vila_raviojla
Primećen član
- Poruka
- 539
Uf bre decice nemojte sada da uzmem prutic... ccc...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanjaN:Uh, jedva si dočekao!![]()
Espanol:Mrak! Zatečen sam izborom!vila_raviojla:E onda ovako:
Bugatti 16.4 Veyron
Jel sad dovoljno mastovito?![]()
![]()
![]()
![]()
Mrak je u pozitivnom smislu. Kad maštamo- maštamo, 1001 KS, 400 km/ h, milion evrića...To se zove mašta!vila_raviojla:Espanol:Mrak! Zatečen sam izborom!vila_raviojla:E onda ovako:
Bugatti 16.4 Veyron
Jel sad dovoljno mastovito?![]()
![]()
![]()
![]()
E ovo sam promasila![]()
A sto?![]()
E, da nam je još ovakvih vila na forumu... :wink:vila_raviojla:E dobro. Moja masta moze svasta.![]()
![]()
![]()
Espanol:E, da nam je još ovakvih vila na forumu... :wink:vila_raviojla:E dobro. Moja masta moze svasta.![]()
![]()
![]()
...pa da maštamo, maštamo...a posle ko pocrveni slabić!vila_raviojla:Espanol:E, da nam je još ovakvih vila na forumu... :wink:vila_raviojla:E dobro. Moja masta moze svasta.![]()
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
sad sam pocrvenela ...ju...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pošto je nazovi sudija tako ljubazno izviždan, očekujemo i dalje mišljenja dama (zviždanje dozvoljeno- sudija suva tolerancija).vila_raviojla:UUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAA SUDIJAAAA.......!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo smo zapustili ovu temu koja je bila prilično popularna. Zbog novih članova podižem je ponovo, neka se i oni izmaštaju ili pokažu konstruktorska znanja... :wink:Espanol:Forum je pun navijača za BMW, Audi, Alfa Romeo...Danas je teško naći loš automobil, jer neumoljiva konkurencija ne dozvoljava proizvođačima "dremku". Znači, opredeljujemo se između (bukvalno) nijansi u kvalitetu, tehničkim karakteristikama, dizajnu... I svi smo uglavnom subjektivni kada se zaljubimo u neku marku. Ali, i u ljubimcu uvek postoje detalji koje bi menjali ili bi želeli da budu na drugi način izvedeni. Dakle, kada bi bili u prilici da poručite SVOJ automobil od " branika do branika" ,kao bi on izgledao?
Da kad te produva ovaj norveski "povetarac" super se posle osecas,cujes sum mora 7 dana posle takve voznjice...looodica:Pa mislim da je Alfa Romeo vec idealan samo shto bih volela da moze da se kupi i Alfa Romeo 156 kabriolet poshto vetj imam obican ali leti dushu dalo,otvorish lepo i ono vetritj ti pirka![]()
Master_Chief:Da kad te produva ovaj norveski "povetarac" super se posle osecas,cujes sum mora 7 dana posle takve voznjice...looodica:Pa mislim da je Alfa Romeo vec idealan samo shto bih volela da moze da se kupi i Alfa Romeo 156 kabriolet poshto vetj imam obican ali leti dushu dalo,otvorish lepo i ono vetritj ti pirka![]()
![]()
![]()
Idealan auto??Hm...Bilo koji Mercedes sa 4 vuce i nista drugo mi ne treba...
subaruEspanol:Forum je pun navijača za BMW, Audi, Alfa Romeo...Danas je teško naći loš automobil, jer neumoljiva konkurencija ne dozvoljava proizvođačima "dremku". Znači, opredeljujemo se između (bukvalno) nijansi u kvalitetu, tehničkim karakteristikama, dizajnu... I svi smo uglavnom subjektivni kada se zaljubimo u neku marku. Ali, i u ljubimcu uvek postoje detalji koje bi menjali ili bi želeli da budu na drugi način izvedeni. Dakle, kada bi bili u prilici da poručite SVOJ automobil od " branika do branika" ,kao bi on izgledao?
Nešto si omanuo u postavljanju fotke?brera:![]()
mozda ovako nesto :wink: