Kako žene podnose kada ih muškarac ignoriše?

Pazi on prišao 10 nepoznatih, sve su bile ravnodušne i sad kuka??

Pa žena oseća kada joj neko priđe, a da je jedna u 10 !
Tačno se prepoznaju ti serijski prilazači.
SVAKA žena želi da bude posebna tom nekom ko joj prilazi, a ne da se oseća da je eto još jedna u prolazu. I gledaće da li je uporan.
Ne, ovaj lik išao od 1 do njih 10 i onda kao kuka. e, svašta :) to je ništa posebno, računa se samo kada si ozbiljno zainteresovan i u to uložiš neko vreme, tipa par nedelja, mesec dana, pa te odbije. Onda da kažemo nije uspeo. A ne posle slučajnih prilaza na protestu :dash:
I bre Paula haha da bude posebna.

Kada vi dajete signale, a on ne reaguje ili kada vas "ispali"? Da li se bojite "ispale" kao i mi muškarci?

S obzirom da ste u odnosu na prosečnog muškarca u velikoj prednosti jer ste vi te koje biraju. Kako se osećate kad ispalite nekog, a vidite da ga je to baš skenjalo?
To nije ispala nego klasično odbijanje, na koje svako ima pravo da odbije udvaranje nekoga ko joj se ne dopada. E sad kako se nositi sa tim je drugi par cipela. Neko naprosto ima nerealna očekivanja pa padne na nos kad ga neko odbije. Šta znam, nikad me nije neko odbio jer mislim da mogu sasvim dobro da pročitam signale da li je neko zainteresovan ili ne.

ja voli sve da tretiram ravnopravno, al sa nasim devojkama to ne pije vode, sto oh vise podjebavas to se vise loze, valjda kompleski sta znam.
Ruskinje su zenstvene, kod njoh se zna ko je musko a ko je zenske, i sta se ocekuje od jednog a sta od drugog, kod nas se nezna ko pije ko placa, mi smo procep izmedju istoka i zapada, juga i sevara, nit tamo nit vamo.
To sto padaju na kavaljerstvo, sitne stvari da joj poklonis ruzu, otvoris vrata, i slicno ne znaci da joj se ulizujes, zato ujutru se budis ceka te dorucak, od tebe se nista od kucnoh poslovs ne ocekuje, stavi tvoje probleme ispred svojih, uvek ti je podrska i jos te dize i nebese komplimezima i gleda ko Boga, imaj u vidu da kod njih ima vise zena nego muslaraca tako da moraju vise ds se trude itd.
Ja kako sam bio sa par Ruskinja, nase dolaze u obzir samo za sex
A možda smo filter, kroz sve mane i vrline?
Kao i kod genetike - ukrštanje je dobro?
Vrlina uvek ispliva, bez obzira okruženje?
Kažu da je 4% kritična masa koja je dovoljna da se stvari promene...

Pazi on prišao 10 nepoznatih, sve su bile ravnodušne i sad kuka??

Pa žena oseća kada joj neko priđe, a da je jedna u 10 !
Tačno se prepoznaju ti serijski prilazači.
SVAKA žena želi da bude posebna tom nekom ko joj prilazi, a ne da se oseća da je eto još jedna u prolazu. I gledaće da li je uporan.
Ne, ovaj lik išao od 1 do njih 10 i onda kao kuka. e, svašta :) to je ništa posebno, računa se samo kada si ozbiljno zainteresovan i u to uložiš neko vreme, tipa par nedelja, mesec dana, pa te odbije. Onda da kažemo nije uspeo. A ne posle slučajnih prilaza na protestu :dash:
a samo je smotan, pridje i ne zna sta da prics trudi se al mu ne ide.
Ja sam mu davno rekao kad pridjes devojci reci iskreno, zelim stobom da se upoznam ali sam nervozan jako, bar to nije sramota, znace ona sta da prica
Jedini njegov problem je sto se stidi zena i boji odbijanja, da ne kazem ispale, ovako skroz na mestu, pa se pogubi skroz, a ja mu kaze pa ona se tebe plasi ne zna da li si silovatelj, manijak, pljackas, trgovac belim robljem sta znam, nece ona tebe istuci, dzaba

