ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taman se ulogovah i gledam sveže teme koje su postovane, a uzgred i na kojima sam već postovala
Pa liči na tebe, karakterno na osnovu postova izbacuješ neke frustracije uvek, tako da je neophodno da budeš negativac.
Fizički, uvek se hvališ da si tanak i žilav, to je najpribližnije Skeletor.
I dalje se boriš da dokažeš neka sopstvena prava koja ti niko ne osporava i takođe uglavnom si nadrHano nastrojen kada je ženski pol u pitanju, a voliš da istakneš da si borac samo za neku sopstvenu pravdu-te opet Skletor
Inače, za mene tema ima smisla ako ljudi kače sopstvene asocijacije na nekoga, a ne isključivo da se šlihtaju, kako je krenula odavno...Pa svi ispadoše sexy ribe, sexy tipovi i onda se zahvaljuju i za uzvrat opet takve kače, msm bolesss

Fotku u svakom detalju uzeti u obzir (ko razmatra)Tako bi i trebalo da postavljamo slikeptica kasnilica ( nisam uzela fiz.izgled u pitanju) nego neku moju procenu na osnovu pisanja na PF gde se srećemoFotku u svakom detalju uzeti u obzir (ko razmatra)
Pogledajte prilog 426333

Taman se ulogovah i gledam sveže teme koje su postovane, a uzgred i na kojima sam već postovala
Pa liči na tebe, karakterno na osnovu postova izbacuješ neke frustracije uvek, tako da je neophodno da budeš negativac.
Fizički, uvek se hvališ da si tanak i žilav, to je najpribližnije Skeletor.
I dalje se boriš da dokažeš neka sopstvena prava koja ti niko ne osporava i takođe uglavnom si nadrHano nastrojen kada je ženski pol u pitanju, a voliš da istakneš da si borac samo za neku sopstvenu pravdu-te opet Skletor
Inače, za mene tema ima smisla ako ljudi kače sopstvene asocijacije na nekoga, a ne isključivo da se šlihtaju, kako je krenula odavno...Pa svi ispadoše sexy ribe, sexy tipovi i onda se zahvaljuju i za uzvrat opet takve kače, msm bolesss
Па поента и јесте што имамо развијену машту те замишљамо да сте екстра пусикет.
Што се тиче карактера, е ако овде не сазнам ко је какав нигде нећујер за некога сам луд, неком блесав, неком глуп, неком паметан, неком мудар, неком смарач, неком занимљив....

odlične fotke

Mike MC
Pogledajte prilog 427053
--------------------
Mali Cicak
Pogledajte prilog 427054
---------------------
Oliver Queen
Pogledajte prilog 427055
---------------------------
Snoutruper
Pogledajte prilog 427056
----------------------
Fineti
Pogledajte prilog 427057

ovo fina treba da vidi

Cak sam pokazala ovima mojima u kancelariji

Hvala, Mike, sviđa mi se...
Ah, da, Mike obavezno nosi ovakav sat...
Pogledajte prilog 427068
------------------------
Mačka Zagrebačka
Pogledajte prilog 427069
------------------------
Ptica Kasnilica
Pogledajte prilog 427070
-----------------------
Dee
Pogledajte prilog 427071
------------------------
Fineti, kad vidi kako sam je prvi put zamislila
Pogledajte prilog 427073
------------------------
Odoh sad, dok neko ne reši da me bije...![]()
![]()
Samo ,dodati kako psujem.Sta si stao tu,vozi taj traktor-dzip u pitanju