Kako zena razmislja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije, u Nemackoj imas jednih ,drugih, trecih, svako radi svoje....ali Nemacka ima UBER ALLES, sto znaci , da npr da nemice pocnu ovako da pisu kao ove ,........ da vidis kako bi bile sahranjene efikasno....Ne znam koliko se zna o nemackom drustvu, ali iako vazi svaleracija na poslu, vise pokusaji svaleracije, pa sta prodje prodje, nemacka je izrazito tradicionalna u tom MZ plus deca smislu....vise nego sto je Srbija u doba SFRJ bila....I dan danas im zene ne rade dok deca ne porastu...jos to zvanicno i favorizuju kroz poreze....

Nemacka ima besplatan chat gde stranci mogu da vezbaju nemacki....a chateri su profesori i studenti knjizevnosti nemacke....

Nemacka ima toliki upliv filozofije u praksu , kakav Srbija nikad nece imati...
Steta samo sto forsiraju utilitarizam ali to je deo uber alles...

I ne svidja mi se taj nacin razmisljanja koji si pomenuo, snishodnicki prema stranim zemljama kao autoritetima....
Svedska je ucila od SFRJ , a mi imamo toliko primera da naucimo na greskama post SFRJ drustva, koje ne znace nista , jer nema ljudi koji zele da uce...

Inace, sto se ponasanja tice, slobodno ti iznosi sve sto hoces na nacin na koji hoces...nisam ja od tih, da prozivam neke kao bracu a druge kao izdajice...
Ja samo kazem da osobe koje psiholoski pokazu onako nizak nivo vaspitanja, pristojnosti i svesti, nece nikad biti nesto sto ja zovem fine osobe...
To sto sam cutao do sada je stvar slobodnog suzivota, tj svako ima pravo da bude onakav kakav je, ali kad ti drugi pocnu da gade svoj zivot, onda se to ne zove suzivot....

Kratko receno suzivot sa feminacistima je zavrsen...

- poštovanje gospođo, možete li mi iseći 300 grama praške šu..
- ja nisam gospođa
- izvinite, nisam mislio...
- misliš, čim žena ima preko 40, da mora da bude udata, zato što kao i svi ženomrsci veruješ da svaka žena samo želi da se uda, da rađa decu, kuva, pere, pegla takvom nesposobnjakoviću kao što si ti
- ne mislim to...
- a šta misliš, leba ti, ajd reci mi šta ti misliš...ako uopšte misliš?
- mislim da li ću dobiti tih 300 grama šunke ili 300 ubodnih rana tim mesarskim nožem kojim mi mašete pred nosem
- ha-ha je l to sad kao duhovito? Ti si neki šaljivdžija ženomrzac... možda bi konačno neka žena i trebalo da izbode trista puta nekog kao što si ti, čisto da ne dođeš više u priliku da seješ svoju mržnju, a možda i ubiješ neku ženu. Svoju na primer, sigurno je držiš vezanu u podrumu kad ideš da ***** razne neemancipovane *****.
- nemam ženu
- opa, nemaš ženu a mene bi prisilio da rađam neku decu...
- ne, ja samo hoću 300 grama šunke
- da nisi ***** možda?
- jesam, gej sam.
- *****, znala sam, zato i mrziš žene
- ne mrzim žene...
- vi ****** ste i najgori, čim vas neko malo lupi preko nosa odma dolaze novine, televizije, mora vojska da vas čuva, a žene ko ****, svaki dan neki femicid, a takvi kao ti i onaj iz Žikine šarenice samo širite mržnju prema nama.
- ja sam samo...
- hteo šunku... znam, rekao si već pet puta.
- Jova danas ne radi?
- ne radi, bolestan je. Je l ti smeta da ti žena iseče šunku
- ne smeta mi da mi bilo ko iseče šunku, samo da je iseče više...
- Misliš da slobodna žena ne može da ima karijeru kao mesarka?
- ne mislim...
- evo ti 300 grama u komadu, pa je seci sam tim pederskim prstićima ***** jedno mizigenističko
- hvala Gospođice
- čemu sad to gospođice?
- pa niste gospođa...
- ma šta tebe boli dupe, da l sam ja udata, razvedena, slobodna, žena ima pravo da bude šta god hoće, a da je niko ne označava kao da je nečije vlasništvo. Razumeš?
- razumem.

..................

Odlican primer koji pokazuje koliko su egocentricne.

Sent from my SM-T815 using Tapatalk

Ovo je zakljuceno na osnovi napisanog izmisljenog teksta bez linka ili slicnog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back