kako tip moze...

• Začetnik teme Začetnik teme angel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znas...steta sto ovi klinci ne citaju postove i ne razmisle malo sta tu pise...izgleda da je ipak tacno da je najbolje naucena lekcija kad im se obije o glavu...

.......aaaaaaa mozda i ona od gledanja nema salameta i praksa je majka svega ......................ma pametni su ovi klinci danas i klinke naravno .............verujem u njih ...........:lol:

meni uglavnom kazu---uh,mislio sam da mi se vise nikada neces javiti...
ja rekoh...hebi ga ,nama zenama je bog dao srce umesto mozga...
muskarac ne zove vise "promasenu" ribu ,posle prvog puta...

Pa bila je jedna u mom zivotu koja se tako zalila.Prvo joj smetalo sto sa mnom nema jebenu buducnost, pa kao ti si stoka, samaras me kurcem, dobro, ja svrsavam-fakat je, lizem ti jaja a ti mi zapusis nozdrve, imas neukusne stosove...rekao si da bi jeo dupe mojoj mladjoj sestri itd... :mrgreen:
I upozna ona neku jajaru i onda dotrci da mi se zali (jer smo sad kao drugari) i kaze doslovce-'zavrsilo se pre nego sto je i pocelo' heheheehehe
Ja joj kazem-biras baby pogresne ljude, tebi treba covek koji ce da te tretira kao stoku, ti to u sustini volis, da te malo submisira..
To je u zeni...
Ako muskarac nema sigurnost i oseti da je zena previse dala maha svojoj seksualnoj samosvesnosti- na.***** je.
I naravno-velika kita.U startu da vidi da nema zaj.ebavanja.
Malo ga jos doteras za predstavu prvi put, da kaplje iz njega, pa onda ako si kod nje naprskas ga rakijom ili maminim parfemom od bugarske ruze...
budes cool..
to zene vole... :)

Back