Agnes
Domaćin
- Poruka
- 3.700
Žene zavode čak i kad to ne znaju nesvesno![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žene zavode čak i kad to ne znaju nesvesno![]()
Zene su lepe, zgodne, neophodne, sposobne, vredne..jel' treba jos nestoMa ko vas ne zna![]()
Zdravo svima! Ostacu anonimna iz licnih razloga. Treba mi savet kako da zavedem ozenjenog muskarca. Videli smo se samo jednom i tad me je odbio. Sad se jako retko javlja. Dao mi je nadu. Ocajna sam, pomozite. Hvala.
OpuštenoEvo, ja ću reći onako u stilu "lupim, pa ostanem živ"
.
Ma ja samo kazem da je podrzavam zato sto sam vec godinu dana zaljubljena u ozenjenog coveka
i umirem.Znam da nemam nikakve sadnse kod njega.Jednostavno mi je nedostizan.Ali ne mogu da ga zaboravim,jedva uspevam da kontrolisem sebe kad ga vidim.
Razmisljala sam i da je zgazim i svasta.Kad ih vidim zajedno samo zelim da joj ga ukradem,da ona pati itd...a onda dodjem kuci i sednem i razmisljam kako to ne valja i kako je on srecan,ali opet kad ga vidim sve to zaboravim,kao da sam neka druga osoba.
Ma sta zasto hoce da ga zavede?Svidja joj se,hoce devojka da bude sa njim.Ja te podrzavam u potpunosti.Nisi ti ta koja rastura porodicu,on je sam rastura ti samo pomazes.I treba da uzivas.Koliko samo ljudi umre a da ne oseti ljuba,strast,nista,a ti si to pronasla.Pa sta ako je ozenjen.Nisi ti birala u koga ces da se zaljubis.Tako?)))
Umri!
i ovako ne vredis, kad ne mozes da nadjes sebi slobodnog muskarca nego juris tudje.
i treba ti psihijatar, mozda u Lazi ima neko po tvojoj meri
za ovo te treba ishamarati da dodjes k sebi:
Ma nemoj!Ako nemas nista normalno da kazes onda ne moras ni da komentarises nista.Ko si ti da odlucujes o tome da li je moj zivot vredan ili ne?O tome odlucuje Bog!!!!!!!
Ma nemoj!Ako nemas nista normalno da kazes onda ne moras ni da komentarises nista.Ko si ti da odlucujes o tome da li je moj zivot vredan ili ne?O tome odlucuje Bog!!!!!!!
i ovde milica![]()