespotrebnim odbijanjem i gubitkom samopouzdanja. Ženama kada se dopadne neko, one šalju signale. Potrudiće se da daju na znanje, da se upoznaju, mora da bude te neobavezne komunikacije. Koliko dugo zavisi, ako je obostrano osjeti se to dopadanje. Dešava se i da žene naprave pogrešnu procjenu, al nema tragedije, preboli se. Ženama teže pada raskid ako joj je do osobe stalo nego to neko odbijanje na startu.

Taj krenuo redom, pa kod koje upali.
Neznam čemu vodi to serijsko spopadanje, sem bespotrebnim odbijanjem i gubitkom samopouzdanja. Ženama kada se dopadne neko, one šalju signale. Potrudiće se da daju na znanje, da se upoznaju, mora da bude te neobavezne komunikacije. Koliko dugo zavisi, ako je obostrano osjeti se to dopadanje. Dešava se i da žene naprave pogrešnu procjenu, al nema tragedije, preboli se. Ženama teže pada raskid ako joj je do osobe stalo nego to neko odbijanje na startu.
Pa dobro raskid svima tesko pada, tu nema musko zensko. Odbijanje u startu mislim da teze pada muškarcima, mozda gresim. Zene ipak cesce odbijaju, nego sto budu odbijene.
I pri tom, kad pominjes ona salje signale, on se da na tacni.

Te signale muskarci cesto ne vide, posebno ako nije u fazonu, npr drustvo druzenje, vise mu je da pije pivo i sprda se nego da obraca paznju na njene signale.

Ja sam se pre neki dan odusevio, kad je devojka direkt prisla liku i rekla pred punim patkom, ti se meni svidjas da li mozemo da se upoznamo. Naklon do poda

Kada vi dajete signale, a on ne reaguje ili kada vas "ispali"? Da li se bojite "ispale" kao i mi muškarci?

S obzirom da ste u odnosu na prosečnog muškarca u velikoj prednosti jer ste vi te koje biraju. Kako se osećate kad ispalite nekog, a vidite da ga je to baš skenjalo?
Ne dajemo signale jer nismo saobraćajci.
Ne bojimo se gladi

Ne dajem signale.

Bude mi malo žao ali prođe.
a kad tebe neko ispali?

i kazes ne dajes signale, i sta dopadne ti se neko parafraziram, mozda potencijalni "muskarac tvog zivota" ti ces se ponasati kako?
Nemoj mi samo reci on je musko on treba da pridja ako mu se svidjam, jer ne bih bas da dobijem proliv.
i 3ce, ne dajes signale, pretpostavljam ni ne prilazis prva, znaci delujes ko santa leda, bas me zanima kakvi su ti koji tebi prilaze? Mislim sta im probudi vatru ako delujes nezainteresovano

Poslednja izmena:

Back