Kako žene podnose kada ih muškarac ignoriše?

Kada vi dajete signale, a on ne reaguje ili kada vas "ispali"? Da li se bojite "ispale" kao i mi muškarci?

S obzirom da ste u odnosu na prosečnog muškarca u velikoj prednosti jer ste vi te koje biraju. Kako se osećate kad ispalite nekog, a vidite da ga je to baš skenjalo?
Ja kad ignorišem ona odustane. Kad ne ignorišem ona opet odustane iz dva razloga ili ima dečka ili nema vremena, a zna da pokazuje i da flertuje.

Šta mu teško pada?

Prišao je 10 nepoznatih devojaka na protestu i ni jedna nije rekla jao baš mi se sviđaš??? Žene se uopšte ne primaju na nečiji izgled, još ako nema izgled, normalno je da je totalno ravnodušna.
Pa šta vi mislite kako to ide?
Malo nepopularno mišljenje ali mislim da je ženama i te kako bitan izgled kod muškaraca

ja sam imao taj problem, kao klinac a to nije bilo ok, smara me na fb mesecima, zove na Slavu, krene u teretanu gde ja idem strasno, s ja zavlacio, umesto da kazem ne, i onda i njena najbolja drugarica i kuma krene isto, ima svakaksvih umova, al ne kontam ako odgovaras hladno da neko me ukapira
Ali zove na slavu 🤣🤣🤣

Pa žena oseća kada joj neko priđe, a da je jedna u 10 !
Tačno se prepoznaju ti serijski prilazači.
SVAKA žena želi da bude posebna tom nekom ko joj prilazi, a ne da se oseća da je eto još jedna u prolazu. I gledaće da li je uporan.
ja to ja to ne mogu, sebe volim previse ds bih se trudio oko nekog koga prvi put vidim, i sta je posebno ako mi se na oko fopala, nike Bogom dana? Mozda je suplja, mogu ds dodjem da se zezam i to, pa sta se desi desi, al to direkno nije moj stil

1742308559477.jpeg

Back