Kako videti auru?

Ако су ми три особе рекле исту боју ауре онда се основна боја дефинитивно не мења. То је и логично, не мења се личност од данас до сутра.

To je ta dominantna boja al ko sto rece tetka ima vise boja samo je jedna uvek dominantna.. Nego vidim ovde od 5oro troje zelenu dvoje plavu pa reko sta je ovo :zblesav:

Ето видиш...е сад још само да провалимо како сами да је видимо.

Vrlo lako. Uključi Google i stavi šaku ispred monitora. To je samo metoda da donekle vežbaš kako se gleda aura, a postavlja se kroz percepciju zagledavanja, što stvara jednu vrstu optičke iluzije energije. No, i pored toga, a to je ono što je bitno, intuitivno moraš osetiti nečiju auru time što lociraš prvu boju na koju te asociraju.

Takođe, ako ne vidiš, tvoj odnos prema životinjama i pitanje toga koliko te životinje vole ti može naglasiti da li ti je aura svetlija ili tamnija.

Aura se ne gleda preko foruma, to su gluposti, već uživo kada si u kontaktu s nekim i posmatra se odeljak od ramena do glave (i u visini glave do nekih 0.5m visine).

Iako imaš tu default auru koja se ne menja, postoji i ona vrsta aure koja se u zavisnosti od tvog raspoloženja menja.

Inače, ovde sam prvi put čuo da postoje ''crne aure'' i ''bele aure''. :lol:

Znaš kako se kaže, sve što pročitaš take with a grain of salt. Ili u ovom slučaju ponesi jedno kilo rafinisane.

Ето видиш...е сад још само да провалимо како сами да је видимо.
prepričaš ono što si pročitao od drugih i postaviš kao svoje na istoj temi, malo proguglaš i copypastuješ, naizmišljaš razne gluposti i eto od tebe stručnjaka u svim oblastima ljudskog znanja:rotf:

- - - - - - - - - -

Mene neke boje asociraju na neke osobe, ali ne znam bas da li bi to nazvala bojom aure.
mož da bidne al ne mora da znači što bi rekao Nikola Pašić ( Strelac)

Mene neke boje asociraju na neke osobe, ali ne znam bas da li bi to nazvala bojom aure.

Čisto da se nadovežem na priču da kažem šta mislim o svemu tome.

Po mom mišljenju, definisanje ljudi po osnovi boja je okej, ali ima ogromnu falinku. To je jedan način ''gledanja'' aure, sigurno.
Princip kako druge doživljavamo na kontu boje, te kako ih definišemo u odnosu na to šta mislimo o njima. I ne samo boje, pesme, situacije, ljude, geografske lokacije i slično tome. Sve je to deo toga i odvodi dalje ka posmatranju žviota, a možda čak i ka vidovitosti.

Ja sam više empata, tačno osetim tuđu boljku. I zato ne volim da koristim intuiciju uopšte jer me tuđa ''energija'' zna uznemiriti i do dva dana nakon toga. Desetak sekundi mi je dovoljno da ''nekoga osetim'' intuitivno.

---------------

Problem u prepoznavanju boja na daljinu leži u tome što naš lični doživljaj nekog ili neke osobe sa sobom ne vuče istinu već čistu subjektivnost kojoj su mnogi podređeni iako sebe smatraju duhovnim ljudima, kao kada u natalnoj karti gledamo kako neko doživljava oca ili sestru kao zlobnike, a u realnosti je slika drugačija. I kada neko nije siguran, onda bira neku sredinu, dok ne upozna ljude malo bolje, a onda se svest o menjanju boja menja u zavisnosti od toga kako se prema nekome postavljaš.

Subjektivno = / = Duhovno

Na primer, dete koje u supermarketu ne dobije lizalicu, recimo, će svoje roditelje da vidi ili predstavlja zlim ili zlobnim. Dete će da ih doživi kao Darth Vadera, recimo. Čim se neko vodi percepcijom dobrog i lošeg, odnosno crnog i belog, tu se zna da postoji jedan odnos površnosti.
Odbijanje te vrste površnosti u ocenjivanju bilo koga kao ''dobrog'' ili ''lošeg'' je ono ka čemu bi trebalo stremiti na duhovnom putu.

Mislim da je ono bitnije pitanje koje možemo da postavimo ovde, a da se odnosi na sklad osećanja ili osećaja - pitanje ko ovde zaista može da oseti auru neke druge osobe na objektivnijoj slici.
Na kontu napisanog do sada u temi, mislim da je Dive došla u kontakt sa jednom starijom ženom koja zaista može da vidi aure u onom ''originalnom izdanju'' o kom mi ovde možemo samo, da izvineš, natucamo kolektivno :lol: i onda se zaintrigirala počevši eskejpizmom, a kasnije i samoinicijativom.

Kada imaš takve osećaje, tj. intuiciju da sagledaš ko je gde, šta i kako, moći ćeš da razvijaš i odnos ''gledanja'' prošlih života. I onda malo dodaš na to odnos astrološke potvrde čisto da proveriš da li te intuicija vara ili ne, pogledaš XII i voila, eto tebe u Francuskoj u nekom od prošlih života. Onda osetiš snažan ''pull'' da negde moraš otići i da te nešto vuče da uradiš u ovom životu, iako ni sam/a ne razumeš zašto.

Smatram da je to sve povezano na nekoliko nivoa i načina, ali ljudi vole da se igraju sa svim, pa tako i sa aurama počinju sa mahinacijama iz dosade, pa čak i mahinacije sa naplatom za ''čišćenje aura''. Uveliko osećam da treba da protresem ruke triput samo zato što sam pomislio na to da neko naplaćuje čišćenje aure... brrr :mrgreen:

Ono, il' ga radi, il' nemoj da ga radiš uopšte. Ružno je prema ljudima koji to zaista rade da se neko zajebava iz dosade da ubija vreme i širi dezinformacije.

Lično smatram da je ovo povoljno učiti jer pomaže emotivnom skladu. Ali učiti, prvo.

-------------

''Nama ljubičastim'' ne pomaže ništa bilo šta od toga, nama je to bacanje konstantanih dvadesetica.

roll20-logo.png

tenor.gif

auras-chakras-vector-illustration-human-eps-vector-gradient-mesh-nad-transparency-used-42388878.672x0-is.jpg

- - - - - - - - - -

ja ga grdna imam natalno
Pa još u Strelcu u 12.

E sad,kako je retro trenutno meni PRIJA
Dobih neočekivane pare i postala sam aktivna i sređujem gajbu

Koliko um treba da bude otvoren (open-mind) da razumes sve te stvari a mnogi ljudi na ovo o cemu mi pricamo ovde gledaju s podsmehom. Haos! :)
Me gospodjica D rekla da mi je svetlo plava, nije lose na ove nervno-emotivne slomove! :zcepanje:

Koliko um treba da bude otvoren (open-mind) da razumes sve te stvari a mnogi ljudi na ovo o cemu mi pricamo ovde gledaju s podsmehom. Haos! :)
Me gospodjica D rekla da mi je svetlo plava, nije lose na ove nervno-emotivne slomove! :zcepanje:
nervni slomovi su posledica mnogih ,mahom spoljnih faktora kojima smo svi manje više izloženi
I oni ostave trag na auri koji se uglavnom kasnije zaceli
Moja Dia ti je videla suštinu
A ona je lepa:)

Back