NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
ovde nije problem u tome sto je ozenjen nego sto tip nju zajjebava. lozi je bezveze a nece da karra. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo svima! Ostacu anonimna iz licnih razloga. Treba mi savet kako da zavedem ozenjenog muskarca. Videli smo se samo jednom i tad me je odbio. Sad se jako retko javlja. Dao mi je nadu. Ocajna sam, pomozite. Hvala.
mozda ne vole da prca vec da poprckujeovde nije problem u tome sto je ozenjen nego sto tip nju zajjebava. lozi je bezveze a nece da karra.![]()
ovde nije problem u tome sto je ozenjen nego sto tip nju zajjebava. lozi je bezveze a nece da karra.![]()
probaj prvo da se malo dopisujes sa njim. Muskarci odbiju zenu nekad ko sto mama krava odbije svoje mlado.A to sto je ozenjen nije vazno uopste, samo se dopisuj sa njim i bice ti sve jasnije.I ja se dopisujem i jasno mi je sve.
ma deco on bi ***** a da ne uđe.znam jer sam i ja takvog susrela! on bi hteo biti i pošten i jeben.tako se to kaze u narodu
Zdravo svima! Ostacu anonimna iz licnih razloga. Treba mi savet kako da zavedem ozenjenog muskarca. Videli smo se samo jednom i tad me je odbio. Sad se jako retko javlja. Dao mi je nadu. Ocajna sam, pomozite. Hvala.
kao krava svoje mlado... krepat cu!
i sta si saznala preko dopisivanja?bas me zanima prica...
ja sam bila u situcaiji kao ˝gospođica˝ koja je otvorila ovu temu.
ozenjeni me mamio,mamio i kad sam ja zatrzala,pomamila se onda je odustao!
kako su samo predvidljivija sam na kraju od njega odustala,nisam ga lovila...
Nije pitanje kako, nego, a zašto zaboga zavesti oženjenog muškarca?
I to je za tebe bio tako beznačajan događaj da si prosto morala da se učlaniš na forum i digneš staru temu?kao krava svoje mlado... krepat cu!
i sta si saznala preko dopisivanja?bas me zanima prica...
ja sam bila u situcaiji kao ˝gospođica˝ koja je otvorila ovu temu.
ozenjeni me mamio,mamio i kad sam ja zatrzala,pomamila se onda je odustao!
kako su samo predvidljivija sam na kraju od njega odustala,nisam ga lovila...
I to je za tebe bio tako beznačajan događaj da si prosto morala da se učlaniš na forum i digneš staru temu?![]()
I to je za tebe bio tako beznačajan događaj da si prosto morala da se učlaniš na forum i digneš staru temu?![]()
pa dobro...sad je iskusnija, morala je ...ja razumijem...a ne preporučujem zavođenje oženjenog muškarca
uopšte nisam ciničnane kužim cinizam...
nisam niti počela ovu temu a niti ju osvježila.samo sam se ubacila...pa tema je komentirana zadnji put u 8.mjesecu.a bome nisam niti iskusna.niti sam ikoga osvajala.dok svi bare okolo,mene se proziva.nit luka jela nit luka mirisala
a da krenemo analizirat zašto su ljudi učlanjeni na ovaj forum i na ovu temu?pa da složimo graf o omogućim varijantama pojavljivanja na ovoj temi.šta ne mogu ljudi komentirat nešto iz zabave,trebamo naći dublji smisao u svemu.
a zašto ste vi tu recite?
pa šta onda pišeš sad je iskusnija.nisam ja gospođica iz početka ove priče