момоа
Legenda
- Poruka
- 72.504
Ne znam da li spada u domen astrologije, ali zanima me kako mogu videti sopstvenu auru i da li je to uopšte moguće bez nekih aparata?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li spada u domen astrologije, ali zanima me kako mogu videti sopstvenu auru i da li je to uopšte moguće bez nekih aparata?
napisala sam već za Kirlijanovu kameru a Solomoon je dao i linkPostoje i speijalne kamere za to , a postoji i specijalni foto postupak ali on je za odredjene delove tela ( kao npr ruka ) ili biljke .
Kirlijanova fotografiju je jednostavno napraviti i u kucnoj radinosti , nekad sam to pravio , visokonaponski trafo, ispravljac , kondezatorske ploce i c-b fotografski papir .
Posle se razvije snimak u razvijacu, fiksira i gleda slika.
Novija verzija je bioplazma ili neka pip video kamera , interferencija nekog reflektora svetlosti sa posmatranim objektom, i odredjeni filteri na snimajucoj kameri .
Davno sam to gledao , moze da se napravi , postojje seme sistema , ali nemam vremena i para da se sa tim bakcem.
Ima zanimljivjih stvari do kojih sema ne moze da se dodje., po sistemi know how , ima tu nasih strucnjaka u SAIN-u , ali nema interesovanja drzave .
Способност виђења ауре сопственим "трећим оком" условљена је пре свега нивоом духовног развоја. Није то нешто што можеш да научиш на курсу.
А иначе, знам да има нека фирма у Србији која се бави снимањем ауре и писањем извештаја. Ако те занима ископаћу линк.
Способност виђења ауре сопственим "трећим оком" условљена је пре свега нивоом духовног развоја. Није то нешто што можеш да научиш на курсу.
А иначе, знам да има нека фирма у Србији која се бави снимањем ауре и писањем извештаја. Ако те занима ископаћу линк.
A da li samo ziva bica imaju auru?
Meni se u zlatno doba mog meditiranja pricinilo da sam videla auru stubica... Bila je plava
Meni se u zlatno doba mog meditiranja pricinilo da sam videla auru stubica... Bila je plava
Aj posalji
- - - - - - - - - -
Mislim da bi sve trebalo da ima auru, tako sam cuo.
- - - - - - - - - -
A ona fora sa gledanjem i koncentrisanjem na jednu tačku na čelu, pretpostavljam da je to fejk?
Nemam pojma, totalni sam degenerik sto se duhovnih stvari tiče, znam samo teorijski kako sve to izgleda, prakticno sam apsolutni duduk. Al ne govorim sad o klasicnoj meditaciji, nego o tome da se navodno aura neke osobe ili samog sebe moze videti tako sto recimo gledas u svoje čelo u ogledalo nekoliko minuta a oko glave ti se pojavljuje kao oreol (odnosno aura).
Aha, u nekim klipovima koje sam gledao govori se da mogu svi i da je to kao da proveravas stanje na računu otprilike. Znaci ipak je fejk, ne mofu svi nego samo dovoljno produhovljeni.
Neki bioenergeticari i jos neke posebne osobe , uspevali su da mi prikazu auru i neke posebne fenomene o kojima ovde nije tema , neka hvala nikad vise , tad mi je to davno bilo zanimljivo a posle toga mi totalno nije bilo dobro.