- Poruka
- 4.490
svrshiti a da ga ni ne stavi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ih...kad osetim .. preko pantalona....pa poludim ...pocnem da otkopcavam...mmm...a on ...hebi ga...
ili kad ga uzmem u ruku...pa stavim u usta....i ne znam vise nista....a on me svakih 5 sekundi zaustavlja da ne svrshi....uh. popizdim
i? sta da radimo mi jadne zene u tim trenutcima? jedino da se izvalimo ko klade...da bi malo duze trajalo...
al ja tako ne mogu....ne mogu majke mi...kad pocnem ...joj...
i? sta da radimo mi jadne zene u tim trenutcima? jedino da se izvalimo ko klade...da bi malo duze trajalo...
al ja tako ne mogu....ne mogu majke mi...kad pocnem ...joj...
Pa ima nacina da i mi u takvim trenucima budemo zadovoljene . . .
Eee, samo da se zna-ja sam mislila na shopping, avi? Niste valjda nesto drugo mislile?!
Drkica na prizor...svrshiti a da ga ni ne stavi
Ni da ćutiš, ni da nešto kažeš.
Ako ima 23 cm onda moze i Isus da bude i da hoda po vodi ako zeli ..
Ajoj, jel to savet iz časopisa?
ma probala sam ja i da se pravi "zbunjena" kao jadna ja sad ce da me hebe...
al ne vredi...kad kao skrenes pogled,pa se ukipis,pretvaras se da nemas pojma o sexu...jos gore...opet svrshi odmah...
ajd...reci da se tebi ne desava...
a sto se kreativnosti tice...mislim..ok su prstici,al bez curca nema dobrog svrsha
svrshiti a da ga ni ne stavi
.....deshava se i najboljima ...................
Ti mu dodješ nešto ko sexualni Tyson, sjebesch protivnika u prvoj rundi.ajd...reci da se tebi ne desava...
a sto se kreativnosti tice...mislim..ok su prstici,al bez curca nema dobrog svrsha