Kako zavesti ozenjenog muskarca?

Zdravo svima! Ostacu anonimna iz licnih razloga. Treba mi savet kako da zavedem ozenjenog muskarca. Videli smo se samo jednom i tad me je odbio. Sad se jako retko javlja. Dao mi je nadu. Ocajna sam, pomozite. Hvala.

Ozenjen muskarac ne ostavlja zenu zbog ljubavnice, a i sto bi kad moze oboje da ima. :)

...a i pomiri se sa cinjenicom, poslije prvog susreta prestao/umanjio pozive---- nije zainteresovan previse, kulturan muskarac, pa ljubazno odg. na poruku/poziv.

Vidim da mene prozivaju na ovoj temi kao nekog strucnjaka za rasturanje brakova, ali odmah moram da kazem da to nije istina. Ja ne zavodim ozenjene muskarce, oni prilaze meni. Ipak, da se ja ne femkam ovde i ne pravdam svemu i svakom.
Ozenjene muskarce je najlaske zavesti. Prvo moras da znas, da niko od njih nije u srecnom braku, jer su ramazeni i kljakavi. Sve zena mora da im radi. Oni mastaju o tome, kako ce da budu neki frajeri i kako ce se o tome pricati na fudbalu, u firmi, pred dragstorom i sl., i kako ce oni na taj nacin postati, malo vise vredniji, nego sto jesu.
Ako ti se svidja neki ozenjen muskarac, dovoljno je da ga par puta pogledas i da budes blizu njega, da ga oceses u prolazu, da ga pogledas sa osmehom, da mu namignes, da ga gledas kada je sa zenom ili u nekom drustvu. Snimas ga od glave do pete. Jos je bolje ako si ti sa deckom ili u nekom drustvu, gde se svi kao dobro provode, a ti sve vreme gledas samo u njega i lovis mu pogled.
Tako ce on biti tvoj. Mozes cak i otvreno da mu pridjes, da trazis broj, da mu das npr. cokoladu ili krem bananinu, stapice, tako te neke stvari. Ipak, pazi, neki od njih mogu biti dijabeticari, pa nece moci da uzmu. Mozes i da se kao poigras sa njegovom decicom, kao ti mali smorovi te nesto zanimaju.
Samo pusti masti na volju. Mnogo manje sanse su da ne uspes kod ozenjenog muskarca, nego kod nekog klinca, koji misli da je neki frajer.

Sada sam odlucila da vise ne budem u vezi sa razvedenima.

Šooo ne bi žene mogle da rade ono što rade i muški:think:

:) svi pljuju po njoj.šta tu postoji neki monopol na zavođenje - muški mogu zavoditi,ali žene ne.još ništa protiv tih oženjenih muških koji bare ovdje nije rečeno.
žene uvijek kopaju jamu jedne drugima,umjesto da brane svoj spol.to se upravo ovdje vidi.
to pišu oštrokonđe koje se boje da se to njima ne desi

:) svi pljuju po njoj.šta tu postoji neki monopol na zavođenje - muški mogu zavoditi,ali žene ne.još ništa protiv tih oženjenih muških koji bare ovdje nije rečeno.
žene uvijek kopaju jamu jedne drugima,umjesto da brane svoj spol.to se upravo ovdje vidi.
to pišu oštrokonđe koje se boje da se to njima ne desi

pa onda se nadamo ce se tebi sutra to desiti..posto ne postoji monopol na zavodjenje :)

pa onda se nadamo ce se tebi sutra to desiti..posto ne postoji monopol na zavodjenje :)
pa moglo bi se dogoditi,sve varijante su moguće.ali zašto ih priželjkivati drugima?
zašto bi netko takvo nešto svesno poželio nekome
niti želim da sutra bude ljeto, niti da netko nekoga sutra prevari. ako se to dogodi meni neću kriviti njih dvoje i ¨prepredeni˝ ženski ili muški svijet.moj dragi je moja ljubav,ali ne i moja svojina.ako upozna nekog ko mu bude više odgovarao,šta bi ja sad trebala osudit ih i poželit da se to i njima radi karme jednom dogodi...iz straha se javljaju i ovakve želje i bilo kakve osude.htjela sam reći da je nevažno ko je koga zaveo-nije to neki proces,oba sudionika imaju svoj udio.ako će samo zavođenje razultirat fizičkim činom i ničim drugim,cijela stvar će se rasplinut kao balon i ostat na običnoj manipulaciji.
doduše naslov ove teme je svjesno idem zavest...bolje ne ali ako ne može izdržat neka ide,pa vidi gdje će se nalazit u svome životu

Poslednja izmena:
pa moglo bi se dogoditi,sve varijante su moguće.ali zašto ih priželjkivati drugima?
zašto bi netko takvo nešto svesno poželio nekome
niti želim da sutra bude ljeto, niti da netko nekoga sutra prevari. ako se to dogodi meni neću kriviti njih dvoje i ¨prepredeni˝ ženski ili muški svijet.moj dragi je moja ljubav,ali ne i moja svojina.ako upozna nekog ko mu bude više odgovarao,šta bi ja sad trebala osudit ih i poželit da se to i njima radi karme jednom dogodi...iz straha se javljaju i ovakve želje i bilo kakve osude.htjela sam reći da je nevažno ko je koga zaveo-nije to neki proces,oba sudionika imaju svoj udio.ako će samo zavođenje razultirat fizičkim činom i ničim drugim,cijela stvar će se rasplinut kao balon i ostat na običnoj manipulaciji.
doduše naslov ove teme je svjesno idem zavest...bolje ne ali ako ne može izdržat neka ide,pa vidi gdje će se nalazit u svome životu

zato sto kad se nekom drugom to desava ti kazes da je to ok
a svi se zacnete kad neko to isto pozeli i vama

zato sto kad se nekom drugom to desava ti kazes da je to ok
a svi se zacnete kad neko to isto pozeli i vama

pa upravo ti kažem,razumjet ću ako se meni dogodi.nije ok- najbolje bi bilo da smo svi sretni kako sada tako i do kraja života i ne dolazimo u bilo kakve neprilike po tom pitanju.možda se desi meni,možda ne.neću to poželit ni tebi ni meni,ali ću shvatit ako se dogodi

Back