Lovac Luka ulovio vuka
Iskusan
- Poruka
- 5.626
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gramar naciBole me očiIspravljaj ili zovi nekog moderatora, znači Bože.
pa kad neko hoce da bude sa tobom pri tom mislim na vezu, ljubav i to, a ti ga odbijes.Šta znači ispaliti nekog?
Ne, to nema veze sa tim. Naci je neko ko stalno ide i svima spočitava samo to nezavisno od konteksta.gramar naci
Mene interesuju prednosti koje ti vidiš.npr s obzirom da ste u odnosu na prosecnog muskarca u velikoj prednosti jer ste vi te koje biraju, i kako se osecate kad ispalite nekog a vidite da ga je to bas skenjalo
To nije ispala, nikad nije bila. To je naprosto odbijanje.pa kad neko hoce da bude sa tobom pri tom mislim na vezu, ljubav i to, a ti ga odbijes.
Šta mu teško pada?Da li su zene svesne koliko zo muskarcu tesko pada i da li se i vi tako osecate, bez ozzira sto imate mnogo veci izbor?
Prišao je 10 nepoznatih devojaka na protestu i ni jedna nije rekla jao baš mi se sviđaš??? Žene se uopšte ne primaju na nečiji izgled, još ako nema izgled, normalno je da je totalno ravnodušna.Razmiljam nesto, bili na ovim protestima i drugarici prisla 4 lika, i kao smaraju je, drug prisao 10 devojaka od svih dobio korpu, nju smarao, njemu skenj.
mi u NS zako kazemo, lokalni slengTo nije ispala, nikad nije bila. To je naprosto odbijanje.
Ispala je kada kažeš da ćeš doći da se sa nekim vidiš, zakažeš dejt, ne odjaviš se i ne dođeš. Tada si nekoga ispalio, prevario.
lakse je muskarcima generalno u zivotu, s meni prvom nikad nisu zene bile problem, one su za mnom trcale, a odbijanje szo mi kazemo ispala, mi je smesno da me tangira, al nije mi se to generalno u zivotu desavalo, samo na i ternetu, kad me gleda u oci manipulisem kako hocu, no mebitno, ja sam bio frajercic posle muzicar i to. Al mi je zao , mnogi muslarci koji nemaju zzv spiku, ne mogu da nadju devojku nikako, znam brdo, raznih godina, dok se moje drugarice bahate s kim ce biti ili spavati, ljuti đe taj disbalans, jos one kad pricaju protiv muskaraca prsnem.Mene interesuju prednosti koje ti vidiš.
Može li ih opširnije obrazložiti?
Sasvim sigurno je da je nama lakše da piškimo stojeći...
Meni su žene uvek bile problem, a najlakše mi je sa sobom..lakse je muskarcima generalno u zivotu, s meni prvom nikad nisu zene bile problem, one su za mnom trcale, a odbijanje szo mi kazemo ispala, mi je smesno da me tangira, al nije mi se to generalno u zivotu desavalo, samo na i ternetu, kad me gleda u oci manipulisem kako hocu, no mebitno, ja sam bio frajercic posle muzicar i to. Al mi je zao , mnogi muslarci koji nemaju zzv spiku, ne mogu da nadju devojku nikako, znam brdo, raznih godina, dok se moje drugarice bahate s kim ce biti ili spavati, ljuti đe taj disbalans, jos one kad pricaju protiv muskaraca prsnem.
A to su divni momci koji bi bili odlicni i lojalni za vezu i nrag, prvenstvo dobri.
eto uklapas se u sudbinu mojih drugara, ja sam skontao jednu stvar, sto si vise sebican i samo sebe gledas to vise trce za tom, zasto ne znam, voleo bih da nije tako. Posle se to naravna, kad ste u voze pocnes i zi da papucaris, al na prvu loptu, vole da ih tretiras kao da su ispod tebe, tu se vazda zaljube, bar ove nase. Ruskinje npr nisu takve.Meni su žene uvek bile problem, a najlakše mi je sa sobom..
U suštini: najlakše mi je sa sobom, nevezano za pol?
Teško je uklopiti se u vrednovanje drugih?
Ne znam.eto uklapas se u sudbinu mojih drugara, ja sam skontao jednu stvar, sto si vise sebican i samo sebe gledas to vise trce za tom, zasto ne znam, voleo bih da nije tako. Posle se to naravna, kad ste u voze pocnes i zi da papucaris, al na prvu loptu, vole da ih tretiras kao da su ispod tebe, tu se vazda zaljube, bar ove nase. Ruskinje npr nisu takve.
Al to je podsvesno, sad ces da vidis kako negiraju
Svaka ti je ko Njegoševa .Muski podnesu
ja voli sve da tretiram ravnopravno, al sa nasim devojkama to ne pije vode, sto oh vise podjebavas to se vise loze, valjda kompleski sta znam.Ne znam.
Naročito ne Ruskinje.
Ali je generalno mišljenje za iste da važe za one kojime vole da im se podvlađuje.
To je i generalno, zar ne?
Što više Navodiš vodu na na neliji vodenicu - više si dopadljiv?
A kićma?
Ćaci?
onlajn ne postujem nikako, ako bar pricsmo o sajtovima za upoznavanje, nit bi ikad ozenio devojku sa tih dejting sajtova, koje naravno ne koristim. Ok, sve ostalo online je ok, sl uzivo ke uzivo, online ne osecam nikakvu energijuUzivo se odavno ne prilazi jer su svi nesigurni,online imaju prostora za foliranje i procene