Kako zavesti ozenjenog muskarca?

Zdravo svima! Ostacu anonimna iz licnih razloga. Treba mi savet kako da zavedem ozenjenog muskarca. Videli smo se samo jednom i tad me je odbio. Sad se jako retko javlja. Dao mi je nadu. Ocajna sam, pomozite. Hvala.

Концентриши се на неожењене.

А онда се удај, па ћеш на тај начин завести ожењеног :)

probaj prvo da se malo dopisujes sa njim. Muskarci odbiju zenu nekad ko sto mama krava odbije svoje mlado.A to sto je ozenjen nije vazno uopste, samo se dopisuj sa njim i bice ti sve jasnije.I ja se dopisujem i jasno mi je sve.

:rotf: kao krava svoje mlado... krepat cu! :super:

i sta si saznala preko dopisivanja? :) bas me zanima prica...
ja sam bila u situcaiji kao ˝gospođica˝ koja je otvorila ovu temu.
ozenjeni me mamio,mamio i kad sam ja zatrzala,pomamila se onda je odustao!
kako su samo predvidljivi :gace: ja sam na kraju od njega odustala,nisam ga lovila...

kako su samo predvidljivi :gace: ja sam na kraju od njega odustala,nisam ga lovila...

kad te mami, medom te hrani,
a kad te namami i kitu ti uskrati...

:hahaha:

Nije pitanje kako, nego, a zašto zaboga zavesti oženjenog muškarca?

Pa nije sa ciljem išla,uzela bateriju, lampu, svijeću,udicu i flaks,šta već, i u krenula u lov na oženjene.Oni su ti koji prvi krenu u većini slučajeva, pretpostavljam, kao sad ću ja biti osvajač Aleksandar Veliki...Ali na kraju se pretvori u zečića i vrati natrag u šumu...Postavio si je formulu i izračunao da je : dobitak < gubitak = profita nema - odustajem.
Ne može se sve u životu izračunati i isplanirati,sad ću je ja zaljubiti u osobu tu i tu, živjet ćemo tu i tu,sretno i zadovoljno,ništa neće poremetiti naš mir i našu malu zajednicu...Ako ti se u 10godina nitko ne svida ili svidi onako polovično i naletiš na nekoga ko ti se sviđa više od ikoga,ali je pritom zauzet,a šta ćeš sad čekat i dalje i kočit se i ići protiv sebe.Treba nekad napravit nešto i izvan okvira,druge nema.Bit ćeš nesretniji da ništa ne napraviš nego obrnuto.Nije bitno koliko će nešto trajat nego koja je kvaliteta tog odnosa.I žena od toga tipa da upozna nekoga ko bi joj se svidio jednako tako i ona bi to napravila.Ne treba baš sve u životu prekrižit odmah u startu.Treba nekad i probat pa vidjet gdje bi nešto moglo ići. Posebno ako dvije osobe cijene jedan drugog i dobri su prijatelji

I to je za tebe bio tako beznačajan događaj da si prosto morala da se učlaniš na forum i digneš staru temu? :aha:

pa dobro...sad je iskusnija, morala je ...ja razumijem...a ne preporučujem zavođenje oženjenog muškarca

ne kužim cinizam...
nisam niti počela ovu temu a niti ju osvježila.samo sam se ubacila...pa tema je komentirana zadnji put u 8.mjesecu.a bome nisam niti iskusna.niti sam ikoga osvajala.dok svi bare okolo,mene se proziva.nit luka jela nit luka mirisala
a da krenemo analizirat zašto su ljudi učlanjeni na ovaj forum i na ovu temu?pa da složimo graf o omogućim varijantama pojavljivanja na ovoj temi.šta ne mogu ljudi komentirat nešto iz zabave,trebamo naći dublji smisao u svemu.
a zašto ste vi tu recite?

ne kužim cinizam...
nisam niti počela ovu temu a niti ju osvježila.samo sam se ubacila...pa tema je komentirana zadnji put u 8.mjesecu.a bome nisam niti iskusna.niti sam ikoga osvajala.dok svi bare okolo,mene se proziva.nit luka jela nit luka mirisala
a da krenemo analizirat zašto su ljudi učlanjeni na ovaj forum i na ovu temu?pa da složimo graf o omogućim varijantama pojavljivanja na ovoj temi.šta ne mogu ljudi komentirat nešto iz zabave,trebamo naći dublji smisao u svemu.
a zašto ste vi tu recite?
uopšte nisam cinična
kažem da je normalno da komentarišeš svoju temu nakon toliko vremena, ko će, ako ne ti?
ja sam tu da odmorim mozak, hvala na pitanju

Back