Kako videti auru?

Нисам сигуран да ли је боја једино што треба да се гледа...постоји нешто што се зове и квалитет ауре као друго њено својство. Мислим да две особе могу имати исту боју, а другачији квалитет.

Нисам сигуран да ли је боја једино што треба да се гледа...постоји нешто што се зове и квалитет ауре као друго њено својство. Мислим да две особе могу имати исту боју, а другачији квалитет.

tako je. a i kroz auru moze jos mnogo toga da se vidi sem boje, bar ja mogu sa svojim sizoidnim sposobnostima :hahaha:
ne ozbiljno, kroz auru vidis mnogo vise sem obicne boje energije.. ako se udubis i razumes

da, nashla sam neshto gde otprilike stoji da je ta svetlo plava bolja od tamno plave, ali bi bilo lepo da mi zviznesh pp sa josh nekim pojashnjenjem, posebno za to malo zelene uz...:)

plavi imaju problem s tim sto su isuvise dobri i ne znaju reci ne, al ne mora biti slucaj kod tebe, evo..

- - - - - - - - - -

Ниси ништа налупетала. ;)
Мислиш ли да је неко генерално правило да је боље имати светлу него тамну ауру?

nije naravno, samo npr svetlo zelena predstavlja jedno, tamno zelena drugo itd
nije dobro da je aura iseckana il zaprljana
al eto meni prvoj je s jedne strane skroz istanjena, jedva postojeca..

plavi imaju problem s tim sto su isuvise dobri i ne znaju reci ne, al ne mora biti slucaj kod tebe, evo..

e lepo da doziveh da mi neko na astrologiji kaze da sam dobra i to isuvishe...:p

pa nije bash da ne znam da kazem ne, ali recimo kad odluchim da za nekog uchinim neshto onda sam spremna mnogo daleko da odem... s druge strane i kad neshto presechem umem da budem bash surova tako da sveukupno ne bih sebe mogla da ubrojim u isuvishe dobre...

- - - - - - - - - -

a taj dodatak zelene kod mene u kojoj je nijansi?

e lepo da doziveh da mi neko na astrologiji kaze da sam dobra i to isuvishe...:p

pa nije bash da ne znam da kazem ne, ali recimo kad odluchim da za nekog uchinim neshto onda sam spremna mnogo daleko da odem... s druge strane i kad neshto presechem umem da budem bash surova tako da sveukupno ne bih sebe mogla da ubrojim u isuvishe dobre...

- - - - - - - - - -

a taj dodatak zelene kod mene u kojoj je nijansi?
:hahaha:
to bi trebalo biti kao karakteristika al zavisi evo sad ti poslah tumacenje

isto svetlo, svela si sva :D sveloplavo sa prelivom na svetlo zeleno
i onda tebi neko da kaze da nisi dobra :rtfm:
mora da imaju crnu auru a da toga nisu ni svesni :rtfm:

:hahaha:
to bi trebalo biti kao karakteristika al zavisi evo sad ti poslah tumacenje

isto svetlo, svela si sva :D sveloplavo sa prelivom na svetlo zeleno
i onda tebi neko da kaze da nisi dobra :rtfm:
mora da imaju crnu auru a da toga nisu ni svesni :rtfm:

lepo... hvala, prochitala, ima zanimljivih stvari koje si navela...

pa od ovih shto su mi gledali natal niko ne reche neshto u tom fazonu, tako da sam pochela da sumnjam u tachno vreme rodjenja...

:p

lepo... hvala, prochitala, ima zanimljivih stvari koje si navela...

pa od ovih shto su mi gledali natal niko ne reche neshto u tom fazonu, tako da sam pochela da sumnjam u tachno vreme rodjenja...

:p
mozda se njihovo natalno i moje auricno tumacenje poklapaju ne znam :lol:
Dia koliko vidim ti si ovde otvorila ordinaciju za tumačenje aura. :p
Diina aura sekta
vidim ja uskoro cu celom forumu znati aure :lol: :eek:

Back