Kako zavesti ozenjenog muskarca?

Ma sta zasto hoce da ga zavede?Svidja joj se,hoce devojka da bude sa njim.Ja te podrzavam u potpunosti.Nisi ti ta koja rastura porodicu,on je sam rastura ti samo pomazes.I treba da uzivas.Koliko samo ljudi umre a da ne oseti ljuba,strast,nista,a ti si to pronasla.Pa sta ako je ozenjen.Nisi ti birala u koga ces da se zaljubis.Tako? :))))

Evo, ja ću reći onako u stilu "lupim, pa ostanem živ", pa mi posle sudite:

Muško je neverovatno prosto stvorenje. Kao na starim uređajima iz elektronske industrije naše drage SFRJ imaš dvopoložajni prekidač: "uklj/isklj".

Ako posle "uklj" radi, onda će biti tvoj, ili ti njegova. Tu nema dalje.

Ako posle "uklj" ne proradi ili radi kljakavo, pitam ja tebe otvoreno: "jel bi ga koristila?". Jeli bi kupila novi televizor Iskra CATV ekran 54cm iz 1989.god, stisnula crveno dugme da ga upališ, on ne proradi i zadržala za sebe? Ako je tvoj odgovor ne, onda nemoj drugačiju logiku primenjivati na muškarce. Vrlo prosto.

Ako se on femka, pa posle pristane - vidi sama da li je nešto u redu sa njim. Muško nije muško ako se femka.

Moj slučaj: kada sam sam, ne bavim se odbijanjem, ali mene niko nikada nije ni tražio, tako da kada ona koju tražim, hoće, ja se ne zaustavljam. Sada nisam sam i ne treba mi druga. Hvala Bogu, nisam neka prilika, pa me cure ni ne smaraju. Svako ko misli da mi nešto fali u glavi imam samo jednu stvar da kažem: "Tačno, u pravu si. Fale mi barem tri daske u glavi". Nevezano za sam stav prema neverstvu, nego i inače.

Ma ja samo kazem da je podrzavam zato sto sam vec godinu dana zaljubljena u ozenjenog coveka
i umirem.Znam da nemam nikakve sadnse kod njega.Jednostavno mi je nedostizan.Ali ne mogu da ga zaboravim,jedva uspevam da kontrolisem sebe kad ga vidim.

Umri! :)

i ovako ne vredis, kad ne mozes da nadjes sebi slobodnog muskarca nego juris tudje.
i treba ti psihijatar, mozda u Lazi ima neko po tvojoj meri
za ovo te treba ishamarati da dodjes k sebi:

Razmisljala sam i da je zgazim i svasta.Kad ih vidim zajedno samo zelim da joj ga ukradem,da ona pati itd...a onda dodjem kuci i sednem i razmisljam kako to ne valja i kako je on srecan,ali opet kad ga vidim sve to zaboravim,kao da sam neka druga osoba.

Poslednja izmena:
Ma sta zasto hoce da ga zavede?Svidja joj se,hoce devojka da bude sa njim.Ja te podrzavam u potpunosti.Nisi ti ta koja rastura porodicu,on je sam rastura ti samo pomazes.I treba da uzivas.Koliko samo ljudi umre a da ne oseti ljuba,strast,nista,a ti si to pronasla.Pa sta ako je ozenjen.Nisi ti birala u koga ces da se zaljubis.Tako? :))))

tako, tako... dvaput-triput sehic pa kad mu dosadi posle nek sece vene dvaput-triput dok joj ne podje za rukom

Umri! :)

i ovako ne vredis, kad ne mozes da nadjes sebi slobodnog muskarca nego juris tudje.
i treba ti psihijatar, mozda u Lazi ima neko po tvojoj meri
za ovo te treba ishamarati da dodjes k sebi:

Ma nemoj!Ako nemas nista normalno da kazes onda ne moras ni da komentarises nista.Ko si ti da odlucujes o tome da li je moj zivot vredan ili ne?O tome odlucuje Bog!!!!!!!

Back