N3Wz
Iskusan
- Poruka
- 5.268
Ако су ми три особе рекле исту боју ауре онда се основна боја дефинитивно не мења. То је и логично, не мења се личност од данас до сутра.
Meni je dvadesetak osoba reklo da imam ljubičastu auru.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако су ми три особе рекле исту боју ауре онда се основна боја дефинитивно не мења. То је и логично, не мења се личност од данас до сутра.
Ето видиш...е сад још само да провалимо како сами да је видимо.
prepričaš ono što si pročitao od drugih i postaviš kao svoje na istoj temi, malo proguglaš i copypastuješ, naizmišljaš razne gluposti i eto od tebe stručnjaka u svim oblastima ljudskog znanjaЕто видиш...е сад још само да провалимо како сами да је видимо.
mož da bidne al ne mora da znači što bi rekao Nikola Pašić ( Strelac)Mene neke boje asociraju na neke osobe, ali ne znam bas da li bi to nazvala bojom aure.
Mene neke boje asociraju na neke osobe, ali ne znam bas da li bi to nazvala bojom aure.
Trumanu sam sad gledala, njegova je isto zelena
gledam aure po forumima![]()
jes.. e a ono je morbidno, on se CEO SIVI
ne samo oko njega
CEO SE SIVI
Iznenadi me,koje je boje moja aura?
![]()
- - - - - - - - - -
ja ga grdna imam natalno
Pa još u Strelcu u 12.
E sad,kako je retro trenutno meni PRIJA
Dobih neočekivane pare i postala sam aktivna i sređujem gajbu
nervni slomovi su posledica mnogih ,mahom spoljnih faktora kojima smo svi manje više izloženiKoliko um treba da bude otvoren (open-mind) da razumes sve te stvari a mnogi ljudi na ovo o cemu mi pricamo ovde gledaju s podsmehom. Haos!
Me gospodjica D rekla da mi je svetlo plava, nije lose na ove nervno-emotivne slomove!![]()
nervni slomovi su posledica mnogih ,mahom spoljnih faktora kojima smo svi manje više izloženi
I oni ostave trag na auri koji se uglavnom kasnije zaceli
Moja Dia ti je videla suštinu
A ona je lepa![]()
Koliko um treba da bude otvoren (open-mind) da razumes sve te stvari a mnogi ljudi na ovo o cemu mi pricamo ovde gledaju s podsmehom. Haos!
Me gospodjica D rekla da mi je svetlo plava, nije lose na ove nervno-emotivne slomove!![]()
au, cek kakav vip koji vip?![]()
forumashica vipcurlic, shto mi prilichno dobro tumachila natal...![]()
E pa drago mi je da su moje aura sposobnosti slicne necijim astro sposobnostima![]()
Nego ne rece mi, jel tacno ovo sto sam te pitala u rep?
naravno, blizanac sa podznakom u raku...![]()
E drago mi je znaci ipak mi jos nisu otpuele astroloske sposobnosti![]()
hm, moracesh da dokazesh na osnovu chega si provalila, jer ovde svi znaju moj znak i podznak, prichaj...![]()
Fiziognomiji![]()
Ja nisam ovde tako da nemam pojma![]()
jao, a ja se ponadala josh jednoj analizi mene...![]()