KAKO ZAMIŠLJATE IDEALNI AUTOMOBIL!

"]
Brera_03.jpg
[/quote]

a sada ? :wink:

Evo i mene. Većina navedenih automobila su stvarno fenomenalni, ali kada su poređenja u pitanju, trebalo bi razvrstati ih bar po nekom kriterijumu. U pravu je i onaj koji glasa za Alfu 156 i onaj koji glasa za BRERU i F-50 i slične. Pa to su babe i žabe. Hajde da se ograničimo ako ne po ceni, onda da smislimo po čemu.
Mislim da, kao ljubitelj japanske ideje o automobilima, je idealan auto japanac koji bi koštao oko 200-300000 eura ili, ne daj Bože, kao F-50.
Ali oni ne prave tako skupe stvari a ni motore zapremine da bi pozavideli i neki omanji kamioni i autobusi.
Da se ogradim, sve najbolje o gorepomenutim firmama, a naročito modelima.
U svakom slučaju, ranije sam već dao svoj stav o idealnom automobilu.
P.S.
Kad sam već tu, kako to da motocikli iz recimo 1000ccm imaju oko 150hp, a automobili to ne mogu da postignu? A da se ne raspadnu veoma brzo.

Espanol:
vila_raviojla:
Espanol:
vila_raviojla:
E onda ovako:

Bugatti 16.4 Veyron

Jel sad dovoljno mastovito? :lol: :lol: :lol:
Mrak! Zatečen sam izborom! :lol:

E ovo sam promasila :lol:

A sto? :?:
Mrak je u pozitivnom smislu. Kad maštamo- maštamo, 1001 KS, 400 km/ h, milion evrića...To se zove mašta! :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
Nemojte mnogo o njemu ljudi, mozete da se zapalite na putu.Bolje...Carrera GT ili za crvene enco.
Ili sve gorepomenuto u jednom(samo boljem pakovanjU)-mozete ga koristiti i za soping :lol:
McLAREN F1.Ja bi mu jos dodao elisu i caooooo. :lol:

RaiKkonen 911:
Espanol:
vila_raviojla:
Espanol:
vila_raviojla:
E onda ovako:

Bugatti 16.4 Veyron

Jel sad dovoljno mastovito? :lol: :lol: :lol:
Mrak! Zatečen sam izborom! :lol:

E ovo sam promasila :lol:

A sto? :?:
Mrak je u pozitivnom smislu. Kad maštamo- maštamo, 1001 KS, 400 km/ h, milion evrića...To se zove mašta! :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
Nemojte mnogo o njemu ljudi, mozete da se zapalite na putu.Bolje...Carrera GT ili za crvene enco.
Ili sve gorepomenuto u jednom(samo boljem pakovanjU)-mozete ga koristiti i za soping :lol:
McLAREN F1.Ja bi mu jos dodao elisu i caooooo. :lol:

KOJI GT ???? :wink:

CIAO! 8)

Lepo je što postavljate lepe fotografije lepih automobila, ali...Rekao sam već da vodite računa o veličini i memoriji. Mnogi mi se žale da su zagušeni i da se fotografije otvaraju čitavu večnost. ubuduće sve fotografije neprimerenih dimenzija brišem pa tražite nove ili smanjujte. Sve preko 600 x 400 piksela ili preko 50 kb prelazi u istoriju. ovo treba da bude mesto za brzu komunikaciju i informaciju a ne mesto za iživljavanja sopstvenim ljubimcima...

Back