Kako žene podnose kada ih muškarac ignoriše?

Da li su zene svesne koliko zo muskarcu tesko pada i da li se i vi tako osecate, bez ozzira sto imate mnogo veci izbor?
Šta mu teško pada?
Razmiljam nesto, bili na ovim protestima i drugarici prisla 4 lika, i kao smaraju je, drug prisao 10 devojaka od svih dobio korpu, nju smarao, njemu skenj.
Prišao je 10 nepoznatih devojaka na protestu i ni jedna nije rekla jao baš mi se sviđaš??? Žene se uopšte ne primaju na nečiji izgled, još ako nema izgled, normalno je da je totalno ravnodušna.
Pa šta vi mislite kako to ide?

Mene interesuju prednosti koje ti vidiš.
Može li ih opširnije obrazložiti?
Sasvim sigurno je da je nama lakše da piškimo stojeći...
lakse je muskarcima generalno u zivotu, s meni prvom nikad nisu zene bile problem, one su za mnom trcale, a odbijanje szo mi kazemo ispala, mi je smesno da me tangira, al nije mi se to generalno u zivotu desavalo, samo na i ternetu, kad me gleda u oci manipulisem kako hocu, no mebitno, ja sam bio frajercic posle muzicar i to. Al mi je zao , mnogi muslarci koji nemaju zzv spiku, ne mogu da nadju devojku nikako, znam brdo, raznih godina, dok se moje drugarice bahate s kim ce biti ili spavati, ljuti đe taj disbalans, jos one kad pricaju protiv muskaraca prsnem.
A to su divni momci koji bi bili odlicni i lojalni za vezu i nrag, prvenstvo dobri.

• Haha
Reactions: Red
Pazi on prišao 10 nepoznatih, sve su bile ravnodušne i sad kuka??

Pa žena oseća kada joj neko priđe, a da je jedna u 10 !
Tačno se prepoznaju ti serijski prilazači.
SVAKA žena želi da bude posebna tom nekom ko joj prilazi, a ne da se oseća da je eto još jedna u prolazu. I gledaće da li je uporan.
Ne, ovaj lik išao od 1 do njih 10 i onda kao kuka. e, svašta :) to je ništa posebno, računa se samo kada si ozbiljno zainteresovan i u to uložiš neko vreme, tipa par nedelja, mesec dana, pa te odbije. Onda da kažemo nije uspeo. A ne posle slučajnih prilaza na protestu :dash:

lakse je muskarcima generalno u zivotu, s meni prvom nikad nisu zene bile problem, one su za mnom trcale, a odbijanje szo mi kazemo ispala, mi je smesno da me tangira, al nije mi se to generalno u zivotu desavalo, samo na i ternetu, kad me gleda u oci manipulisem kako hocu, no mebitno, ja sam bio frajercic posle muzicar i to. Al mi je zao , mnogi muslarci koji nemaju zzv spiku, ne mogu da nadju devojku nikako, znam brdo, raznih godina, dok se moje drugarice bahate s kim ce biti ili spavati, ljuti đe taj disbalans, jos one kad pricaju protiv muskaraca prsnem.
A to su divni momci koji bi bili odlicni i lojalni za vezu i nrag, prvenstvo dobri.
Meni su žene uvek bile problem, a najlakše mi je sa sobom..
U suštini: najlakše mi je sa sobom, nevezano za pol? :)
Teško je uklopiti se u vrednovanje drugih?

Meni su žene uvek bile problem, a najlakše mi je sa sobom..
U suštini: najlakše mi je sa sobom, nevezano za pol? :)
Teško je uklopiti se u vrednovanje drugih?
eto uklapas se u sudbinu mojih drugara, ja sam skontao jednu stvar, sto si vise sebican i samo sebe gledas to vise trce za tom, zasto ne znam, voleo bih da nije tako. Posle se to naravna, kad ste u voze pocnes i zi da papucaris, al na prvu loptu, vole da ih tretiras kao da su ispod tebe, tu se vazda zaljube, bar ove nase. Ruskinje npr nisu takve.
Al to je podsvesno, sad ces da vidis kako negiraju

• Haha
eto uklapas se u sudbinu mojih drugara, ja sam skontao jednu stvar, sto si vise sebican i samo sebe gledas to vise trce za tom, zasto ne znam, voleo bih da nije tako. Posle se to naravna, kad ste u voze pocnes i zi da papucaris, al na prvu loptu, vole da ih tretiras kao da su ispod tebe, tu se vazda zaljube, bar ove nase. Ruskinje npr nisu takve.
Al to je podsvesno, sad ces da vidis kako negiraju
Ne znam.
Naročito ne Ruskinje.
Ali je generalno mišljenje za iste da važe za one kojime vole da im se podvlađuje.
To je i generalno, zar ne?
Što više Navodiš vodu na na neliji vodenicu - više si dopadljiv?
A kićma?
Ćaci?

Ne znam.
Naročito ne Ruskinje.
Ali je generalno mišljenje za iste da važe za one kojime vole da im se podvlađuje.
To je i generalno, zar ne?
Što više Navodiš vodu na na neliji vodenicu - više si dopadljiv?
A kićma?
Ćaci?
ja voli sve da tretiram ravnopravno, al sa nasim devojkama to ne pije vode, sto oh vise podjebavas to se vise loze, valjda kompleski sta znam.
Ruskinje su zenstvene, kod njoh se zna ko je musko a ko je zenske, i sta se ocekuje od jednog a sta od drugog, kod nas se nezna ko pije ko placa, mi smo procep izmedju istoka i zapada, juga i sevara, nit tamo nit vamo.
To sto padaju na kavaljerstvo, sitne stvari da joj poklonis ruzu, otvoris vrata, i slicno ne znaci da joj se ulizujes, zato ujutru se budis ceka te dorucak, od tebe se nista od kucnoh poslovs ne ocekuje, stavi tvoje probleme ispred svojih, uvek ti je podrska i jos te dize i nebese komplimezima i gleda ko Boga, imaj u vidu da kod njih ima vise zena nego muslaraca tako da moraju vise ds se trude itd.
Ja kako sam bio sa par Ruskinja, nase dolaze u obzir samo za sex

• Haha

Back