Kako zamisljate forumase i forumasice pic post, mim, gif

_sp-sta-zenu-cini-lepom.jpg

metlica

Taman se ulogovah i gledam sveže teme koje su postovane, a uzgred i na kojima sam već postovala :)
Pa liči na tebe, karakterno na osnovu postova izbacuješ neke frustracije uvek, tako da je neophodno da budeš negativac.
Fizički, uvek se hvališ da si tanak i žilav, to je najpribližnije Skeletor.
I dalje se boriš da dokažeš neka sopstvena prava koja ti niko ne osporava i takođe uglavnom si nadrHano nastrojen kada je ženski pol u pitanju, a voliš da istakneš da si borac samo za neku sopstvenu pravdu-te opet Skletor :D
Inače, za mene tema ima smisla ako ljudi kače sopstvene asocijacije na nekoga, a ne isključivo da se šlihtaju, kako je krenula odavno...Pa svi ispadoše sexy ribe, sexy tipovi i onda se zahvaljuju i za uzvrat opet takve kače, msm bolesss

aj ne kaki bre... ako te upratim dacu ti dijagnozu i tto takvu da ces da se ukakis.
nemam vremena z a tebe.

jedo si pogodila, nemam stomak i sasfim sam fit

ptica kasnilica ( nisam uzela fiz.izgled u pitanju) nego neku moju procenu na osnovu pisanja na PF gde se srećemo :) Fotku u svakom detalju uzeti u obzir (ko razmatra)
Pogledajte prilog 426333
Tako bi i trebalo da postavljamo slike :)
ali je malo nezgodno kad znas kako neko izgleda stvarno ..
a imala sam i neprijatnih situacija, da postavim sliku na osnovu baš nekog mog zamišljanja, ..

Poslednja izmena od moderatora:
Taman se ulogovah i gledam sveže teme koje su postovane, a uzgred i na kojima sam već postovala :)
Pa liči na tebe, karakterno na osnovu postova izbacuješ neke frustracije uvek, tako da je neophodno da budeš negativac.
Fizički, uvek se hvališ da si tanak i žilav, to je najpribližnije Skeletor.
I dalje se boriš da dokažeš neka sopstvena prava koja ti niko ne osporava i takođe uglavnom si nadrHano nastrojen kada je ženski pol u pitanju, a voliš da istakneš da si borac samo za neku sopstvenu pravdu-te opet Skletor :D
Inače, za mene tema ima smisla ako ljudi kače sopstvene asocijacije na nekoga, a ne isključivo da se šlihtaju, kako je krenula odavno...Pa svi ispadoše sexy ribe, sexy tipovi i onda se zahvaljuju i za uzvrat opet takve kače, msm bolesss

Па поента и јесте што имамо развијену машту те замишљамо да сте екстра пусикет.
Што се тиче карактера, е ако овде не сазнам ко је какав нигде нећу :D јер за некога сам луд, неком блесав, неком глуп, неком паметан, неком мудар, неком смарач, неком занимљив....

Па поента и јесте што имамо развијену машту те замишљамо да сте екстра пусикет.
Што се тиче карактера, е ако овде не сазнам ко је какав нигде нећу :D јер за некога сам луд, неком блесав, неком глуп, неком паметан, неком мудар, неком смарач, неком занимљив....

Sale, popićeš apsanu :sad2:

:rotf:

Mike MC
Pogledajte prilog 427053

--------------------

Mali Cicak
Pogledajte prilog 427054

---------------------

Oliver Queen
Pogledajte prilog 427055

---------------------------

Snoutruper
Pogledajte prilog 427056

----------------------

Fineti
Pogledajte prilog 427057

Haha,samo umesto oklagije bezbol palica:rotf::cmok2::super:

- - - - - - - - - -

:rotf:

:hahaha:
ovo fina treba da vidi

Videla:rotf::zag:Cak sam pokazala ovima mojima u kancelariji:zcepanje::super:

- - - - - - - - - -

Hvala, Mike, sviđa mi se... :zcepanje:
Ah, da, Mike obavezno nosi ovakav sat... :kiss:
Pogledajte prilog 427068
------------------------
Mačka Zagrebačka
Pogledajte prilog 427069
------------------------
Ptica Kasnilica
Pogledajte prilog 427070
-----------------------
Dee
Pogledajte prilog 427071
------------------------
Fineti, kad vidi kako sam je prvi put zamislila
Pogledajte prilog 427073
------------------------
Odoh sad, dok neko ne reši da me bije... :nisamja: :andjeo:

I ova slika sa kolima moze delimicno da prodje,kaze kum:lol:Samo ,dodati kako psujem.Sta si stao tu,vozi taj traktor-dzip u pitanju:rotf:

Back