Kada vi dajete signale, a on ne reaguje
Dobar deo naših muških ima tendenciju da ne kapira očigledne stvari/signale, mada i u takvim situacija češće je da se žene izražavaju neverbalno pa i to donese neke vid zabune.
ili kada vas "ispali"? Da li se bojite "ispale" kao i mi muškarci?
Kontam je identično što se tiče ispala, šta znam možda ljudi ovde jedino gore doživljavaju prevare jer smo prilično posesivni/ljubomorni.
S obzirom da ste u odnosu na prosečnog muškarca u velikoj prednosti jer ste vi te koje biraju.
Pa i ne baš, zavisi kako se gleda. Veći izbor donosi i više prostora za loše izbore pogotovu u narcističnom društvu kao što je naše.
Kako se osećate kad ispalite nekog, a vidite da ga je to baš skenjalo?
Retko ko misli o takvim stvarima, ako nekoga ispalim više puta iz nekog benignog razloga realno mu nisam ni pridavao značaj tokom celog našeg vrema.

pa da se ne očekuje previše od prilazaka, o tome govorim. tu se ništa posebno ne vidi na prvom prilasku, posebno slučajnom kao na protestu. Većina žena neće nikako odreagovati, jer ga ne poznaje.-
To je glupa igra. Vecina zene nece reagovati zato sto im je prisao da se eventualno upoznaju, jer je ga ne poznaje.
Upoznavanje je dar moderne civilizacije. Imati tu privilegiju danasnjice da ti pridje stranac i pruzi ruku da se upoznate i nositi se prema tome hladno (svidjao se, ne svidjao prvi utisak), to su retardi zene. Nije da svaki dan salecu i uleci sa e cao. S druge strane, da , taj sto prilazi i krci sebi zivot treba da postane imun na takve, ali ne da se oseti krivim sto to radi. Na protiv: jos i jos i jojis.

Kada vi dajete signale, a on ne reaguje ili kada vas "ispali"? Da li se bojite "ispale" kao i mi muškarci?

S obzirom da ste u odnosu na prosečnog muškarca u velikoj prednosti jer ste vi te koje biraju. Kako se osećate kad ispalite nekog, a vidite da ga je to baš skenjalo?
Не плашим се испале. Мени је изазов да освојим типа. А када се свидим некоме ко се мени не свиђа, онда по кратком. Кажем истину. Не враћам му се када сам слаба, не мучим га.

Obozavaju kada ih ignorisemo

Не плашим се испале. Мени је изазов да освојим типа. А када се свидим некоме ко се мени не свиђа, онда по кратком. Кажем истину. Не враћам му се када сам слаба, не мучим га.
ja sam imao taj problem, kao klinac a to nije bilo ok, smara me na fb mesecima, zove na Slavu, krene u teretanu gde ja idem strasno, s ja zavlacio, umesto da kazem ne, i onda i njena najbolja drugarica i kuma krene isto, ima svakaksvih umova, al ne kontam ako odgovaras hladno da neko me ukapira

To je glupa igra. Vecina zene nece reagovati zato sto im je prisao da se eventualno upoznaju, jer je ga ne poznaje.
Upoznavanje je dar moderne civilizacije. Imati tu privilegiju danasnjice da ti pridje stranac i pruzi ruku da se upoznate i nositi se prema tome hladno (svidjao se, ne svidjao prvi utisak), to su retardi zene. Nije da svaki dan salecu i uleci sa e cao. S druge strane, da , taj sto prilazi i krci sebi zivot treba da postane imun na takve, ali ne da se oseti krivim sto to radi. Na protiv: jos i jos i jojis.
spustio si Paulu za sve pare

ja sam imao taj problem, kao klinac a to nije bilo ok, smara me na fb mesecima, zove na Slavu, krene u teretanu gde ja idem strasno, s ja zavlacio, umesto da kazem ne, i onda i njena najbolja drugarica i kuma krene isto, ima svakaksvih umova, al ne kontam ako odgovaras hladno da neko me ukapira
Па има болида. Ако ми је тип занимљив, даћу до знања. Али све има границу. Не бих јурила по неким местима.

spustio si Paulu za sve pare
Nisam. Razgovaramo i delimo razlicite perspektive. Niti mi je namera da je spustam. Da hocu nekoga da spustim, uradim ja to dosta gadno. Znaju :)
Ali ta internet buka o tim nekim muskarcima koji, sram ih bilo, ne pridju samo jednoj - koja ce ih odbiti jer je stranac, pa onda prilaze i drugima, pa sram ga bilou. P to je povrsnjak.

Back