- Poruka
- 4.490
svrshiti a da ga ni ne stavi

ih...kad osetim .. preko pantalona....pa poludim ...pocnem da otkopcavam...mmm...a on ...hebi ga...
ili kad ga uzmem u ruku...pa stavim u usta....i ne znam vise nista....a on me svakih 5 sekundi zaustavlja da ne svrshi....uh. popizdim
Ni da ćutiš, ni da nešto kažeš.i? sta da radimo mi jadne zene u tim trenutcima? jedino da se izvalimo ko klade...da bi malo duze trajalo...
al ja tako ne mogu....ne mogu majke mi...kad pocnem ...joj...
Pa ima nacina da i mi u takvim trenucima budemo zadovoljene . . .i? sta da radimo mi jadne zene u tim trenutcima? jedino da se izvalimo ko klade...da bi malo duze trajalo...
al ja tako ne mogu....ne mogu majke mi...kad pocnem ...joj...
Ajoj, jel to savet iz časopisa?Pa ima nacina da i mi u takvim trenucima budemo zadovoljene . . .
Eee, samo da se zna-ja sam mislila na shopping, avi? Niste valjda nesto drugo mislile?!![]()
Drkica na prizor...svrshiti a da ga ni ne stavi![]()
ma probala sam ja i da se pravi "zbunjena" kao jadna ja sad ce da me hebe...Ni da ćutiš, ni da nešto kažeš.![]()
Hehe, kad smo već kod Isusa i hodanja po vodi, bio jedan takavAko ima 23 cm onda moze i Isus da bude i da hoda po vodi ako zeli..
Ma neee-salila sam seAjoj, jel to savet iz časopisa?![]()
Znaci kratkoye8ichar, podvrsta brzosvrsh iliti sekundara?!ma probala sam ja i da se pravi "zbunjena" kao jadna ja sad ce da me hebe...
al ne vredi...kad kao skrenes pogled,pa se ukipis,pretvaras se da nemas pojma o sexu...jos gore...opet svrshi odmah...
Meni kazes?ajd...reci da se tebi ne desava...
a sto se kreativnosti tice...mislim..ok su prstici,al bez curca nema dobrog svrsha
.....deshava se i najboljima ...................svrshiti a da ga ni ne stavi![]()
desava se.....deshava se i najboljima ...................![]()
Ti mu dodješ nešto ko sexualni Tyson, sjebesch protivnika u prvoj rundi.ajd...reci da se tebi ne desava...
a sto se kreativnosti tice...mislim..ok su prstici,al bez curca nema dobrog svrsha