Espanol:Da li me oči varaju ili je članovima foruma ponestalo mašte i želja oko sopstvenog idealnog automobila. Maštajte narode, ovde je DŽABE!![]()
Varijanta 1:
- Cevasta sasija (CrMo ako cemo realno, a ako cemo samo da mastamo - Titanijum pa nek ide zivot. Naravno, sam je racunam i pravim),
- Bubina skoljka (u varijanti pre 1953 godine - SPLITTY - zadnji prozor iz dva dela za one koji ne znaju), ili pak Barndoor double cab pre '52 (opet, bubin Bus u putar izvedbi),
- BMW M3 mehanika (prva generacija "guzonja" ~92 godiste, motor, menjac, diferencijal, trapovi sa kracenim ramenima da sve lepo stane pod bubinu skoljku),
- Tockovi 20" ili 22" - hromirani (ne polirani, vec hromirani) aluminijum
- Motor centralno postavljen - iza prednjih sedista.

Varijanta 2:
- Opet, moja sasija - vidi varijantu 1,
- Skoljka od Fiata 615 (Bugarin, Japanac ili kako ga vec zovu na ovim prostorima) - obavezno u varijanti sa Suicide vratima (kontra otvaranje) nisko nasadjena na sasiju (50mm donja tacka od druma),
- Blok motora V8 450 kubnih inca ili veci (naravno - Amerikanac), stroker. Obavezan kompresor, nikako turbo. Uz direktno ubrizgavanje, 1200-1500KS!!! Ne mogu da se odlucim da li kompresor da bude sakriven ili sa hromiranim usisnikom (rasecena hauba)
- Tockovi napred 165/50R14 podvuceni pod skoljku, pozadi 355/65R15. Felne deep-dish celicne hromirane. Naravno, pravi se drugi sanduk i nezaobilazni prosireni zadnji blatobrani (nesto kao F150)
- Setup vesanja blago nagnut unapred (nos skoro da struze asfalt, pozadi malo podignut)
- Izduv kratki full-flow 5" kolektor(>12cm) bez prigusenja, izveden odmah iza prednjih tockova. Podrazumeva se da su grane razdvojene - po 4 cilindra na svaku stranu

Eto toliko za sada od mene... Jel bilo dovoljno mastovito?