KAKO ZAMIŠLJATE IDEALNI AUTOMOBIL!

NEZNAM ZA MAYBACH-a, NEBIH MI SE UKLAPAO U ZIVOTNOM STILU. A I IZGLEDAO BIH PREVISE VELIK PARKIRAN ISPRED MOJE KUCE. IMA TU JOS NEKOLICINA RAZLOGA KAO: NEMOZES DA IM NADJES DELOVE NA AUTO OTPADU, A I BUGATTI MI JE MALO NIZAK ZA VOZNJU PO NASIM LOSIM PUTEVIMA. =KISELO GROZDJE= RAZUMETE LI ME? POZDRAV

Poli:
NEZNAM ZA MAYBACH-a, NEBIH MI SE UKLAPAO U ZIVOTNOM STILU. A I IZGLEDAO BIH PREVISE VELIK PARKIRAN ISPRED MOJE KUCE. IMA TU JOS NEKOLICINA RAZLOGA KAO: NEMOZES DA IM NADJES DELOVE NA AUTO OTPADU, A I BUGATTI MI JE MALO NIZAK ZA VOZNJU PO NASIM LOSIM PUTEVIMA. =KISELO GROZDJE= RAZUMETE LI ME? POZDRAV
Pitanje je bilo"Kako zamisljate idealni automobil" a ne"Kako zamisljate idealni automobil na nasim putevima",zar ne?A ko poseduje Majbach...Verujte ne posecuje auto -otpade:)Pozdrav.

Pa recimo skladnih dimenzija, dvoja vrata, 4,5 metara duzine, blage crte i pomalo bucmast poput novog audija "a4"! Volim automobile sa visokim gepekom. Nesto slicno bmw-u serije "6" samo malo krace i sa izrazenim karakterom i sopstvenim imidzom. Mada pretpustio bih dizajn talentovanim na ovom forumu. Mozda jednog dana i osnujemo projekat koji ce krenuti u proizvodnju! Steta da se ne iskoristi sav ovaj talenat. Pozdrav svima

Ja bih voleo imati autic slican onome koji je Poli opisao. Neshto "malo" bih izmenio. Moj autic snova bio bi neki stariji Mercedes srednje klase u karavan izvedbi. Spoj lepog i korisnog. Nadalje bi imao dizel motor od minimum 2500 ccm, V6/R6/V8, XYZ Nm obrtnog momenta, a i taj i takav motor bi nasvirao da przi josh vishe. Izbacio bih svu nepotrebnu elektriku(ABS, ESP, THJY, PAQRW,...). Montirao bih veshanje sa promenljivom krutoshcu, 20" felge sa niskoprofilkama, kadice umesto sedishta na svih pet mesta, sport auspuff ali da ne galami previshe. Nestandardna metalik boja da se sve sjaji. Nikakve izmene na limariji, a na mehanici po nuzdi.
Eto. Ko sme neka mi izadje na crtu :!: :twisted:
Malo normalnija :D varijanta bez ovolikog zezanja jeste:
Porsche 911 GT3. :D
CIAO! 8)

Marija30:
Espanol:
Marija30:
Espanol:
Marija30:
Ja sam definitivno za Maybach.
Hmmm, simpatično "vozilce". Ima samo jednu manu! :wink:
Ima manu sto nije nas:)
Jeste, malo mu je "jaka" cena... :lol:
Nismo govorili o ceni:)Znate kako to inace ide..Prvo vas privuce otmenoscu pa tek posle ulazite u detalje.Ostale"sitnice":)))
Otmenošću (i ostalim osobinama) me za mnogo manje para privlači Maserati "quattroporte". Usput, novinari iz 36 zemalja proglasili su ga na sajmu u Birmingemu za "NAJ" auto u klasi. Pre toga čak i Švabe! :lol:

Poli:
Moram priznati da su ipak Italijani nacija sa najvise stila. Bas sam pre nekog dana na putu video najomiljeniji auto proizveden krajem 80-tih "Maserati Shamal" Prelep automobil!!! Nemoze se reci da lici na bilo koji auto na planeti.
Baš takvi su svi italijanski automobili, "svoji", lepi, uzbudljivi, elegantni, da ne dužim. Poređaj zato u klasi Švabe, Mercedes, Audi, BMW, kao jaje jajetu, bez mašte i duha, pravi "arbajt" dizajn. :lol:

Espanol:
Marija30:
Espanol:
Marija30:
Espanol:
Marija30:
Nismo govorili o ceni:)Znate kako to inace ide..Prvo vas privuce otmenoscu pa tek posle ulazite u detalje.Ostale"sitnice":)))
Otmenošću (i ostalim osobinama) me za mnogo manje para privlači Maserati "quattroporte". Usput, novinari iz 36 zemalja proglasili su ga na sajmu u Birmingemu za "NAJ" auto u klasi. Pre toga čak i Švabe! :lol:
Uuuuu QUATTROPORTE. Prvi put kada sam na sliki video taj autic zavoleo sam ga. A tek kada sam skontao shta je ispod haube - po secanju - 3200ccm, V8, BiTurbo. Raketla. Malo uglovit, ali odlican sklad linija, povrshina,...Dizajn za primer. 8)

Espanol:
Poli:
Moram priznati da su ipak Italijani nacija sa najvise stila. Bas sam pre nekog dana na putu video najomiljeniji auto proizveden krajem 80-tih "Maserati Shamal" Prelep automobil!!! Nemoze se reci da lici na bilo koji auto na planeti.
Baš takvi su svi italijanski automobili, "svoji", lepi, uzbudljivi, elegantni, da ne dužim. Poređaj zato u klasi Švabe, Mercedes, Audi, BMW, kao jaje jajetu, bez mašte i duha, pravi "arbajt" dizajn. :lol:
Shta mislite na Mercedes SL(sa vratima kao krila), staru BMW 6, a Audi nevolem. To je classic design kao i VW. Sirovo, al' shljaka. :?

Lord British:
Novi Fiat Coupe, koliko sam nachuo, izlazi 2007.
TOOOOO je moj idealni auto!
Ne znam ni shta je, ni kako ce izgledati, nije mi ni bitno, meni ce biti savrshen, samo da ga se dochepam :)
Pozdrav poshtovani. :) Koliko ste se zmislili mozda vam i pozli. :wink: Ljudi bi da zgrabe neki obican serijski krsh bez da ga sami doteruju. Nije valda da bash umeju pogoditi vash ukus u svakom detalju. Cudno. :?

Uvazheni Slasticharu,
ekipa sa ovog foruma me je lepo nalozhila na Fiat Coupe pre nekog vremena i nisam se nijednog trenutka pokajao, chak shta vishe.
3 godine cu izdrzhati sa starim dok ne stigne novi model. Jednostavno znam da klasiku nece upropastiti. Josh jednom, novi Fiat Coupe je moj idealni auto, bar none! To shto je "serijski" nek ostane tvojoj sujeti, meni je idealan bash zbog toga ;)

Candyman:
Espanol:
Marija30:
Espanol:
Marija30:
Espanol:
Marija30:
Uuuuu QUATTROPORTE. Prvi put kada sam na sliki video taj autic zavoleo sam ga. A tek kada sam skontao shta je ispod haube - po secanju - 3200ccm, V8, BiTurbo. Raketla. Malo uglovit, ali odlican sklad linija, povrshina,...Dizajn za primer. 8)
Očigledno nisi video novi "quattroporte". Ni malo uglast a ispod haube V- 8 od 400 KS! :wink:

Nisu velike slike, ali su PRELEPE.
maser.jpg

maser2.jpg

maser3.jpg

maser4.jpg

Back