Kako videti auru?

Zanimljivo je da sam o auri prvo saznala od ćaleta kao dete
To jeat o Kirlijanovoj kameri
To je njega kao inžinjera zanimalo

- - - - - - - - - -

Jednoj mojoj drugarici je neko gledao i rekli joj nesto ultraljubicasto crvena, takoreci radioaktivna neka boja :mrgreen: a ona je podznak Ovan, Mars joj kvadrira i Sunce i Mesec.
znam da nisu dobre siva,,braon i crna
Ali ne ona luminozna srebrnasta, nego baš siva,,mrtvačka

- - - - - - - - - -

Takođe ako se ima neka povreda ili bolest određenog organa,,na tom mestu je aura tanja

auras-chakras-vector-illustration-human-eps-vector-gradient-mesh-nad-transparency-used-42388878.672x0-is.jpg

- - - - - - - - - -

ja ga grdna imam natalno
Pa još u Strelcu u 12.

E sad,kako je retro trenutno meni PRIJA
Dobih neočekivane pare i postala sam aktivna i sređujem gajbu

Jednoj mojoj drugarici je neko gledao i rekli joj nesto ultraljubicasto crvena, takoreci radioaktivna neka boja :mrgreen: a ona je podznak Ovan, Mars joj kvadrira i Sunce i Mesec.

sve ove boje za koje si lepo postavila ilustracij, sadrzi svako telo
od stanja u kome je, prevladava neka vise ili manje
i svima nama u zivotu se te dominirajuce boje menjaju
zato je na nama da svesno radimo na sebi kako nasom aurom ne bi prevladale te crne i sive

Mislim da tanku auru imaju empate i ljudi koji upijaju energije kao sundjer, koji su nekako podlozniji uticajima okoline...mozda gresim, nemam pojma.
ne mora da znači
Ako su jaki da to obrade, ne bi trebalo da je tanka, sem kod velikog gubitka energijere mogu da nabace sebi neku energetsku štroku i larve koju su popili od drugog

- - - - - - - - - -

sve ove boje za koje si lepo postavila ilustracij, sadrzi svako telo
od stanja u kome je, prevladava neka vise ili manje
i svima nama u zivotu se te dominirajuce boje menjaju
zato je na nama da svesno radimo na sebi kako nasom aurom ne bi prevladale te crne i sive
ja sam ih postavila:zcepanje:

Imam Mesec u Ribama i vladar Saturn:heart:
Inače sam Strelac

Ако су ми три особе рекле исту боју ауре онда се основна боја дефинитивно не мења. То је и логично, не мења се личност од данас до сутра.

Back