HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
Truman Tarot mi je gledao Tarot a vama ne![]()
samo da se sad svi ujedinite da se vrati Tarotu jer sve precizno vidi![]()
malo zasoliti intuicijom i odlican![]()
e i meni je gledao, sad josh da mi ti vidish auru...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Truman Tarot mi je gledao Tarot a vama ne![]()
samo da se sad svi ujedinite da se vrati Tarotu jer sve precizno vidi![]()
malo zasoliti intuicijom i odlican![]()

e i meni je gledao, sad josh da mi ti vidish auru...![]()

svetlo plava, mozda s malo zelene..![]()

hm, ako se ne zezash josh samo da mi objasnish shta to znachi...![]()
ne zezam se bacila sam oko na album, a tumacenja samo u pp, mada mozes videti i na netu, lepa je to aura, ugl dominantna ti je svetlo plava..Нисам сигуран да ли је боја једино што треба да се гледа...постоји нешто што се зове и квалитет ауре као друго њено својство. Мислим да две особе могу имати исту боју, а другачији квалитет.

Ја за сад не видим ништа.![]()
ne zezam se bacila sam oko na album, a tumacenja samo u pp, mada mozes videti i na netu, lepa je to aura, ugl dominantna ti je svetlo plava..

to po osecaju nekom.. pa video si sta sam tebi sve nalupetala preko aure
da, nashla sam neshto gde otprilike stoji da je ta svetlo plava bolja od tamno plave, ali bi bilo lepo da mi zviznesh pp sa josh nekim pojashnjenjem, posebno za to malo zelene uz...![]()
Ниси ништа налупетала.
Мислиш ли да је неко генерално правило да је боље имати светлу него тамну ауру?
plavi imaju problem s tim sto su isuvise dobri i ne znaju reci ne, al ne mora biti slucaj kod tebe, evo..

e lepo da doziveh da mi neko na astrologiji kaze da sam dobra i to isuvishe...
pa nije bash da ne znam da kazem ne, ali recimo kad odluchim da za nekog uchinim neshto onda sam spremna mnogo daleko da odem... s druge strane i kad neshto presechem umem da budem bash surova tako da sveukupno ne bih sebe mogla da ubrojim u isuvishe dobre...
- - - - - - - - - -
a taj dodatak zelene kod mene u kojoj je nijansi?

![]()
to bi trebalo biti kao karakteristika al zavisi evo sad ti poslah tumacenje
isto svetlo, svela si svasveloplavo sa prelivom na svetlo zeleno
i onda tebi neko da kaze da nisi dobra![]()
mora da imaju crnu auru a da toga nisu ni svesni![]()

mozda se njihovo natalno i moje auricno tumacenje poklapaju ne znamlepo... hvala, prochitala, ima zanimljivih stvari koje si navela...
pa od ovih shto su mi gledali natal niko ne reche neshto u tom fazonu, tako da sam pochela da sumnjam u tachno vreme rodjenja...
![]()
Diina aura sektaDia koliko vidim ti si ovde otvorila ordinaciju za tumačenje aura.![]()

mozda se njihovo natalno i moje auricno tumacenje poklapaju ne znam![]()
Diina aura sekta
vidim ja uskoro cu celom forumu znati aure![]()
![]()

hm, ako cemo procentualno u jakoj si prednosti u odnosu na ove shto su natal tumachili, jedino se poklapash sa vip...![]()
mozda se njihovo natalno i moje auricno tumacenje poklapaju ne znam![]()
Diina aura sekta
vidim ja uskoro cu celom forumu znati aure![]()
![]()