kako tip moze...

• Začetnik teme Začetnik teme angel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Opet tema ode u dzidzuke:confused:
Naravno da moze da svrsi ako nije skoro nista torbao a napaljen je .Nista tu nije cudno.Bolje da svrsi pre sex-a nego da isti traje dve sekunde.Ovako ima sansu za popravni.

Opet tema ode u dzidzuke:confused:
Naravno da moze da svrsi ako nije skoro nista torbao a napaljen je .Nista tu nije cudno.Bolje da svrsi pre sex-a nego da isti traje dve sekunde.Ovako ima sansu za popravni.

pa nije bas da nije torbao....ali...nema veze...sacekamo malo pa opet,al drugi put malo vise "pazim" da ne budem "predobra":zcepanje:

neki bi se mozda i "nastavili" sa mnom,al kad bolje razmisle...zamerice se nasim devojcicama,a mozda jednom neku i kresnu,pa nije bas pametno...sve se pamti...

Znaci, muskarci, devojcice postavljaju to ovako:
Kad vam dosadi da vam se kolena nalaze na sredini nogu, a vi slobodno lepo s Ejndzl.
S druge strane ako su vam previse prirasla k srcu, emigrirajte u Vijetnam,
posto zameriti se nama, opako je i plasi.

btw, kad sam ja u pitanju, sto vas najvise i interesuje, mozete da caskate s Ejndzl u slucaju da imate firmu ili farmu. Ja sam makijavelista u srcu i dusi.:bye:

Kad vam dosadi da vam se kolena nalaze na sredini nogu, a vi slobodno lepo s Ejndzl.

btw, kad sam ja u pitanju, sto vas najvise i interesuje, mozete da caskate s Ejndzl u slucaju da imate firmu ili farmu. Ja sam makijavelista u srcu i dusi.:bye:

eto...sta da vam kazem...:heart:

angel je objektivno bolja pi.cka od tebe.A ti si bolji makijavelista. :)
Mozda je bratislaw bolji jebach od mene ali ja imam veci tuki...
Stvari su uvek onakve kako ih dozivljavamo. :)

Back