- Poruka
- 112.675
Znaš da se to menja u zavisnosti od raznih faktora
Mada postoji ona osnovna boja
Al je retko kad samo jedna boja u pitanju
Mada postoji ona osnovna boja
Al je retko kad samo jedna boja u pitanju
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam da nisu dobre siva,,braon i crnaJednoj mojoj drugarici je neko gledao i rekli joj nesto ultraljubicasto crvena, takoreci radioaktivna neka bojaa ona je podznak Ovan, Mars joj kvadrira i Sunce i Mesec.
pa upravo sam i pisala o Kirlijanovoj kameriIma tu nesto sigurno, samo sto ljudsko oko to ne moze da vidi(osim u nekim specijalnim slucajevima)..mi okom vidimo samo 6 od ne znam koliko mnogo dimenzija.
Mozda neka kamera to moze da uhvati.
ja ga grdna imam natalnoRetro Merkur![]()
ja ga grdna imam natalno
Pa još u Strelcu u 12.
Jednoj mojoj drugarici je neko gledao i rekli joj nesto ultraljubicasto crvena, takoreci radioaktivna neka bojaa ona je podznak Ovan, Mars joj kvadrira i Sunce i Mesec.
ne mora da značiMislim da tanku auru imaju empate i ljudi koji upijaju energije kao sundjer, koji su nekako podlozniji uticajima okoline...mozda gresim, nemam pojma.
ja sam ih postavilasve ove boje za koje si lepo postavila ilustracij, sadrzi svako telo
od stanja u kome je, prevladava neka vise ili manje
i svima nama u zivotu se te dominirajuce boje menjaju
zato je na nama da svesno radimo na sebi kako nasom aurom ne bi prevladale te crne i sive
ne mora da znači
Ako su jaki da to obrade, ne bi trebalo da je tanka, sem kod velikog gubitka energijere mogu da nabace sebi neku energetsku štroku i larve koju su popili od drugog
- - - - - - - - - -
ja sam ih postavila![]()
@ Dive, ostala si mi u sećanju iako te ne poznajem kao sjajna osoba, mislim da smo vršnjakinje
Godina Drvene Zmije
ja sam jednom ko mentalno zaostala išla u elektrodistribuciju da platim telefonTo je dobro za sve neprakticne stvari(ezoterija i sl.), placanje racuna i to ne.
ja sam jednom ko mentalno zaostala išla u elektrodistribuciju da platim telefon![]()
Hocu ja da se igram![]()
Si pokusala ono s papirom il ogledalom? Il auroekspret mora da intervenise![]()
ja sam jednom ko mentalno zaostala išla u elektrodistribuciju da platim telefon![]()
Ja krenula da skidam sminku sa ociju acetonom pre neki dan
Nije mi natalno retro Merkur, ali jeste u Strelcu .
Nist probaj jos koji put sto kaze tetka Agi, a meni se sve nesto cini da ovde svi imaju il zelene il plave aureJesam, bez uspeha![]()